Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
posledný komentár: 31. 5. 2020 o 11:22
1x za 24h a aj po zložení hodiniek z ruky
nemusis a pin mam styri nuly ktory si natukas hned
Takže stary dobrý telefón, kde stačí odomknúť obrazovku a netreba PIN
ano, si stary, na co to potom komentujes?
Aj ja som sa tomu bránil, ale najväčšia výhoda aspoň pre mňa je, že pri akejkolvek sume nemusíš dávať PIN a nemusíš ťahať penazenku z vrecká, z nej kartu a potom opačne.
Mobil vytiahnem z vačku, po ceste k terminálu odomknem odtlačkom, priložím a je hotovo. Hlavne cez leto som mával plne ruky, kluce od auta, mobil, a ešte ťahať z peňaženky kartu
Alebo do obchodu pred bytovkou zoberiem len mobil, peňaženka môže ostať doma.
Prima banka uz podporuje Garmin Pay, mam vyskusane. A pri plateni netreba mat hodinky spojene s mobilom, aspon na Venu 2 to tak funguje.
Takže stary dobrý telefón, kde stačí odomknúť obrazovku a netreba PIN
No ale to odomknutie obrazovky je vlastne PIN. Že tam je nejaká ochrana je dobre.
Na telefóne musím odomknúť obrazovku, zapnúť NFC a potom ho vypnúť. Keďže mám telefón s čítačkou na displeji a nestrhol som ochrannú fóliu, často aj tak musím zadať PIN aj na telefóne.
Ono keď čakám v rade pri pokladni aj tak mám času habadej.
Moja UK banka Garmin nepodporuje, ale mám tam nastavenú SK kartu, takže keby zlyhal tlf, hodinky to istia.
Niekto to nepotrebuje lebo stále nosí pri sebe peňaženku. Ja jazdím do práce na bicykli takže bez dokladov, Pár krát sa mi stalo, že som musel ísť neplánovane autom k zákazníkovi aj 200 míl a jazdil som bez dokladov a bez peňazí. Začal som preto nosiť na bicykli kartu ale zase som ju zabúdal prekladať do peňaženky keď som išiel autom. Takže tieto vychytávky sú pre mňa must have.