Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
dnes mi tiež tú baterku oznámilo až, že kriticky slabá... pritom to na ikonke ukazovalo tak polovicu ešte počas jazdy... od novoty a prvého nabíjania 426 km všetko cez kopce, takže pomerne dosť radenia
Mne to dalo okolo 700 km a to radim každých 20 sekúnd
už to tušim nie je taká tehla neohrabaná veľká, snáď to bude mať aj trochu rýchlejšiu odozvu, súčasná mi príde trocha pribrzdená... nevie náhodou niekto či tento sram nevie ovládať napríklad garmin, podobne ako sa dá DI2 naprogramovať to skryté tlačidlo? tu by šlo použiť to párovacie tlačidlo, aspoň na rolovanie obrazovky by sa to hodilo občas
Neviem ci tu sa to risilo ale gx prehadzovac na gravela mi dosiel so srobikom. Co asi znamena ze som dostal novy kus nie ziaden leziak. To iste aj rival paky maju na krabici rok 2022 a firmware ma vsetko aktualny. Pri tych nizkych cenach som stym akosi nepocital
Dostal som viacmenej rovnaky email. Paci sa mi, ze odpovedaju naozaj aj podla toho, na co sa konkretny clovek pytal, aj ked formulacie su rovnake, no veticka hore dole, niekto sa tomu venuje... Tak co, pridate/nechate srobik?
Zaujimalo by ma, ci su tie novsie kusy so srobikom naozaj odlisne v tom rozmere ako pisu..
prečo tam nemam tie šípky na nastavenie? chcel som to prvy krat doladiť, lebo mi to dlhsie radi smerom dole a intuiciou som opat narazil pri srame.... asi by som chcel moc aby som si to za jazdy spravil cez garmin jak na shimane...
No neviem, ale konkrétne ja riešim "mikroposuv" za jazdy, tak ako je uvedené v návode a to: Pri ladení musíš stále držať malé tlačítko na spodu radenia (nič ťa hádzať do ladiaceho režimu nebude) a súbežne so stlačeným tlačítkom už len "pádlom radenia" klikáš podľa potreby hore alebo dolu (zvyčajne vždy jedným klikom = jeden mikroposuv) pokiaľ sa to nevyladí.
dik, skúsim to tak... ja som to skúšal tak že tlačidlo som držal a čakal že to hodí do nejakého ladiaceho režimu (zvyknutý z di2) a potom som pádlami radil.. ale rovno mi skákali prevody... návod som samozrejme nečítal, aj tak nechápem prečo nemám v tej apke šípky... to som si pozrel video od sram a tam to jednoducho šípkami menil
Čaute, mám Xx1 Axs 10-52, šalter je nastavený s bielym toolom, dorazy ok. Nastavim radenie na kazetu s microadjust na hodnotu 14 a problém vznikne na druhom najväčšom pastorku kedy mi reťaz škrtá o najväčši 52z. Ak to doladím na microadjust 17 potom je rozladený spodok kazety. Môže byť problém v pätke? Všetko som dotiahol a skontroloval bike ma do 400km. Dik za odpovede
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne to dalo okolo 700 km a to radim každých 20 sekúnd
https://bikerumor.com/sram-xx1-eagle-axs-blackbox-prototype-direct-mount-derailleur-flattop-chain-coming-soon/
Zaujimalo by ma, ci su tie novsie kusy so srobikom naozaj odlisne v tom rozmere ako pisu..