chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Dnes v Saalbachu asi po druhej jazde na Proline.
Držalo to napriek tomu že som nemal mlieko až po X-Line, tam už na ostrých kameňoch sa to rozťalo úplne a pomaly začala fučať. Dal som dušu a šlo sa ďalej
Práve pár dní testujem Magic Mary. Zatiaľ super plášť. Vrátil som sa z Inoveckého hrebeňa, po viac ako 70km bez nejakého mechanického poškodenia, žiadne poodtrhané štuple. Celkom slušné rockgardeny sme dávali, dostal pekne nažrať. Nahodený ako bezdušák bez mlieka zatiaľ, drží tlak. So spŕavaním som spokojný presne ako som ho čakal, drží ako prilepený, vo veľkosti 2,35 v makkej zmesi.
Ja najazdím na Endure tak 1500km ročne. Nejazdím ho celoročne, striedam 3 druhy plášťov. Ak by mal takto vydržať 2 roky tak za tých 100€ na dve kolesá super plášť.
Nešírte pls mýty a domnienky prip. skúsenosti s plášťami starej zmesi, keď už sa dá kúpiť nová zmes a pĺašť má viditeľne iné vlastnosti.
Nech sa vyjadria ľudia čo jazdia RR v Speed zmesi.
to su tie co maju vydrzat 2roky ? a vydrzali 1 den v Saalbachu ?
to sa oplati
veď ako tu nedávno niekto písal aké sú schwalbe skvelé a že mu nevadí, keď ich bude meniť aj každý mesiac , pri poriadnej záťaži aj skôr, no tiež som pozeral na svoje Ibexy a už pomaly začína zadný dosluhovať, zbadal som jeden natrhnutý štupel, počítam, že za pár dní v Rychlebách ich dorazím, ale zažili toho dosť, takže v pohode
V Rychlebách nie je ten terén na plášte nejak brutálny. Skaly sú skôr väčšie a zaoblenie, nie také ostré. Nevraviac o Superflow-e, ktorý je hladký. Saalbach je iné kafé, na plášte dosť likvidátor
To asi hej, ešte som tam nebol, no raz snáď pôjdem aj tam, tak ale aj v okolí Vtáčnika máme tiež dosť kameňov, aj keď určite to nebude ako niekde v Alpách, ale aj tam dostanú plášte dosť zabrať a treba dosť brzdiť, takže dezén tiež ide celkom rýchlo dole
Ano viem co je Saalbach, bola som dvakrat. Ja som sa len pozastavila nad tym ze schwalbe na dve sezony
Aj kedby si nepresekol, stuple idu so prdele aj v Karpatoch ako nic
Ano viem co je Saalbach, bola som dvakrat. Ja som sa len pozastavila nad tym ze schwalbe ma dve sezony
vies ze mne by povodne hans dampd tolko aj vydrazali - dal som na nich vyse 3000km ale mali nacate vsetky stuple ale stale boli,nechybal ziaden. a predny upplne ok a este ich dojazdieval magez - no mne nedrzali uz tlak na bezduse - takze ano 2 sezony ak niekto najazdi tak1,5-2k za rok. teraz som mal minion dhf 3c ten v predu dal 3k a isiel do zadu a kde skoro 3k vydrzal este . co ma prekvapilo (ale mal som ho nahodeny protismerne omylom) . a ten Higroller co som predvcerom zdomoloval tak bol tiez asi3k ale ako som ho dal dozadu mizol pred ocami . takze zavisi aj od dezenu - dhf ma vacsie stuple ako HR a asi preto aj dlhsie vydrzi. vcera som nahodil HR v 2C od ... co ho mal par xxxkm v predu bol to boj nchcel zaskocit ale nakoniec po10min fukani na pumpe sa podarilo. som zvedavy kolko vydrzi ale Dhf 2c tiez bol pouzitelny tak max do3,5k potom uz to nic nebrzdi
da sa niekde zohnat uzsi novy ADDIX nobby nic? takych 2.25, to je moj standard vpredu.
2.35 je uz moc.
26" samozrejme.
--alebo nieco podobne nobby nicu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Držalo to napriek tomu že som nemal mlieko až po X-Line, tam už na ostrých kameňoch sa to rozťalo úplne a pomaly začala fučať. Dal som dušu a šlo sa ďalej
Mám Addix Soft.. a držia fakt popixi..
Ja najazdím na Endure tak 1500km ročne. Nejazdím ho celoročne, striedam 3 druhy plášťov. Ak by mal takto vydržať 2 roky tak za tých 100€ na dve kolesá super plášť.
Nešírte pls mýty a domnienky prip. skúsenosti s plášťami starej zmesi, keď už sa dá kúpiť nová zmes a pĺašť má viditeľne iné vlastnosti.
Nech sa vyjadria ľudia čo jazdia RR v Speed zmesi.
to su tie co maju vydrzat 2roky ? a vydrzali 1 den v Saalbachu ?
to sa oplati
silva no toto nezávisí asi od výrobcu plášťov, Jožo rovnako presekol ako ja Highrollera v tvrdej zmesi.
Proste toto je Saalbach. Žiadne vyhladené slovenské trailíky. Dosť extrémny terén ktorý vo väčšej rýchlosti nemáš šancu si vyberať.
vies ze mne by povodne hans dampd tolko aj vydrazali - dal som na nich vyse 3000km ale mali nacate vsetky stuple ale stale boli,nechybal ziaden. a predny upplne ok a este ich dojazdieval magez - no mne nedrzali uz tlak na bezduse - takze ano 2 sezony ak niekto najazdi tak1,5-2k za rok. teraz som mal minion dhf 3c ten v predu dal 3k a isiel do zadu a kde skoro 3k vydrzal este . co ma prekvapilo (ale mal som ho nahodeny protismerne omylom) . a ten Higroller co som predvcerom zdomoloval tak bol tiez asi3k ale ako som ho dal dozadu mizol pred ocami . takze zavisi aj od dezenu - dhf ma vacsie stuple ako HR a asi preto aj dlhsie vydrzi. vcera som nahodil HR v 2C od ... co ho mal par xxxkm v predu bol to boj nchcel zaskocit ale nakoniec po10min fukani na pumpe sa podarilo. som zvedavy kolko vydrzi ale Dhf 2c tiez bol pouzitelny tak max do3,5k potom uz to nic nebrzdi
2.35 je uz moc.
26" samozrejme.
--alebo nieco podobne nobby nicu
https://www.bike-discount.de/en/buy/schwalbe-nobby-nic-evo-26-addix-folding-632729/wg_id-241