Nedavno som popri browsovani narazil na stranku xfusion, o ktorej som vedel len to ze robi tlmice. no potom som nasiel aj zopar vidlic, nevyzeraju zle a ich cenova hodnota je priemerna (v cesku cca 8k). len som o nich este nic nepocul tak by som si rad rozsiril svoj obzor.
ma niekto s nimi nejake skusenosti, ci uz dobre alebo zle?
viem ze trochu mimo ale btw : dnes mi dosiel tlmic X-fusion O2 RL tak dam potom vediet ako to fici...len musim dojst nato ako tam tie podlozky von z tych oci lebo velkostou mi nesedia a musim tam dat tie ktore som mal na SR e*****ne.
Nedavno som popri browsovani narazil na stranku xfusion, o ktorej som vedel len to ze robi tlmice. no potom som nasiel aj zopar vidlic, nevyzeraju zle a ich cenova hodnota je priemerna (v cesku cca 8k). len som o nich este nic nepocul tak by som si rad rozsiril svoj obzor.
Noo ja mám skúsenosť s x-fusion a neviem či to má súvis s kvalitou alebo výrobnou vadou. S bráchom sme kúpili nové scotty voltage FR a tam boli seriove vidlice x fusion metric R a na fast rebound strašne strieľala a to iste aj bráchovy, tak sme ich dali na reklamáciu v tom sme zistili že jediný servisák na tieto "úžasné" vidlice je v čechách aj pre Slovensko. Keď tam volal chlapík z obchodu kde sme ich kupovali, servisák tvrdil že pre slovensko vidlice nerobí kvôli tomu že nieje plátca DPH. Tak vidlice putovali do Prahy do hlavného skladu a až tý ju dali opraviť tomu servisákovy a teraz s čakáme kedy nám vidlice prídu opravené, ale osobne moc tomu nádej nedávam že budú v poriadku. Ak by som si niekedy kupoval vidlicu tak by som nešiel do x-fusion (už len kvôli tomu zložitému servisu)
radšej by som si pošetril na nejakú osvedčenú kvalitu (rockshox,fox,..)... tak to je moja skúsenosť s X-FUSION.
Som rád že sa tu ozval chytrák ako ty, ktorý ani nevie čo znamená keď vidlica strieľa, tak potom na foxe ktorú som mal pred tým spravili kdesi chybu keď nestrieľa pri rebound fast... Prosím ťa, ak nemáš napísať niečo múdre, tak na moje komentáre nereaguj.... P.s.: "určite výrobca x-fusion zamýšľaľ že, ak si chceš pojazdiť na ich vidlici musíš jazdiť len na pomalom doskoku" ....
viem čo znamená keď vidla strieľa ale s toho popisu vyplynulo, že to robí iba pri maximálnom vykrútení na fast, takže predpokladám že proste krajná poloha na najrýchlejší odskok je až príliš rýchla, obzvlášť ak na oboch robí to isté... ak sa pri ostatných polohách pekne spomalí tak nevidím problém...
Nie nie je to konštrukčná vada tlmenie začína až pri posledných piatich otáčkach kolieska z asi 20-tich do vtedy sa to nemení vôbec, presne ako Stara vidlica bez elastomerov za 30€... ... A stále jazdiť na úplne pomalom doskoku je strašné, hlavne pri freeride...
Ja za X Fusion len toľko. Jazdilo dve Vengeance, jedna R, druhá HLR, potom základný Velvet a vzduchový Vector HLR a nemám jedinú námietku. Chodili skvele, spoľahlivo a nastavenie hlavne pri HLR bolo síce zložitejšie, no keď sa tomu človek povenoval dali sa vyladiť neskutočne. Servis bez nutnosti špeciálnych prípravkov a špeciálnych olejov... Vážne uvažujem, že sa k Xfusion vrátim, vymením to predné čierne *****...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bike-discount.de/shop/k1025/a47355/velvet-rl-80-130mm-1-1-8-black-9mm.html
Vsade ju vychvaluju a cena celkom v pohode a váha 1630g na 130 vidlu je pekná.
2012 model by mal mať až 140mm.
Inak X-fusion tlmič jazdim (ten základný len z reboundom) a som spokojný.
Noo ja mám skúsenosť s x-fusion a neviem či to má súvis s kvalitou alebo výrobnou vadou. S bráchom sme kúpili nové scotty voltage FR a tam boli seriove vidlice x fusion metric R a na fast rebound strašne strieľala a to iste aj bráchovy, tak sme ich dali na reklamáciu v tom sme zistili že jediný servisák na tieto "úžasné" vidlice je v čechách aj pre Slovensko. Keď tam volal chlapík z obchodu kde sme ich kupovali, servisák tvrdil že pre slovensko vidlice nerobí kvôli tomu že nieje plátca DPH. Tak vidlice putovali do Prahy do hlavného skladu a až tý ju dali opraviť tomu servisákovy a teraz s čakáme kedy nám vidlice prídu opravené, ale osobne moc tomu nádej nedávam že budú v poriadku. Ak by som si niekedy kupoval vidlicu tak by som nešiel do x-fusion (už len kvôli tomu zložitému servisu)
radšej by som si pošetril na nejakú osvedčenú kvalitu (rockshox,fox,..)... tak to je moja skúsenosť s X-FUSION.