chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
ahojte, jazdím prevažne karpaty , aj lesné asfaltovée cesty. Nasadené mám Icony 29 x 2,35 , v zjazdoch sa necítim isto , uvažujem na predné koleso nejaký agresívnejśí vzor .
Voľba padla na Continental crossking 2,3 , lenže ho nikde nemajú. Skladom sú 2,2 , je tam veľký rozdiel vo vlastnostiach ? alebo radu ohľadom alternatívy k tomuto plášťu. Hľadám samozrejme verziu tubelles ready. Ďakujem
Na predné koleso daj kľudne širší plášť s agresívnejším vzorom, ale X-King (nový model) je skôr rýchly plášť s menším vzorom. Mal som ho na Ghost Kato 9.9 a dobre nafúkaný bol na ceste fakt rýchly. Dal by som ho skôr dozadu a dopredu napr. Trail King.
kopjaro Ak chces alternativu ku crosskingu 2.3, pozri Vittoria Barzo 2.35. Vyborna kvalita aj odolnost. Vzorka podobna. Zmes drzi aj za mokra. Mne uz zadny pomaly doziva, najazdene mam na nich dost a tie plaste nepoznaju defekt.
Čaute, chcel by som sa spýtať tých čo jazdíte alebo ste jazdili Maxxis Minion DHF alebo Aggressor vzadu, je aj ten dvojitý compound v pohode ? Alebo by som tým pádom mal vylúčiť Aggressora, a radšej ísť po 3C 2.30 Minion DHF, lebo Aggressora nerobia v 3C prevedení. (jazdím AM)
rozmyslam na starsi bike/rafy (bez boost, 22mm vnotorna sirka) hodit nieco trailovejsie, hlavne dopredu, nech drzi viac stopu v naklone. Mohlo by fungovat toto?:
pri NN by mozno nebolo od veci pockat kym sa naskladni nova verzia vydana teraz v juli/auguste, ktora je este vacsi drziak a netrpi vlastnostami aktualneho NN..
Suhlas, ak sa nemylim, ten link vyssie co som daval by uz mala byt prave ta nova verzia. Btw, mate niekto skusenosti aj s tym Rocket Ron plastom? Vdaka!
Rocket Ron mam, ale v Addix Speedgrip zmesi - ako zadny plast je v lete fajn, rychly lahky, ale je to primarne cross country plast, takze na traily jedine tie menej narocne.
Cez jesen/zimu ho davam dole a ide miesto neho NN a dopredu HD pripadne MM
Ahojte, viete mi poradiť prosím niekto či na 30mm šírku ráfikov môžem obuť 2,6 šírku maxxis minion DHR/DHF alebo schwalbe magic marry hans damp? Ide mi len o to aby ma to nevyzulo na šutroch
dal by som aj 2,8 ale to už sa má davat na rafik 40mm. Dik za nazor
Jazdil som Magic Mary2,80 na 35mm rafikoch ale to chcem povedať, bolo to take neohrabane, odskočilo mi to hocikedy od hrany plašta, taky balon mi to pripadalo...
(teraz jazdim predok Magic Mary29x2,60 na 30mm a spokojnosť, širka je 63mm ked je nahodeny plašť...)
""Ide mi len o to aby ma to nevyzulo na šutroch"" ked to sadne na patky rafika, tak to nema šancu vyzuť...
Ahojte, na starom HT som menil 2.0" za Cross King 2.2". Su tam rafiky cca 20 mm. Teraz sa mi pod zadkom bike dost pohupuje / hojda. Vyslovene hore dole, hlavne na lahsi prevod a vyssiu frekvenciu. Moze to to byt tym, ze su proste tie plaste na tie rafiky prilis siroke a takto pruzia?
podľa tabuľky čo je tu na stránke by mal ráfik s vnútornou šírkou od 19mm brať také pneu.skús ich nafúkať na vyšší alebo max.tlak čo je na nich uvedený
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Voľba padla na Continental crossking 2,3 , lenže ho nikde nemajú. Skladom sú 2,2 , je tam veľký rozdiel vo vlastnostiach ? alebo radu ohľadom alternatívy k tomuto plášťu. Hľadám samozrejme verziu tubelles ready. Ďakujem
rozmyslam na starsi bike/rafy (bez boost, 22mm vnotorna sirka) hodit nieco trailovejsie, hlavne dopredu, nech drzi viac stopu v naklone. Mohlo by fungovat toto?:
P: https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/schwalbe-nobby-nic-27-5x2-25-57-584-67tpi-snake-tle-spgrip-kevlar.html
Z: https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/schwalbe-plast-rocket-ron-27-5x2-25-57-584-67tpi-670g-addix-kevlar.html
Alebo od Maxxis:
P: https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/maxxis-ardent-race-275x220-3c-exo-tr-plast-kevlar-42687.html
Z: https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/maxxis-ikon-27-5x2-20-exo-tr-mtb-plast-kevlar.html
Vdaka!
-33% Maxxis Ardent Race 27.5x2.20" 3C EXO plášť, TR, kevlar
39,90 € -33%
MOC 74,99 €savings Schwalbe Rocket Ron 27.5x2.25" Performance Addix TLR plášť, kevlar
25,99 € savings
MOC 44,99 €savings Maxxis Ikon 27.5x2.20" EXO plášť, TR, kevlar
34,99 € savings
MOC 69,99 €https://www.schwalbe.com/en/mtb-reader/nobby-nic
Rocket Ron mam, ale v Addix Speedgrip zmesi - ako zadny plast je v lete fajn, rychly lahky, ale je to primarne cross country plast, takze na traily jedine tie menej narocne.
Cez jesen/zimu ho davam dole a ide miesto neho NN a dopredu HD pripadne MM
dal by som aj 2,8 ale to už sa má davat na rafik 40mm. Dik za nazor
(teraz jazdim predok Magic Mary29x2,60 na 30mm a spokojnosť, širka je 63mm ked je nahodeny plašť...)
""Ide mi len o to aby ma to nevyzulo na šutroch"" ked to sadne na patky rafika, tak to nema šancu vyzuť...