ivan ale zabudol si C vitamín a kravské mlieko ... jak to takto ...
17.08.2023 - 21:41:18
00
asi kvoli tomu materiálu som zabudol že frčím len na klasickom co nemá motor, keby som frčal na kvalitnejšom materiáli s motorom tak určite nezabudnem
17.08.2023 - 21:45:31
00
OK - prebehol som si to este raz. Vyzera to, ze sme si nerozumeli. Presnejsie ja som nerozumel ako to myslis. Prepac. Ukoncme to.
17.08.2023 - 22:57:19
01
pista nie, neustupuj radikálom a navyše je to pri Tebe zasran :)
a to mám ivana celkom rád
17.08.2023 - 23:04:18
00
sa chceš dalej zabávat co ? na náš účet :D radšej si dávaj väčší bacha na bicykel aby si on neprišiel, necháš ho pred obchodom, vrátiš sa von a bicykel nikde len v stojane opretý e-bike, nejaká svina ti naňho namontovala motor :D
17.08.2023 - 23:31:27
10
To bude raz sranda čítať tieto Ivanove príspevky keď si jedneho dňa kúpi ebike :) Doporučenie: Nikdy nehovor nikdy ... a tiež verím že to nebude preto, lebo nič iné mu nebude ostávať.

V poslednej dobe sa mi zdá že biocyklisti sú nejakí podráždení. Hlavne tu na fóre ....zistene selektívnym pozorovaním :) Možno je to tým že ebikeri netrávia toľko času na sedadle vysoko "optimálne" vytiahnutom, ktoré dokázatelne ničí chlapom prostatu. Majú krásne nízky posed ako na Harley-i a úsmev na perách. Kadencia je u ebikera na dobrovoľnej báze, krúti si pedálmi ako sa mu páči a ako mu to vyhovuje a to je tá pravá sloboda. Žiadna upjatosť na sledovanie veličín, proste iba radosť z pohybu. A to bioši nepoznajú. Stále niečo sledujú a prepočítavajú a analyzujú a svet okolo im uniká ... Dôkazom toho je aj Tour de France - rýchlo rýchlo, správne a presne a podľa pravidiel a nezaváhať a sily rozložiť na desatinky wattov a ani si neužijú krajinu cez ktorú prechádzajú. Potom len viera v stupienok, inak velké sklamanie a potom ešte dva mesiace analýza že čo a prečo a ako to že to nevyšlo ...
Toto ebiker nepotrebuje k svojmu športu, ebiker má radosť z výletu ešte len na neho pomyslí a víťazstvo je vopred jasné ... ;)
18.08.2023 - 06:39:57
00
Ked uz spominas TdF ako by sa pacilo napr. tvojmu zamestnavetelovi keby si isiel ako sa hovori z nohy na nohu?
18.08.2023 - 07:04:32
01
Marsel ty si mylis sport a rekreaciu, aj fora si dost mylis ale nevadi. "Citius, Altius, Fortius (Rýchlejšie, vyššie, silnejšie), ktoré vyjadruje cieľ olympijského hnutia, úsilia o neustály pokrok."
18.08.2023 - 08:26:40
02
Takze Srsen nutis ma vratit k teme. Ja som nepostrehol, ze ivan ty si ponal cyklistiku ako energeticky vydaj. Tam tvoje porovnania sedia. Pre mna cyklistika je zazitok a preto sa divam na prejazdene km a nastupane metre inak. Pre mna ide o zazitky z vyhladov na hornej nadrzi Cierneho Vahu, Sliezskeho domu, Kralovej holi ale aj sedla pod Grossglocknerom, Sv.Jure, Mt.Ventoux ci Monte Limbara, pocity z priestorov vylodenia v Normandii alebo neuspesny pokus ochutnat cerstve ustrice v Saint Malo, posedenie s babkami pri kasne na konci sveta v Pente na Korzike, volne sa pasuce kone na Muranskej planine ci fantasticke pirohy s domacim slivkovym lekvarom na Bodorete, opekacka v biopalinkakostollo v Szephalome alebo navsteva pracovneho tabora v Tiszaloku kde konci posledna stopa po mojom otcovi. Trocha som sa rozkecal ale chcel som naznacit sirku zazitkov co prinasa cyklistika ked zabudnes na waty a co mas na sebe a co mas pod sebou ...
18.08.2023 - 08:27:08
89
A tieto milé zážitky sa akože dajú len na ebajkoch zažívať? Mechanici čo musia točiť watty, aby sa vôbec dostali na kopec tieto zážitky majú zakázané? Ja keď jazdím takmer denne len na Polom, Martinky, CHPS prípadne Kysuce a furt dookola, tak teda nemám zážitky a prírodu? Zvláštna obhajoba ebikov ? Ani chutnanie čerstvých ústric mi nepriniesol mechanický bike na tých Martinkách, bude to ale aj tým, že to netúžim v živote dosiahnuť - ochutnať :)
18.08.2023 - 08:55:03
03
Výborne Pišta. Tým pádom je evidentné že vnímam svet múdrosťou zrelého muža už v tomto mojom strednom veku.

