chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
z hladiska servisu a spolahlivosti predpokladam ze shimano a co ostatne parametre. D.
Takze za mna urcite Shimano
Este ich bike nemam doma ale co sa mi na tych sramoch paci ze sa na ne daju pripevnit jednoduche ine veci, shimano to ma podla mna strasne prekomplikovane.
nechal som ho na biku nahodeny, pojazdil odvtedy asi 300km a v klesani je problem, ze sa cela vidla rozvibruje tak agresivne, ze sa nedaju udrzat rajdy a musim uplne zastat az tak mozem pokracovat a po chvilke znova. Chyta to nejaku kladnu spetnu väzbu alebo co. Okometricky zvlneny nieje, mam podozrenie, ze sa vlni pri brzdeni. Po meste pri ceste do roboty to necitit ale v terene je to dost odrzku.
Takze prepaleny kotuc asi nebude az tak v pohode na jazdenie.
v akom stave su platnicky ? ak som prehliadol, tak sa ospravedlnujem