mate niekto skusenosti s touto vidlou? Chcel by som ju kupit, ale potrebujem HLAVNE vediet ci je mozne tuto vidlu zamknut z riaditok cez packu (ktoru mam z RS J4). Podla fotky nizsie by sa to mohlo dat. Alebo treba vymenit to modre kolecko? dikkk
Takze uz mam nahodenu na bajku RS Revelation 426 Air U-Turn. Len neviem ako ju mam nadstavit. Ked som nadstavil tlaky v kmorach podla tabulky a mojej vahy (+140 -140 psi) tak sa mi zdala moc tvrda. Teraz ju mam nadstavenu +110 -100 psi, ale teraz je to podla tabulky na cca 60kg jazdca a ja mam 83kg. Mozem tymto poskodit vidlu?
Nie nic by sa jej namalo stat. Kazdy fuka podla chute tak aby mu to bolo prijemne - okrem jedneho kamosa ktoremu vobec nevadi ze mu vidla dava 5cm hlavne ze poslucha doporucenie vyrobcu
nafukat vidlicu by si mal podla SAG - pomer medzi ponorenim vidlice, ked sadnes na bike a plnym zdvihom - mal by byt mezi 20-25%. Ak si teda nafukal na +110/-100psi, skontroluj este SAG. Ak SAG nie je v odporucanom rozmedzi, porozmyslaj o tuningu. Ja som si minuly mesiac kupil tiez Revelation 426 (ale Dual Air, U-turn som mal na Recone a odvykol som si to pouzivat) a dal som ho vyladit Milanovi Slancovi (znizenie bodu odtrhu, znizenie progresivity pruzenia), vozim odporucane tlaky, komfort je OK.
nafukat vidlicu by si mal podla SAG - pomer medzi ponorenim vidlice, ked sadnes na bike a plnym zdvihom - mal by byt mezi 20-25%.
plnym zdvihom = teoreticky plny zdvih (130) alebo realny (110)? ked sadnem na bajk tak sa mi ponori 15 mm. Mozes mi prosim ta vypocitat SAG?
Ak pocitam spravne tak v prvom pripade to je 11,5% a v druhom 13,6%? To znamena ze by sa mala viac ponorit po sadnuti na bajk?
pri zvdvihu 130mm by si mal mat SAG okolo 30mm, v podstate cim vacsi SAG tim by mala byt vidla citlivejsia ale treba davat pozor aby nechodila casto na doraz (tot moje teoreticke znalosti )
Plny zdvih je rozdiel medzi zdvihom nezatazenej vidlice a uplne ponorenymi vnut. nohami (zistis, ked vypustis vzduch), Revelation ma cca 130mm.
Ako pise Polo, SAG okolo 30mm je OK, rozmedzie by malo byt 26-33mm.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
plnym zdvihom = teoreticky plny zdvih (130) alebo realny (110)? ked sadnem na bajk tak sa mi ponori 15 mm. Mozes mi prosim ta vypocitat SAG?
Ak pocitam spravne tak v prvom pripade to je 11,5% a v druhom 13,6%? To znamena ze by sa mala viac ponorit po sadnuti na bajk?
Ako pise Polo, SAG okolo 30mm je OK, rozmedzie by malo byt 26-33mm.