A aktivity typu "Citius, Altius, Fortius" (Rýchlejšie, vyššie, silnejšie) si nechávam zatiaľ pre aktivity so ženou :) Staré čínske príslovie totiž hovorí "Najprv sex až potom zábava..."
Je pravda že kto sa celý život za niečim naháňa, nakoniec to možno chytí, ale zistí že celý čas života minul práve na to naháňanie a nakoniec mu to je na prd, lebo sa život končí ... Game Over.

PS: braňomelis - nechápeš Pištu ... vyjadruje svoj názor na ľudí čo používajú cyklistku na sledovanie a dosahovanie rôznych cieľov cez watty km a vm a baví ich to viac ako samotné bicyklovanie a nesústredia sa na život okolo.
18.08.2023 - 09:01:50
01
Naopak ....som tu takmer jediný čo chápe úplne všetkých (E aj ne_E) vrátane Pištu. Nechápem len tú vznešenú obhajobu obyčajný vecí. Rozdiel medzi ebajkom a mechanikou je, že v jednom prípade watty musíš riešiť, lebo ináč sa na výhľady nedostaneš a v druhom prípade ti watty dodá motor....o uhlíkovej stope tých výletov sa tu vôbec nejdem rozpisovať - málokto by uvažoval ako ja, že by si na dom nainštaloval solár, aby si s ním nabíjal bicykel - keď už by som bol na ečko odkázaný (nie som od toho ďaleko)
18.08.2023 - 09:07:59
00
Uhlíkova stopa je téma sama o sebe, to tu vôbec nepatrí. Každopádne toľko uhlíka čo sa vychrlilo pri požiaroch toho roku, asi uhlíková stopa pre nabíjanie všetkých elektrobicyklov na slovensku za celý rok bude znedbatelná. Je to len propaganda.
Dopručujem ti kúpiť si éčko kým niesi na neho odkázaný, aspoň si ho naplno užiješ. Je to ako s návštevou bordelu. Najlepšie si ho užiješ keď si so silami na vrchole ;)
18.08.2023 - 09:49:54
01
branomelis keď jazdíš pre radosť a kvôli zážitkom, watty v tabuľkách riešiť nemusíš. nech už je to bio, alebo e
18.08.2023 - 10:09:48
01
Bohužiaľ ich musíš riešiť (ani nie riešiť, ale skôr produkovať). Či už chceš, alebo nechceš. Pri mechanike viac, pri E menej....Watty sú práca, pri točení pedálmi vykonávaš prácu. Na tie najlepšie výhľady musíš dať hodne práce - hodne wattov. Pravdu máš v jednom - na zážitkovom bikupowermeter nemám, pretože som ho v teréne na skalách rozlámal, tak už ho mám len na športovo-kondično-turistickom biku. Nemám ho na riešenie wattov, ale pre radosť, lebo milujem snímače ??
Inak Marsel ty si nejako od tých žien závislý, alebo čo? Každý príspevok pomaly ečko prirovnávaš k nejakej ženskej, alebo spojeniu s milostnými zážitkami so ženami v štýle jedného českého filmu, kde hajnej ktorého hral Jiří Růžička spieval ženským do uška: Líbám, ženy vás tak rád.....??
18.08.2023 - 10:15:31
02
keyboard_arrow_up