Kategórie
Bike-techposledný komentár: 20. 8. 2017 o 20:25
-13% Maxxis Minion DHF 27.5x2.50" WT DH 3C MaxxGrip plášť, TR, kevlar
46,99 €
-13%
MOC 94,99 €
-35% Maxxis Rekon 27.5x2.60" WT 3C EXO+ MaxxTerra plášť, TR, kevlar
54,90 €
-35%
MOC 89,99 €
Výpredaj -28% Pirelli Scorpion™ E-MTB M HyperWALL 27.5x2.6 plášť, TLR, kevlar
57,99 €
-28%
MOC 88,99 €
Výpredaj -27% Pirelli Scorpion™ Enduro S 27.5x2.60" HardWALL SmartGRIP plášť, TLR, kevlar
53,99 €
-27%
MOC 82,99 €
savings Maxxis Assegai 27.5x2.60" 3C MaxxTerra EXO plášť, TR, kevlar
47,99 €
savings
MOC 85,99 €
savings Schwalbe Nobby Nic 27.5x2.25" Performance Addix E-50 plášť, drôt
17,29 €
savings
MOC 31,99 €
savings Maxxis Rekon 27.5x2.60" 3C MaxxTerra EXO plášť, TR, kevlar
48,99 €
savings
MOC 85,99 €
Continental Xynotal 27.5x2.40" Trail Endurance E-25 plášť, TLR, kevlar
65,99 €
MOC 73,99 €
Výpredaj -10% Goodyear Newton MTR 27.5x2.6" Dynamic:Trail² plášť, TR, kevlar
52,99 €
-10%
MOC 59,99 €
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/plaste/mtb-plaste/29/pirelli-scorpion-xc-rc-29x24-race-xc-compound-prowall-plast-tlr-kevlar-team-edition-yellow-p353223.html
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/plaste/mtb-plaste/29/pirelli-scorpion-xc-m-29x24-lite-race-xc-compound-prowall-plast-tlr-kevlar-team-edition-yellow-p353020.html
zajtra poobede idem pre ne, podam report
-31% Pirelli Scorpion™ XC RC 29x2.4" Race XC Compound ProWALL plášť, TLR, kevlar, Team Edition Yellow
50,99 € -31%
MOC 82,99 €Pirelli Scorpion™ XC M 29x2.4" Lite Race XC Compound ProWALL plášť, TLR, kevlar, Team Edition Yellow
64,99 €
MOC 82,99 €Super
Tufo XC 12/Tufo XC 12 - úplne nevhodné, nevydržali ani proti tŕňom, ani na skalkách, defekt na prednom aj na zadnom, plášť dobrý na SK hlinené chodníčky, sem absolútne neodporúčam
Specialized Fastrack Control T5/Renegade Control T5 - vpredu v pohode, na zadnom predratá bočnica
Vittoria Barzo TNT/Mezcal TNT- bez problémov
Hutchinson Kraken Hardskin/Kraken Hardskin - úplne bez problémov, z týchto spomenutých najvhodnejšie
Tak ja zas na Tufo nedám dopustiť. Na totálne zjazdenom ze ani vzor to nemalo mlieko skoro žiadne som jazdil Brnčalku v pohode
Jasne, jazdil som tu ostatnu verziu co bola udajne horsia ako tie prve (Djexpres vie potvrdit), len som zadny sekol, ale predny mam niekde odlozeny tak urobim photoshooting
Váha obidvoch plášťov 722 g (foto v príslušnej téme).
Nahadzovanie dosť obtiažne (jarová voda, mozole na rukách, ParkTool páky dostali zabrať), ale kompresorom bez vložky ventilu chytili na prvý šup a popukali príkladne. Už som obul pár setov ale toto sa dalo prirovnať k nahadzovaniu RaceKing.
Šírka na 29 mm Rovaloch 62 mm, guma vyzerá na prvý pohľad inak ako predošlá verzia. Prikladám foto aj porovnanie s predošlou verziou a aj priechodnosť na E***** 2022. Jazdu budem vedieť ohodnotiť neskôr nakoľko som pri obúvaní poškodil pásku na zadnom a fučí to jak divé. Predok drží tlak.
Koniec hlásenia
martin15
jj som z BA a pozeram ze maju aj cierne za fajn cenu tak by som do toho siel. Tie svetle bocnice uz nechcem lebo vzdy to potom dopadne ze mam dvojfarebne kolesa ?
Ja som v podstate spokojny so Specialized plastami, co mam od nova na biku, ale uz maju 2500km tak sa obzeram co bude dalsie. Pirelli su mi take najsympatickejsie, ale teda odradza ma ze vo vsetkych testoch valiveho odporu vychadzaju uplne katastrofalne. Preto este uvazujem aj nad Schwalbe Rick XC, lebo tie zas naopak v kazdom teste vychadzaju super, akurat su strasne tazke.
Som zvedavy co povies na jazdne vlastnosti...
Ja som v podstate spokojny so Specialized plastami, co mam od nova na biku, ale uz maju 2500km tak sa obzeram co bude dalsie. Pirelli su mi take najsympatickejsie, ale teda odradza ma ze vo vsetkych testoch valiveho odporu vychadzaju uplne katastrofalne. Preto este uvazujem aj nad Schwalbe Rick XC, lebo tie zas naopak v kazdom teste vychadzaju super, akurat su strasne tazke.
Som zvedavy co povies na jazdne vlastnosti...
Nuž prvá jazda za mnou a pocity sú rozpačité. Pri hmotnosti jazdnej súpravy 97 kg som dal predok na 1,2 a zadok 1,4 bar. Testovací jazdec bol v dobrej kondícii, terén, slovami Winnetoua “suchý, jak pochva staré ženy”.
Predtým som mal nahodene šajby Ray/Ralph s identickými tlakmi, takže porovnávam s nimi. Je pravda že už to boli semi-slicky, takže to možno treba brať s rezervou. Hore kopcom trápená, čas pomalší o minútu (Limbach - Zlatá studnička cez Krkavec pre znalých MK), watáž identická, zo Zlatej na Medvedie to celkom išlo a potom zjazd dolu Medvedím. Zjazd na parádu, to bočné vedenie je ppč.
Skúsim sa pohrať s tlakmi nabudúce. V porovnaní s predošlou verziou XC RC je to v stúpaní identické, v zjazde je viac istoty.
Pri starych XC RC som mal tiez pocit, ze chvilu trvalo kym sa "rozjazdia", povolia bocnice a zoderu tie chlpy a potom sa rozbehnu. Co by aj vysvetlovalo tie biedne vysledky v testoch, ak testuju nove plaste "z krabice". Ale medzi najlepsimi amatermi v nasich koncinach su to najpopularnejsie plaste, takze pomale asi nebudu.
Ale inak tiez som kedysi davno zvykol jazdit Ray/Ralph Snakeskin kym este vazili 620g to sa mi zdalo najrychlejsie combo, akurat som maval vela defektov. Tieto nove Super Ground/Race som neskusal lebo ma odradzal nizky objem a vysoka hmotnost. Ale ten Rick XC ma celkom laka.
Ale fúzy to má jak Fatima z Lúrd pod nosom
Na šajbách som nemal defekt celú sezónu, len už teraz začala zadná flakovať tak pôjdu žene. Ten Rick by mohol byť okej
(ale asi len nieco testuju, lebo Blevins ma fotky aj na Fast Traku aj Rocket Ron)
Kazdopadne sa cudujem ze to zavesia na instagram