Ahojte,mam malé podozrenie ze mi už obschol tmel,ako by ste riešili doliatie mlieka do bezduší s tannus vložkami? Priamo cez jadro napr striekačkou a potom len vyčistiť okolie jadra?
tak ako pri prvom nahodeni
vybrat jadro z ventilka - naliat tmel a vlozit jadro
nafukat ...
Taaakze jazda na nízkych tlakoch si vybrala svoju daň, včera parádne pojazdenie na trailoch, samé komy a dnes pri výjazde so synátorom na macride rana a už sme fučali , úplne odtrhlo pätku. 1.6 bol už extrém tak som Sa vrátil na 1.9 bar. Nový plášť a tannus armour tam šiel sám
Kratky update po sezone jazdenia na Tubolight EVO HD. Vsetko super, az na to ze HD ma podla mna privelky objem na 2.35” a 27mm vnutornu sirku rafu. Proste ak odpustim tlak na uroven ktora by mi vyhovovala vzhladom na moju vahu, tak ostava velmi malo vzduchu medzi plastom a insertom pri odvalovani. Cize aj male prekazky (konar 3cm v priemere) konci narazom na vlozku. Ak mam pouzit terminologiu z pruzenia, je to ako mat extremu progresivitu a vzduchovu komoru plnu tokenov. Zatlmenie odskoku je perfektne, ale naraz na prekazku zbytocne tvrdy. Na plaste okolo 2.35" odporucam skor SL verziu. Uvidim ci dam do buducna skor sirsi plast, alebo SL vlozku. Podla toho co zakape prve.
Nuz nie je insert ako insert. Tie co sa nenatlacia do rafu na tesno a su len ako spageta na volno v plasti toho vela nezachrania. Chcel by som hentak vidiet vyzuty CushCore napr.
edit: prave to pozeram a podla toho co povedali "po skoku mu explodovalo cele koleso a neda sa s tym nic robit" Cize zda sa aj podla videa ze problem je karbonovy raf na srot.
Chalani v tejto teme by ste mohli mat skusenosti.
Prerazil som plast pri patke a ani knot tam nedrzi. Zatial som tam prdol dusu, ale plast bol novy a rad by som ho este pouzival bezdusovo.
Stacilo by podlepit ten plast zaplatkou ako sa lepia duse ? Alebo je na to nieco specialne ?
Zatial nechcem ist do insertov - to bola blba jazdecka chyba.
Hej podlepit funguje, priapdne ak je to extra zle tak som puizival na podlepenie radsej flak vystrihnuty z hrubej duse, vacsinou je to pevnejsie ako tie origo flaky na duse.
Uf, tak to už je dosť veľká diera Ja som mal takú trochu väčšiu ako hlavička spendlika. Na behuni by to ešte šlo, ale pri patke jedine skúsiť zasit a podlepit.
Este mozes kusit prilepit a aj prisit zaplatu z bocnice nejakeho makkeho (napr cestneho) plasta. Nieco co ma tak 3x180TPI aby to bolodost makke na pracu. Ale to je len napad, take tazke zbrane som este nikdy nemusel tahat. Vyhoda je ze plast ma textil/kevlar a ten sa nenatiahne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak ako pri prvom nahodeni
vybrat jadro z ventilka - naliat tmel a vlozit jadro
nafukat ...
edit: prave to pozeram a podla toho co povedali "po skoku mu explodovalo cele koleso a neda sa s tym nic robit" Cize zda sa aj podla videa ze problem je karbonovy raf na srot.
Náhodou, 26" na dušiach tento rok docela frčali na redbull rampage
Prerazil som plast pri patke a ani knot tam nedrzi. Zatial som tam prdol dusu, ale plast bol novy a rad by som ho este pouzival bezdusovo.
Stacilo by podlepit ten plast zaplatkou ako sa lepia duse ? Alebo je na to nieco specialne ?
Zatial nechcem ist do insertov - to bola blba jazdecka chyba.
Teraz su tam 2 atmosfery. Uvidime ci to vobec vydrzi do rana.
Asi to buduci tyzden skusim zosit silonom a podlepit dusou. Akurat, ze ma cala zase babranie sa s mliekom.