Cestovina, ryza, zemiaky, pecivo = sacharidy
01.03.2017 - 00:49:28
00
Každý ma právo tu na názor ... môj som dal , len mi uniká spojitosť mäso a onkológia ... Vikingska múdrosť hovori , ze " pradeno tvojho života je už dávno upradene " . Tak veganujte dalej , ja idem svojou cestou a nikoho nenútim ma nasledovať :!:
01.03.2017 - 06:37:30
03
Vegánovanie ani ja ako dobrú cestu nevidím. Ja tiež len svoj názor ;-)
Iron.hide - energiu - obilniny, strukoviny, olejniny, ovocie, zelenina, vajcia, mliečne výrobky, v malej miere mäso. Možností je veľa.
01.03.2017 - 06:42:49
00
Cela Azia zije na ryzi
vygoogli si Asian rice paradox
http://www.marksdailyapple.com/the-asian-paradox-how-can-asians-eat-so-much-rice-and-not-gain-weight/
01.03.2017 - 07:35:05
00
iron.hide napísal:
coze to vravis? ze by sme ako cyklisti nemali jest maso? A z coho mame potom brat energiu na bike?
--
inak ramon - co je take strasne zle na cestovinach a na ryzi? Cela Azia zije na ryzi.


mas v tom trochu zmätok. zo zdraveho mäsa nemas energiu to su bielkoviny stavebny prvok a v Ramonovej diete ochrana pred katabolizmon. na ryzi zemiakov nie je nic zle prave naopak je to kvalitna energia a pokial chces chudnut ale aj naberat silu nie iba chudnut tak ich konzumuj ale z mierou aby si mal prijem ale nie az extremny. obsahuju vela mineralo a vitaminov zdravo a bez problemov schudnes. Ja sa dokazm vysekat aj na sacharidov a takto to robi aj väcsina kulturistov a fitnes. lowcsrbo je onicom je to nezdrave narazove chudnutie kedy sa takto dlhodobo neda zit a po silovej stranke ti to neda nic ak nemas silny hlavu priberies opät.
01.03.2017 - 08:02:33
00
Ano, aj ja si dam trochu ryze alebo zemiakov hned po veceri, pokial som nesedel doma. Infinitipp, kazdy je inak nastaveny a niekomu sedi viac to inemu hento, ale low-carb, čiže styl stravovania je absolutne vhodny a udrzatelny z dlhodobeho hladiska. Kulturistov by som sel neplietol, praveže to je neprirodzene a oni sa sekaju akurat na sutaze, maju v roku raz 80 raz kludne aj 65 na sutaž. Pocul som dokonca od byvalych kulturistov, že ich predchadzajuci styl stravovania nebol zdravy, no kuluristika si to vyžaduje. Takže si myslim, že prave ono nie je na cely život.
Kulturisti maju prave tie rychle svalove vlakna pestovane okrem bielkovín aj na sacharidoch, ktore sice maju vela pary, ale len po kratku dobu, co pre cyklistov je nevhodne, su tazke a dlho nevydrzia, lepsi cyklisti su vzdy chudí a maju menej objemne svalove vlakna. Navyse kulturistom, ked prestanu cvicit a dopovat sa sacharidmi, tie svaly rychlo ochabnu. To je uplne iny sudok kulturistika.
01.03.2017 - 08:17:52
01
Nesúhlasím ale každý ma svoju pravdu ja to mám na sebe otestované a venujem sa tomu už nejaký ten rok. Nepíšem tu nejaké bludy čo som vygooglil na internete mám to všetko odžite aj lowcarbo aj iné a viem ako telo reaguje na telo. Takto písať a niečo obhajovať je blbé najlepšie je reagovať osobne lebo takto to nemé cenu. Aj som predpokladal že niekto zareaguje a nechápe ako som to myslel nepresne som sa vyjadri.....no dobre hm. Tých kulturistov som nemyslel tie veľké hovädá čo sypú jednu o druhej ale napr. men physique a podobné tipy ako aj crossfitákov čo majú hmotu nie iba kosť a koža. Tie vlákna si spomenul správne ale myslel si vyslovene iba čistých nabúchancov čo som nemal na mysli ja sry. ......Ak by som slovíčkoval ako ty tak podľa teba a tvojej vety " lepsi cyklisti su vzdy chudí a maju menej objemne svalove vlakna" tak borci ako Sagan, Calebovi Ewanovi, Graipel, Kittel, Bonen, Van Avermaet...... sú slabý lebo majú viac svalovej hmoty ?! takto to nemôžeš brať.
Ako vravím je to dosť náročné sa tu doťahovať za slovíčka každý nech si spraví názor ja za seba hovorím že schudnúť sa dá aj bez lowcarbo a ešte aj získate silu a svalovú hmotu ako k tej svalovej hmote prídeš je úž druhá vec!!! Osobne poznám triatlonistov čo skoro denne trávia zimnú prípravu vo fitku a naberajú kvalitnú hmotu a to sa o nevytrvalcoch nedá hovoriť? asi naopak že alebo aj na korčuliarov atď.
01.03.2017 - 09:19:11
01
podla mna sa da tiez schudnut bez lowcarb... 10kg som dal dole za 5 mesiacov (z 85 na 75kg), len som zvysil fyzicku aktivitu a obmedzil chlieb... ale namal som problem dat si pred alebo pocas aktivity napr Colu alebo kavu s cukrom... dokonca v praci na obed parene buchty, palacinky a podobne... samozrejme pred a po fyz. aktivite som daval BCAA proti katabolizmu... takze to co islo dole, boli hlavne tuky
01.03.2017 - 09:41:59
02
Kimlo ty si môj človek :) lowcarbo je grc.
01.03.2017 - 09:51:54
00
Co je podla teba lowcarb? Zda sa, ze si to s niecim mylis.
01.03.2017 - 10:26:00
00
Infinitypp, Ano, s touto odpovedou suhlasim, posilnovat je velmi vhodne a da sa to aj pri low-carb. Sagan ma dost viac absolutnej sily ako ti chudi cyklisti, stravuje sa pokial viem dost sacharidovo, suhlasim ze by jej mal menej, keby siel low carb, vsetko ma svoje + aj -, len nesuhlasim s tvojim pohladom na lowcarb, nejak tam nevidis tie plusy a vacsiu nezavislost od prisunu stravy. Low carb sa nestravujem primarne kvoli schudnutiu, ale ako by som to povedal, pri low carb sa zoptimalizuje metabolizmus a aj % tuku sa da na spravnu mieru podla mna subjektivne lahsie ako pri obmedzovani kalorii pri sacharidovom stravovani.
01.03.2017 - 10:48:44
00
Viem že lowcarb(o) ako životný štýl respektíve ako spôsob dosahovať špičkové výkony funguje. Však aj Matej Tóth funguje na tukoch a je majster sveta ale drvivá väčšina ľudí amatérov športovcov ale aj profíkov atd to proste nedajú lebo to nie je udržateľné z dlhodobého hľadiska alebo ak to dokážu tak je to iba malá časť ľudí ktorím jedlo nehovorí nič a nadnesene povedané považujú ho iba ako nevyhnutnú zložku života respektíve iba ako nástroj...zoptimalizovanie metabolizmus a aj % tuku sa dá aj zo sacharidmi a podľa mňa ľahšie ale tu máme odlišný pohľad na vec čo je dobré aspoň nie sme ovce :D
01.03.2017 - 12:02:13
00
Zrejme tu stale omielas dookola o ketonke. Klasicky lowcarb cize do 150g sach. denne nieje dako limitujuci v stravovani.
01.03.2017 - 12:04:33
02
kimlo napísal:
podla mna sa da tiez schudnut bez lowcarb... 10kg som dal dole za 5 mesiacov (z 85 na 75kg), len som zvysil fyzicku aktivitu a obmedzil chlieb... ale namal som problem dat si pred alebo pocas aktivity napr Colu alebo kavu s cukrom... dokonca v praci na obed parene buchty, palacinky a podobne... samozrejme pred a po fyz. aktivite som daval BCAA proti katabolizmu... takze to co islo dole, boli hlavne tuky


