Lokalizácia
Formulár sa odosiela
BTW. tiež si myslím, že pásmo pod AP je aeróbne, už len zo svojej podstaty.
04.05.2008 - 09:32:58
00
no kazdy nieco zhodil a ja stale nic :oops:
04.05.2008 - 10:07:23
00
jo to pasmo ktore patri medzi aerobne samozrejme. co je ale podstata tak na tuky je najlepsie pasmo pod AP
04.05.2008 - 11:11:58
00
Dobre, ja sa vzdavam. Vy sa bavite o niecom mne neznamom, do coho sa nechcem zavrtavat. Mozno sa to jednoducho vysvetlit ani neda. Pohyb mi robi radost, vrcholovy sport mi je cudzi. Vdaka vsetkym.

podla mna to skus takto:

po vyjazde na bajku (ale po takom, ked este nie si uplne odrovnany), si pekne daj nejake 3-4 cviky zamerane na brusne svlastvo a oblast pasa - ak som spravne pochopil, ze tuk, ktory nechces sa ti hromadi prave tam..
zkombinujes tak aerobnu cinnost - bajk - co ta aj bavi s posilnenim kritickej oblasti v case, ked su v tele nastartovane tie spravne spalovacie procesy :)
skus si vybrat nejake jednoduche cviky - nepotrebujes na to nic, len podlozku pod chrbat co si das na zem - nejaku karimatku...
skus si vybrat cviky na rozne oblasti brucha, ale take aby si mal fixovanu spodnu cast chrbta a nenamahal krk...
dufam, ze som pomohol..
04.05.2008 - 11:25:16
00
ked bude robit cviky len na brucho, tak nestrati o nic viac tuku na bruchu ako keby sa za ten cas bikoval dalej:)ale zas vytvarovane brusne svalstvo vyzera dobre:)
04.05.2008 - 11:36:48
00
presne ako pise JAro, tuk by sa mal spalovat pocas aerobnej cinnosti v celom tele rovnomerne...
04.05.2008 - 12:08:06
00
Jasnačka že +- rovnomerne, vsetky su rovnocenne. Akurat ze ich ukladanie je nerovnomerne. Telo bude vzdy prednostne ukladat tuk do istych oblasti - napr. okolo vnutornosti.
04.05.2008 - 14:12:09
00
Stic: velmi dobre pises, na kpo.cz je spalovanie tukov velmi dobre popisane

Mamela: keby bola pravda tie 2-3 hodiny, co tu basnis, velmi vela spickovych sportovcov by bolo velmi stastnych, keby to tak fungovalo :). Pretoze najvyssi vykon dokaze sportovec podavat, ked "jazdi" na sacharidy a tie sa zial minu velmi rychlo. Tych 20-40min, ked sa telo prepina zo spalovania cukrov na spalovanie tukov, je hlavne kvoli tomu, ze zasoby cukrov sa takmer minuli.

Teorii ohladom spalovania tukov pocas aerobnej cinnosti sa popisalo hodne a aj to funguje. Dokonca nedavno som kdesi cital studiu, kde vedci testovanim zistili, ze tuky sa rychlejsie zacnu spalovat pri anaerobnej cinnosti :), tak teraz, aby si clovek vybral.

Ono pokial chcete zhodit par kil, taky 2 hodinovy vyjazd, kde si fajne zamakate, robi zazraky :-)
04.05.2008 - 19:48:12
00
Ja sa asi toho pupka nezbavim :cry:.

Ked som Ti dala body za Vysnivaneho muza,asi to nebude az take zle... :D
Vsetko som sice neporozumela,co sa to tu popisalo,to je naozaj asi z odbornej literatury,alebo ste sa minuli povolanim, :D ale podla mna je najlepsie,a v jednoduchosti ,menej zrat a viac sa hybat. :wink:
Aj ked si nemyslim,ze vsetko svalove je aj krajsie.. :wink:
Zeny maju tiez niekde radsej masko.. :P
04.05.2008 - 20:32:24
00
jfab: velmi orientacne, ak sa pri bikovani dokazes so spolojazdcom este suvisle rozpravat a dychanie je OK si v pasme pre spalovanie tukov (nesmie to byt jazda dole kopcom :) ). Ak uz dych nestaci, ides do cukrov. Naozaj je to vsetko omnoho zlozitejsie ale ak nie si pri jazde pripojeny na pristroje ...
04.05.2008 - 20:53:16
00
Ivka: vdaka za body, ale s tym pupkom to nie az take zle. Co vsak neznamena, ze by nemohlo byt aj lepsie.

bon: podobnu zrozumitelne zjednodusenu odpoved som uz dostal aj cez SS, dik.

Este raz vsetkym vdaka. Zaroven tymto vyhlasujem patranie po osobe ochotnej vymienat si naucene ale aj vymyslene "rozpravky" pri spolocnych jazdach krajinou. Dolezite je spravne tempo!

PS: bajkboro cital si? Tu je dovod, preco sa nemam za tebou plasit v kazdom kopci.
04.05.2008 - 21:08:25
00
na take chudnutie je podla mna najvhodnejsi cestak.na ceste si mozes tocit monotonne tempo od rana do vecera a nemusis sa tak namahat ako an MTB v kopcoh.lebo v kazdom kopci sa zadychas ako prasa:)sak vieme:)
04.05.2008 - 21:15:19
00
Ešte šťastie že všetky cesty sú vedené len po rovine. Inak by to určite nefungovalo...
04.05.2008 - 21:32:48
00
uznaj že prejsť 1 km do kopca na cestaku a v lese je kus rozdiel.ahá.ty nejazdíš v lese.sorry zabudol som:)
04.05.2008 - 21:38:29
00
A trenazer je urcite furt do kopca...
04.05.2008 - 21:39:27
00
keyboard_arrow_up