chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
ikon je ikon univerzal XC, podrží hocikde, blato moc nemusí ale nestratí sa. superrýchly nieje, ale ani slimák neni. jazdím ho teraz ešte aj po snehu na zadnom s 60% dezenom
Som na tom podobne Nemusím nič riešiť len jazdiť, môj najväčší výkon na nich bol úvodný zjazd zo Žimerovej pod Chočom po červenej, strmé, blato, mokré korene, ale daj som to Aj keď viem, že na tieto podmienky nie sú ideálne, ale nemienim meniť plášte podľa počasia...
Za mňa napríklad radšej Cross King, jazdil som aj ikony a podľa mňa je CK lepší plášť, rýchlosť porovnateľná, ale aspoň ja som sa s CK cítil oveľa istejší.... V každom prípade neurobíš chybu ani s jedným....
Mne dezen plastov IKON pri urcitej rychlosti rozrezonuje ram a vydava taky divny zvuk (na hladkom asfalte samozrejme). Za mna tiez super plaste, take univerzalne a hlavne su lahke.
Tiež som jazdil kombináciu Barzo a Mezcal na minulom HTčku, ale nebál by som sa ani Barzo/Barzo. Neviem. čo jazdíš, ale grip aj vzadu sa zíde Mezcal doslova letel, čiže ak jazdíš ľahší terén...
Tiež som jazdil kombináciu Barzo a Mezcal na minulom HTčku, ale nebál by som sa ani Barzo/Barzo. Neviem. čo jazdíš, ale grip aj vzadu sa zíde Mezcal doslova letel, čiže ak jazdíš ľahší terén...
Jazdili ste niekto to barzo aj v rozmere 29x2.6? Sice som nakoniec kupil NN ale vittoria sa mi stale paci a kvoli trosku mensej citlivosti vidlice rozmyslam nad vacsim rozmerom v predu
Ano,aj s tym gumenym kolikom. Inak som to riesit nevedel,diera bola velka a bolo skoda vyhodit plast za 40€ po 300Km. Dieru som som teda vysekol dierkovacom,aby sa dalej netrhala a zalepil to takto..
Caute, chystam sa kupit nove plaste a trochu potrebujem poradit co by ste zvolili dozadu. Dopredu pojde maxxis dhf 27.5x2.3 a dozadu tiez nieco od maxxisu len neviem co. Ide mi o to aby to nebola nejaka brutal kotva a aby to aj brzdilo. Aktualne mam mountainkingy 2.4. Vozim sa po kopcoch v okoli ZA a asfalt len nevyhnutny presun + parkrat do roka bikepark. Dhr, hr, forekaster, dhf aj dozadu pripadne nieco ine?
DHR II je fajn, ale na bežné jazdenie už dosť kotva, Forecaster som neskúšal, DHF vzadu fajn odvaľuje, ale brzdí slabšie. HR II som jazdil len vpredu, vzadu sa mi zdal brutálne pomalý.
Aggressor si neuvažoval? Jazdil som ho nejaký čas a spokojnosť. Prišiel mi niečo medzi DHF a DHR. Dobre odvaľuje, brzdí tiež OK, fajn bočné vedenie, len trochu slabší v blate.
Ja idem po rokoch Maxxis-ov a poslednej sezóne na Bontrager XR 4 túto sezónu skúsiť Schwalbe, tak som celkom zvedavý.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je záplata na autopneu?
Pozeral som aj na tento plast, ale cim viac pozeram forum a eshop tym viac sa neviem rozhodnut 😀😀
Konkretne kombinacia:
Vpredu:
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/vittoria-barzo-29x2-35-tnt-anth-blk-blk-g2-0.html
Vzadu:
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/vittoria-mezcal-iii-29x2-35-tnt-anth-blk-blk-g2-0.html
Vittoria Barzo 29x2.35 4C G2.0 plášť, TNT TLR, kevlar, anthracite
46,99 €
MOC 59,99 €-8% Vittoria Mezcal III 29x2.35" G2 4C TNT plášť, TLR, kevlar, anth/blk/blk
44,99 € -8%
MOC 59,99 €Aha, tak to potom bude lepsie premna Barzo/Barzo
Ano,aj s tym gumenym kolikom. Inak som to riesit nevedel,diera bola velka a bolo skoda vyhodit plast za 40€ po 300Km. Dieru som som teda vysekol dierkovacom,aby sa dalej netrhala a zalepil to takto..
Aggressor si neuvažoval? Jazdil som ho nejaký čas a spokojnosť. Prišiel mi niečo medzi DHF a DHR. Dobre odvaľuje, brzdí tiež OK, fajn bočné vedenie, len trochu slabší v blate.
Ja idem po rokoch Maxxis-ov a poslednej sezóne na Bontrager XR 4 túto sezónu skúsiť Schwalbe, tak som celkom zvedavý.