Budem mať new bike ale budem ďalej používať starý. Ale ten už tiež nemá ten kryt a potom my roztrhá nohavice a ten bike chcem využívať do snehu a tak na krátke vychádzky von takže nechcem používať cyklooblečko ale na novom už budem. Ale keď som chcel kúpiť ten kryt tak mi v obchode povedali že sa osobne nepredáva. Len s prevodníkmy. Kúpim aj od niekoho len aby pasoval a plnil svoj účel. Len neviem aký mám presne prevodník. Viem že je to shimano a je uchytený na 4 šróboch.
Skusim sa vratit k teme. Polovicke chcem dat SLX kluky, ale nikde som ich nevidel prave s takymto krytom. Videli ste to niekto? Bude sa to dat zohnat? Krvava pila vyrazena na zenskom litku nie je taka sexy ako na mne Zenska to musi mat.
a to co bude polovicka zamerne nohou nabehavat na prevodnik? ja som za celu dobu co bikujem mal maximalne otlaceny "cierny" prevodnik na lytku. ale zeby som mal nieco krvave
podla mna je poranit si nohu na prevodniku umenie (hovorime o klasickom bikovani - nic extremne)
na SLX sa aj tak asi nebude nic hodit - ale ked uz tak skus normalne kupit nejaky kryt napr na deore a ten tam namontovat.
"Cierne bike-tetovanie" je skoro samozrejmostou... Ale aj krvave cmuhy mavam 2-3x za sezonu. Niekedy sa mi podari seknut sa aj pri vyliezani cez uzasne vchodove dvoj-dvere. Ide o to, ci sa to na tie SLX bude dat namontovat. Ak nie, bude musiet dostat len Deore.
"Čierne bike-tetovanie" je obrovská hanba!!! Ak sa mi niečo také náhodou prihodí, tak hľadám možnosť, ako to čím skôr zotrieť. Skôr, ako ma niekto so šajbou na lýtku uvidí.
caute,
precital som si trochu forum a hladam tiez kryt na prevodniky(dnes som si to valil cez les, troska skok, troska som sa smykol a mam vyssie spominanu krvavu pilu na nohe, a tomu sa chcem do buducnosti vyvarovat).
ked som aj pozeral po shopoch na webe nenasiel som nikde z coho su vyrobene. Videl som na bikoch vacsinou plastove ale tych uz par bracho polamal, neviete ci existuju aj nejake pevnejsie(nemusi to byt hned ocelove )
Zháňam kryt na Shimano XT FC-M770 Hollowtech 2, 44,32,22 - už som rozdrhal fajne menčestráky, dvojo teplák a bojím sa že príde ani nie tak k čiernemu ale červenému tetovaniu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No tak nechcem kúpiť nejakú debilinu ktorá bude zbytočná také už mám tak sa radšej pýtam ale už som to prehnal sry.
A všetko naj v novom roku.
http://velosprint.sk/shop/reflexna-paska-41cm-suchy-zips-vdo14.p.12341
a tiez ta paska nestoji miliony, aby si musel tyzden rozmyslat, aku si kupis
A keď sa poští,tak suchý zips nedrží ?
Odkiaľ máš túto informáciu?
Že drží?
Ale veď mnavak tvrdí,že nedrží.
Podľa mojich skúseností to mokré drží menej.
Skusim sa vratit k teme. Polovicke chcem dat SLX kluky, ale nikde som ich nevidel prave s takymto krytom. Videli ste to niekto? Bude sa to dat zohnat? Krvava pila vyrazena na zenskom litku nie je taka sexy ako na mne
podla mna je poranit si nohu na prevodniku umenie (hovorime o klasickom bikovani - nic extremne)
na SLX sa aj tak asi nebude nic hodit - ale ked uz tak skus normalne kupit nejaky kryt napr na deore a ten tam namontovat.
precital som si trochu forum a hladam tiez kryt na prevodniky(dnes som si to valil cez les, troska skok, troska som sa smykol a mam vyssie spominanu krvavu pilu na nohe, a tomu sa chcem do buducnosti vyvarovat).
ked som aj pozeral po shopoch na webe nenasiel som nikde z coho su vyrobene. Videl som na bikoch vacsinou plastove ale tych uz par bracho polamal, neviete ci existuju aj nejake pevnejsie(nemusi to byt hned ocelove
dik
inak má niekto skúsenosť s ochranou na 3 placke?