chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Idem si po radu. Mam Trek Fuel Ex na 29-inach, v predu 2,6 vzadu 2,4 Bontrager XR4.
Predok je relativne OK, problem je zadok od ktoreho nemam moc istoty, uz som spadol lebo ho podsmyklo, a aj v zjazdoch je to nestabilne a uteka, tlaky jazdim cca 2,2 predok 2,4 zadok na bezdusachakoch. Je nieco co bude drzat lepsie v terene a zaroven to vo vyslapoch nebude kotva? Dik za kazdu radu 😉
Idem si po radu. Mam Trek Fuel Ex na 29-inach, v predu 2,6 vzadu 2,4 Bontrager XR4.
Predok je relativne OK, problem je zadok od ktoreho nemam moc istoty, uz som spadol lebo ho podsmyklo, a aj v zjazdoch je to nestabilne a uteka, tlaky jazdim cca 2,2 predok 2,4 zadok na bezdusachakoch. Je nieco co bude drzat lepsie v terene a zaroven to vo vyslapoch nebude kotva? Dik za kazdu radu 😉
len pri tých tlakoch bacha na šírku rafika a plášťa čím užšie tým treba trošku zvýšiť tlak. Ráfik robí dosť veľa ( umňa 23mm a 27mm robilo rozdiel cca 0,2 - 0,3 baru - vlastné chyby--- )
Tak, tak, ako pise pienakfoto. Cim uzsi raf, tym vyssi tlak, ak to nechces vyzut za jazdy. Ja na svojich 21mm rafoch(obute 2.35") pod 2 bar ani nejdem (vaha 80kg). Zadny davam na 2.2-2.3 baru. A tak mi to vyhovuje. Jazdim 60% asfalt, aby som sa dostal z mesta do lesa, takze potrebujem aj dobre odvalovanie. Ziaden extrem nejazdim, casovky DH nejazdim. Proste len rekreacne po praci vyvetrat hlavu.
Scarinko, jasne, ze som skusal aj tlaky pod 2,0, ale je to aj od typu/druhu plasta. Proste na asfalte by som sa utrapil a prisiel do lesa vyšťaveny A prifukovat a sfukovat sa mi nechce, ako to robia chlapci, podla druhu podlozia. Inak neviem, ci som na plastoch sirky 2,3 - 2,35’ vobec videl udaj na bocnici s minimalnou odporucanou hodnotou tlaku pod 1,6 baru
Ahojte, aké máte skúsenosti s hádzaním a reklamáciou plášťov Maxxis ?
Aktuálne som nahodil Aggresor s M/L nudlou PTN R-Evolution a hádže to fest.
Teoreticky by to mohla mať na svedomí aj nudla, ale obávam sa, že problém bude v plášti.
Keby to nahadzovanie nebol taký porod, tak to zhodím a nabombujem bez nudle... Ale skôr než sa s tým začnem mordovať by ma zaujímalo, či mal niekto problém s krivosťou len po nahodení vložky/nudle. Vďaka za info!
Nazdar, ja mam vzadu nahodeny Aggressor uz druhy rok a veru hadze od zaciatku asi na 10 cm dolava, ale neriesil som to - ziaden vplyv na jazdu a inak velka spokojnost s plastom. A je to bez nudle.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sfukni na 1,3/1,5
to maš ako beton preto to nedrží.. daj na 1,5-1,7
jazdievam s mojimi 75 kilami aj 1,2/1,4 bar
Pridem k lesu, za par sekund sfuknem a ide sa, niekedy az hore na kopci. Domov uz dojdem aj s maksimi.
Aktuálne som nahodil Aggresor s M/L nudlou PTN R-Evolution a hádže to fest.
Teoreticky by to mohla mať na svedomí aj nudla, ale obávam sa, že problém bude v plášti.
Keby to nahadzovanie nebol taký porod, tak to zhodím a nabombujem bez nudle... Ale skôr než sa s tým začnem mordovať by ma zaujímalo, či mal niekto problém s krivosťou len po nahodení vložky/nudle. Vďaka za info!