Ahojte bikeri,
Pred zaciatkom novej sezony by som si chcel obstarat nove 26" MTB kolesa. Potreboval by som kolesa pre diskove brzdy s uchytenim kotuca Center Lock. Moj cenovy strop je cca. 250 EUR. Oslovili ma tieto:
DTčka nemajú žiadnen zámok pätky ani vo verzii hookless ani vo verzii hooked... Hrúbku bočnice porovnať neviem keďže hookless sú karbony a hooked hliniky...
ja som objednaval v piatok minuly tyzden, zaplatil cez BU, kedze paypal teraz nefunguje unho, dnes rano mi poslal mail, ze peniaze mu dorazili na ucet za objednavku, tak uvidime, kedy realne pridu kolesa
tak maly update ohladom slowbuild, presli dnes 3 tyzdne a ani obraz a ani zvuk, dovolat sa neviem, mail neodpoveda, takze mam len potvrdenie, ze peniaze mu dosli, ale od vtedy nic....budem skusat volat dalej, nic ine neostava, asi ma velmi vystizny nazov shopu, ze mu to tak trva
UPDATE:
po 4 tyzdnoch dosli kolesa zo slowbuild - zi30sla a nove 350 SP naboje, pomohla rozhybat veci az zla recenzia na googli, odpisal tam, nasledne som sa mu v pondelok dovolal a utorok vecer uz isli kolesa k DHL
UPDATE:
po 4 tyzdnoch dosli kolesa zo slowbuild - zi30sla a nove 350 SP naboje, pomohla rozhybat veci az zla recenzia na googli, odpisal tam, nasledne som sa mu v pondelok dovolal a utorok vecer uz isli kolesa k DHL
Tak to ti gratulujem. Ja už mám od DHL 2 týždne info, že odoslanie bolo elektronicky podané, od vtedy opäť ani ťuk.
Ahojte,
tí, čo majú doma karbónové mtb kolesá, pôvodné hliníkové ste si nechali alebo predali? Rozmýšľam čo s mojimi hliníkovými urobiť. Sú úplne nové. Tak či ich predať alebo nechať ako náhradné?
Ahojte,
tí, čo majú doma karbónové mtb kolesá, pôvodné hliníkové ste si nechali alebo predali? Rozmýšľam čo s mojimi hliníkovými urobiť. Sú úplne nové. Tak či ich predať alebo nechať ako náhradné?
Ak nejazdis odlišné disciplíny, alebo charakter terénu. Tak ich predaj. Niekto jazdí horskú cykloturistiku aj bike park, tak potrebuje mať dva druhý plastov, potom sa mu hodia teda dve sady kolies
No a potom sa hliníky už doriešia samé. Tam ani netreba mať šťastie, ale stačí sa začať napríklad učiť maličké skoky a sústavne to nedolietavať. Týždeň takého výcviku a na ráfe je menšia, alebo väčšia prasklina.
Ja by som si ich nechal....trosku "šťastia" a môže byť po karbone....je dobre mat v zálohe kolesá.
Akého šťastia? Carbonove kolesá len tak nerozbijes. Ak nejazdi bike park tak ich v pohode môže predať.
Ten pocit z jazdy na carbonovych kolesách sa hliníku nevyrovná. A to mám doma premiovky hliníkové aj carbonove. Carbonove kolesá sú ďaleko pre hlinikom
Odolné a kvalitné kolesá robí výplet a potom rozdiel či máš karbón, alebo alu ? A aby som bol kompletný, tak potom ešte ako vieš správne letieť ponad terén...kto nevie, tak potom alu off a karbón len občas off.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Potrebujem ocovi vymeniť kolesá na ebiku. Nejazdí žiadne divočiny. Doteraz mal 27,5" so šírkou 35mm.
https://www.rczbikeshop.com/en_ue/fsa-wheelset-e-mtb-i29-mullet-29-27-5-carbon-disc-15x110mm-12x148mm-xd-black-720-0090223030-1218030.html?utm_medium=email&utm_campaign=06072025%20MICRO%20%20259%20dt%20hx%201501xrc1501%20gh1800%20%20329%20Fsa%20mullet%20i29%20carbon%20%20199%20fox%20float%203638%20performance%20factory%20%2069%20formula%20cura%204%202%20-50%20shimano%20trpracefacemavic%20dt&utm_content=06072025%20MICRO%20%20259%20dt%20hx%201501xrc1501%20gh1800%20%20329%20Fsa%20mullet%20i29%20carbon%20%20199%20fox%20float%203638%20performance%20factory%20%2069%20formula%20cura%204%202%20-50%20shimano%20trpracefacemavic%20dt+CID_4745792c24e22ce37809d9301b834078&utm_source=mailcoach&utm_term=FSA%20Wheelset%20E-MTB%20i29%20Mullet%2029275%20Carbon%20Disc%2015x110mm12x148mm%20XD%20Black%20720-00902230301218030%20%2032999%20instead%20of%20139900
tak maly update ohladom slowbuild, presli dnes 3 tyzdne a ani obraz a ani zvuk, dovolat sa neviem, mail neodpoveda, takze mam len potvrdenie, ze peniaze mu dosli, ale od vtedy nic....budem skusat volat dalej, nic ine neostava, asi ma velmi vystizny nazov shopu, ze mu to tak trva
Máš 104 rokov. Pekného veku sa foter dožíva a ešte chce mulet kolesá. Klobúk dole
Tak to ti gratulujem. Ja už mám od DHL 2 týždne info, že odoslanie bolo elektronicky podané, od vtedy opäť ani ťuk.
Ak nejazdis odlišné disciplíny, alebo charakter terénu. Tak ich predaj. Niekto jazdí horskú cykloturistiku aj bike park, tak potrebuje mať dva druhý plastov, potom sa mu hodia teda dve sady kolies
Akého šťastia? Carbonove kolesá len tak nerozbijes. Ak nejazdi bike park tak ich v pohode môže predať.
Ten pocit z jazdy na carbonovych kolesách sa hliníku nevyrovná. A to mám doma premiovky hliníkové aj carbonove. Carbonove kolesá sú ďaleko pre hlinikom