kimlo a iní mliečňaci ... to ze dáš dole kilečka aj bez obmedzenia prísunu sacharidov , značí len jedno ... si este barz mladý abdobne ako aj Sagi . Ak budes mat ako ja 42 , slúžil by si nočné , mal toho trosku viacej na zodpovednosti / obšírnejšie sa mi to z časových dôvod nechce rozpisovať / ako sa len dobre pobicyklovat , potom by si sa na tie tvoje 10 kilečka dole trosku viacej narobil :) ...

Snáď som nikoho neurazil , ja ked som mal 25-30 tiež som zral vsetko a svaly prevelike a tuku malo ... kulturistikoval som cez 20 rokov , a stačilo ... neposiloval som totiž jediný , najpotrebnejsi sval ľudského tela .

A áno , u mna je to už životný štýl . Štíhly , výkonný , cítim sa subjektívne zdravý / fyzicky aj mentálne / , laboratórne vsetko zatiaľ OK ... tak prečo to menit


Naposledy upravil Ramon1 dňa 01.03.2017 - 12:35:06, celkovo upravené 1 krát.

01.03.2017 - 12:10:30
03
Neviem kam by sa to hodilo najviac... Zaručne LowCarb, pre tému nutričná ketóza, až mi padla hladina glukózy. :lol: :^:
Alebo skôr Akcia v Lidli? Prípadne Vaša vysnívaná ženská? PiEsKoViSkO? Fotky bez zaradenia? :^)

Prílohy:

Lidl_Veronika.jpg
Lidl_Veronika.jpg 115.63 KiB thumb_up1thumb_down

01.03.2017 - 12:26:29
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika / Energia)
keyboard_arrow_up