chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Schwalbe racing ralph 29/2,25, 57-622, na 25mm rafku na 53mm ? wtf? 🤦♂️
Conti mountain king 29/2,3, 58-622 ma na tom istom 25mm rafku presne deklarovanych 58mm 👌
nova doba. ja som nahadzoval noveho jack rabbita nedavno, tiez 29x2.25 a 57-622 a na 24.5 mm rafiku tiez 53 mm sirka. starsi mal sice o 15g viac, ale na 25.6 mm rafiku som mu nameral presnych 57 mm. dufam, ze tento sa casom natiahne aspon na 55 mm...
Jullo Tento týždeň by mi mali prísť zopár kúskov Maxxis Aspen 29x2,4" vo verzi One70. T.j. bežne nepredajná verzia akú jazdia iba sponzorovaní bajkeri ako N1no a spol.
Ahojte. Mám menší problém. Na biku som mal nasledovné plášte, ale v ponuke MTBIKER som ich už nenašiel. Idem si po radu, či Maxxis robí nejakú náhradu, alebo mám ešte skúšať zháňať v inom shope? S plášťami som bol spokojný a jazdím ich už 2 rok tubeless bez najmenšieho problému.
Jullo Tento týždeň by mi mali prísť zopár kúskov Maxxis Aspen 29x2,4" vo verzi One70. T.j. bežne nepredajná verzia akú jazdia iba sponzorovaní bajkeri ako N1no a spol.
Aj sa pochvalis hmotnostou, pripadne pocitmi z jazdy potom v porovnani s komercnou verziou?
Inac keby niekoho zaujimalo (pisal som to tu nejake strany dozadu)
S-Works Fast Trak T5/T7 nahodene. Su rychle, podla mna drzia solidne na suchom (co jazdim) a ani na asfaltovych presunoch nehucia (ziaden "roj vciel" ako na schwalbe).
Nemam v tom nejaku mega prax, tak dajme tomu ze nahodit ich nebolo uplne najrychlejsie ale pohoda.
no tak to si dobre vychytal a aj hmotnostne su tvoje super, ak dobre pamatam. moj prvy z miestneho shopu mal mensiu nadvahu (577) ale sirku ok a na 30mm by mal mozno aj tych 59mm.
teraz som bral od Hauziho, kedze to mal v dobrej cene (35) a sice je hmotnost skoro spot-on (562), tak ta sirka ma sklamala no. zjavne im to dost kolise vo vyrobe..
zatial co na ten plast hovoris?
Plast predcil moje ocakavania co sa tyka jazdnych vlastnosti a odolnosti. Na jesen som ich nahodil po maratonskej sezone a jazdil s nimi vylucne v Slanskych na trailoch po tych najvacsich kamenoch co tu mame. Ziadne defekty, ziadne ryhy na bocniciach, solidny grip aj brzdne vlastnosti. Maju taku akoby maksiu zmes, velmi dobre drzia v terene. Dnes uz odvaluju na fullovi a zotrvaju tam az do jesene. Nemam absolutne ziaden dovod menit za nieco ine.
jachmel by ma zaujimalo, či majú nového a pribral? A skaly, odfoť 🤭😋 kamarát s ním bol u nás v Malej Fatre, 3 defekty a predtým Snežnica Maratón, defekt a šiel do koša a sa zaprisahal, že zajaca už len na pekáči 🤭😆🤣 Ale ináč, rýchly , grip, na Karpaty dobrý ☺️🤗🤭
Zall Maxxis som nikdy nejazdil. Vzdy ma viac oslovili ine znacky. Aspen je kovadlina bez dezenu. Vzorkou sa Rabbit viac podoba na Ikon.
Johnny80 Ja ten plast neobhajujem vseobecne. Len pisem, ze pre mna, teren ktory jazdim (mimochodom narocnostou sa mu nevyrovna ziaden maraton z tych, ktore pravidelne absolvujem), ako jazdim, kolko vazim, kolko fukam....atd je vyborny a spolahlivy. Samozrejme, pocul som uz vselico.... Este treba rozlisovat medzi EPS s ochranou a SF bez ochrany bocnic. Tieto 2,25 co mam maju pod 600g, ale ano, maju aj noveho 2,35 a ten uz ma okolo 680g.
btw. na tej fotke to nevidno, ale je to strmy zjazd. Je tam toho viac, no malo fotim. Nechce sa mi zastavovat ked si uzivam jazdu dole kopcom.
Vyzerá to fajne, trail na foto 👌👍 ten čo mal kamarát mal 550gr mal tam nápis EPS aspoň sa mi zdá a 2,25 to bolo tuším.🤷♂️ Jasné, váha jazdca - tlaky čo vozí a štýl jazdy, baletka precízne vyberanie stopy, alebo na prasaka, idem a neriešim 😀🤭🤣
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Conti mountain king 29/2,3, 58-622 ma na tom istom 25mm rafku presne deklarovanych 58mm 👌
Predok: Maxxis Ikon 29x2.35 3C maxx speed EXO protection
Zadok: Maxxis Aspen 29x2.25 EXO protection
pridaj si do wishlistu https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/maxxis-ikon-29x235-exo-maxxspeed-plast-tr-kevlar-p238848.html
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/maxxis-aspen-29x225-exo-protection-plast-tr-kevlar-p76621.html
savings Maxxis Ikon 29x2.35" EXO MaxxSpeed plášť, TR, kevlar
44,99 € savings
MOC 87,99 €savings Maxxis Aspen 29x2.25" EXO Protection plášť, TR, kevlar
37,99 € savings
MOC 74,99 €https://r2-bike.com/MAXXIS-Tire-IKON-29-x-235-MaxxSpeed-TR-EXO
Aj sa pochvalis hmotnostou, pripadne pocitmi z jazdy potom v porovnani s komercnou verziou?
S-Works Fast Trak T5/T7 nahodene. Su rychle, podla mna drzia solidne na suchom (co jazdim) a ani na asfaltovych presunoch nehucia (ziaden "roj vciel" ako na schwalbe).
Nemam v tom nejaku mega prax, tak dajme tomu ze nahodit ich nebolo uplne najrychlejsie ale pohoda.
Takze za mna spokojnost. Uvidime kolko vydrzia.
https://r2-bike.com/MAXXIS-Tire-IKON-29-x-235-MaxxSpeed-TR-EXO
kks ze 830g. ked som ich kupovaval vazili 780g max a stali tak 45€. a to byvali o 2mm sirsie ako teraz.
teraz som bral od Hauziho, kedze to mal v dobrej cene (35) a sice je hmotnost skoro spot-on (562), tak ta sirka ma sklamala no. zjavne im to dost kolise vo vyrobe..
zatial co na ten plast hovoris?
Johnny80 Ja ten plast neobhajujem vseobecne. Len pisem, ze pre mna, teren ktory jazdim (mimochodom narocnostou sa mu nevyrovna ziaden maraton z tych, ktore pravidelne absolvujem), ako jazdim, kolko vazim, kolko fukam....atd je vyborny a spolahlivy. Samozrejme, pocul som uz vselico.... Este treba rozlisovat medzi EPS s ochranou a SF bez ochrany bocnic. Tieto 2,25 co mam maju pod 600g, ale ano, maju aj noveho 2,35 a ten uz ma okolo 680g.
btw. na tej fotke to nevidno, ale je to strmy zjazd. Je tam toho viac, no malo fotim. Nechce sa mi zastavovat ked si uzivam jazdu dole kopcom.
https://mtbs.cz/clanek/plaste-cst-cili-stale-vys/kategorie/tech-news
Moja statistika 3 zo 4ks