...primarna vyhoda tohoto prevedenia salterov je uz vo vseobecnosti znama. Navyse shadowsi su aj o cosi lahsie ako klasicke. Ceny su rovnake, ba dokonca na kupkole je shadow u XT este lacnejsi ako klasika.
Preco sa potom este vyraba aj klasicke prevedenie resp. existuje nejaka skrita "chyba" shadowsu alebo dovod preco shodows nekupit? Je kvalita radenia u oboch prevedeni rovnaka?
Klasicke este robia, aby nebolo kopirovanie SRAM technologii moc napadne
Do par rokov ostane len shadow vo vsetkych radach. A mozno aj sramacke 1:1 okopcia.
Mne sa páči na Shadowe tá palička ktorá ide do kolesa. hehe. Že je užší mi zatial nepomohlo. A radí rovnako dobre ako každé XT od osemdesáteho sédmeho. hehe
shadow je mierne nepresnejsie, pomalsie, tazsie nastavitelne. mozno preto stoja rovnako. (opakujem, mierne : tj stale je to vsetko velmi slusne <bodaj by nie za take prachy> ale slabsie ako klasicke XT)
shadow je mierne nepresnejsie, pomalsie, tazsie nastavitelne. mozno preto stoja rovnako. (opakujem, mierne : tj stale je to vsetko velmi slusne <bodaj by nie za take prachy> ale slabsie ako klasicke XT)
Alebo je chyba niekde inde...
Urcite nesuhlasim - prve nastavenie cca 5minut, po 1.000km facha bez stale bez akehokolvek vyraznejsieho dalsieho nastavovania
Pomalsie radenie? V kombinacii s XT RapidFire 2008 to snad ani neni technicky mozne...
Urcite nesuhlasim - prve nastavenie cca 5minut, po 1.000km facha bez stale bez akehokolvek vyraznejsieho dalsieho nastavovania
Pomalsie radenie? V kombinacii s XT RapidFire 2008 to snad ani neni technicky mozne...
súhlasím s Raverom.
sprav si blatový výjazd a potom porovnaj chod oboch. Konečne sa Shimano zobudilo a spravili niečo rozumné. Už len spraviť pomer 1:1 a bude to bezkonkurenčné ... skoro
donedávna som používal predzovacku Deore LX, to nebolo nic extra. ako som kupil novy bike s XT Shadow a packami LX Rapid Fire maximalna spokojnost - rychle, presne radenie a bola nastavena raz na zaciatku...
...aha, takze je na tom nepesnejsom a pomalsom radeni cosi pravdy
Ale prd... proste je to tak ako vzdy - XY ludi s menicom Shadow nema problem, su s nim maximalne spokojny a samozrejme o tom nepisu, ved na co, vsetko funguje tak ako ma.
Potom sa najde jeden-dvaja, ktory maju problem a dokonca priznaju aj svoj podiel chyby, nikto neskontroluje nastavenie, ohnutie patky menica atd ale je tu afera na XY stran
kua..uz som chcel objednavat SHADOW ale po tychto poslednych vyrokoch fakt neviem co zobrat
v pohode by som ho zobral znova. hlasujem za shadow
Ale prd... proste je to tak ako vzdy - XY ludi s menicom Shadow nema problem, su s nim maximalne spokojny a samozrejme o tom nepisu, ved na co, vsetko funguje tak ako ma.
Potom sa najde jeden-dvaja, ktory maju problem a dokonca priznaju aj svoj podiel chyby, nikto neskontroluje nastavenie, ohnutie patky menica atd ale je tu afera na XY stran
dufam ze tym nemyslis mna okrem casu ktory bolo treba na nastavenie nemam so shadow ziadny problem. precitaj si pre istotu este raz tie strany X a Y
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Do par rokov ostane len shadow vo vsetkych radach. A mozno aj sramacke 1:1 okopcia.
súhlasím s Raverom.
sprav si blatový výjazd a potom porovnaj chod oboch. Konečne sa Shimano zobudilo a spravili niečo rozumné. Už len spraviť pomer 1:1 a bude to bezkonkurenčné ... skoro
chyba bude aj vo mne, v kazdom pripade som sa s nastavovanim dost sral. klasiku XT som nejazdil, vo vele ale testeri tvrdili, to co ja. a ja im verim
kua..uz som chcel objednavat SHADOW ale po tychto poslednych vyrokoch fakt neviem co zobrat
dufam ze tym nemyslis mna
aký čas? ved je to jednoduché. Jediná komplikácia je skrátenie bowdenu, ale za 10min (to som prehnal) nemáš čo robiť.
dufam ze tym nemyslis mna
Nebud vztahovacny, myslel som to vseobecne