jednoznacne odporucam aspon https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/pumpy-co2/prislusenstvo-tlakomery/schwalbe-digitalny-tlakomer-do-11-bar.html
Zistis ze par psi rozdielu je velmi citit a ak to nedokazes konzistentne fukat budes z toho na nervy. Cim nizsi tlak, tym presnejsie treba fukat.
Pri 72kg na HT bez insertov 29ER 2.35" vozim v predu 24 psi (1.65bar) v zadu 26 psi(1.79bar). Cie je stale este dost vela ,ale vdaka XC plastom sa to dost zulo v zakrutach pri nizsich tlakoch.
Ja ho mam a da sa snim naozaj presne nafukat/ odmerat. Vela zalezi na tom aky tvrdy je samotny inzert a aj samotny plast. Pri mojej kombinacii sa istotne dostanem niekde na 1.2baru bez komplikacii v zatackach, len sa musim dokopat ku tomu castejsie chodit jazdit.
mdfk neboj s detmi pride aj vaha 😭teraz mozes zacat na jednom 1bar v predu a 1,3v zadu a pripadne dofuknut ked bude malo
To s príchodom váhy vnímam už na svojom okolí a ako sa vraví..aj na psa príde mráz Tak vďaka za utvrdenie a potvrdenie tohoto "mýtu"
Ešte taká trochu debilná otázka, pumpou na vidlice/tlmiče by sa to nedalo dajako hacknúť/doladiť? Je mi jasné na aké je to objemy atď. a pri tej cene pôjdem určite do toho manometra čo ste doporučili. Len by ma to zaujímalo
To s príchodom váhy vnímam už na svojom okolí a ako sa vraví..aj na psa príde mráz Tak vďaka za utvrdenie a potvrdenie tohoto "mýtu"
Ešte taká trochu debilná otázka, pumpou na vidlice/tlmiče by sa to nedalo dajako hacknúť/doladiť? Je mi jasné na aké je to objemy atď. a pri tej cene pôjdem určite do toho manometra čo ste doporučili. Len by ma to zaujímalo
neblazni s tou malou pumpickou na vidlicu ked nafukas plast, tak si mesiac nezaonanujes, tak si to dva krat rozmysli!
To mi je jasné Na také veci mám výpomoc Myslel som len "doladenie", spúsťanie tlaku z už nahusteného kolesa veľkou pumpou Vravím robiť to tak nemienim len by ma to zaujímalo. Ono asi ani tá pumpa na tlmiče by nebola za to moc vďačná keby ňou toľko fidlikám
Ta pumpa ma velky rozsah tlakov a ty by si sa hybal v prvej casti manometra, cize moc presne by to nebolo. tiez ma vnutorny spatny ventil ktory pre nizke tlaky vnasa dalsiu nepresnost. Ak mas teda taku obyc. lacnu ako ja.
Rivala vrelo "odporúčam"... Dnes som sa rozhodol prezut plášte. Pri vyzuvani a vyťahovani zadného insertu zrazu povolil ja som si dal skoro po hube montpakou a inser môžem zahodiť... Chcel som podporiť Slovenských chalanov ale očividne je rozumnejšie priplatiť si za overené značky co sú na trhu dlhšie...
Neviem material, ale som presvedcenyu ze vhodnym lepidkol to pojde zlepit. Ono sa to aj tak asi nevyraba ako kruh, aj vo vyrobe to s najvacsou pravdepodobnostou lepia.
pytal som sa davnejsie, ale nikto nereagoval
znamena to, ze pri pouziti insertov nepouzivate mlieko ?
radsej sa rovno opytam, nech nelaborujem / nezamyslam sa nad hlupostami
No ono to vyzerá ustrihnuté celkom do roviny, skôr ako lepidlom by som to ale na hulváta zobral dvoma sťahovačkami, spravil do toho diery a páskami stiahol k sebe. Otázne teda je či sa to len rozlepilo, alebo sa to náhodne utrhlo vadou materiálu. Ak za to môže materiál tak jedine do koša.
@KinDo inserty sú navrhované pre použitie s mliekom. Ak by to malo fungovať bez tmelu, bolo by to trocha kontraproduktívne. Ja osobne sa tam chystám dať toho mlieka ešte trochu viac.
Jop je to lepené, mne sa to rozpadlo presne v tom mieste... Možno nejaká výrobná vada, druhý drží bez problémov. Už som sa bavil s chalanom s Rivalu, že im to msm zaslať na expertízu a obratom pošlú nový kus. Vraj majú von 300 insertov a roztrhli sa zatiaľ iba 2
KinDo Samozrejme ze používam aj mlieko, bez neho by som bezdusak neriskoval bez ohľadu ci mam alebo nemám insert
KinDo...mlieko samozrejme musíš použiť...nepoužiješ, pichneš a ideš domov po inserte. To je ako ťahať na vycucanom 25kg ebajku A potom ešte je alternatíva.... dáš mlieko a keď máš superinsert, tak ten ti toto mlieko vypije a následne pichneš a opäť ideš domov ako na 25kg ebajku s prázdnou batériou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zistis ze par psi rozdielu je velmi citit a ak to nedokazes konzistentne fukat budes z toho na nervy. Cim nizsi tlak, tym presnejsie treba fukat.
Pri 72kg na HT bez insertov 29ER 2.35" vozim v predu 24 psi (1.65bar) v zadu 26 psi(1.79bar). Cie je stale este dost vela ,ale vdaka XC plastom sa to dost zulo v zakrutach pri nizsich tlakoch.
Schwalbe Airmax Pro digitálny tlakomer
16,09 €
MOC 19,39 €mdfk neboj s detmi pride aj vaha 😭teraz mozes zacat na jednom 1bar v predu a 1,3v zadu a pripadne dofuknut ked bude malo
neblazni s tou malou pumpickou na vidlicu ked nafukas plast, tak si mesiac nezaonanujes, tak si to dva krat rozmysli!
znamena to, ze pri pouziti insertov nepouzivate mlieko ?
radsej sa rovno opytam, nech nelaborujem / nezamyslam sa nad hlupostami
@KinDo inserty sú navrhované pre použitie s mliekom. Ak by to malo fungovať bez tmelu, bolo by to trocha kontraproduktívne. Ja osobne sa tam chystám dať toho mlieka ešte trochu viac.
KinDo Samozrejme ze používam aj mlieko, bez neho by som bezdusak neriskoval bez ohľadu ci mam alebo nemám insert
a ako sa dostane mlieko medzi insert a plast v takomto pripade ?
nalejem mlieko a potom vlozim insert ?