Ahojte ludia, toto je trosku mimo misu ale aj tak by ma zaujimalo ake tu mame nazorove zlozenie ludi. Takze smelo, koho by ste volili, keby boli volby tento vikend ?
nikto este nevidel vladnut Fica a uz nad nim zalamuju ruky...niezeby som sa ho zastaval, ale nepacia sa mi predcasne vyjadrenia...dajme mu osem rokov ako malo SDKU a potom mozeme porovnavat, co bolo lepsie.
no len miki mal aspon viziu co chce spravit.. kdezto robertko ma tak akurat silne reci co vsetko chce zrusit, jak chce znizit ceny ale tie jeho fantazie su ekonomicky neuskutocnitelne.. jedine tak sposobom ako za komancov formou dlhov co nam hovno pomoze.. a ak stopne reformy tak vsetko o co sa snazilo sdku za 8rokov pojde do r..i! a to ze svetovy ekonomovia a cele zahranicie chvali reformy, rast ekonomiky a celkovy vyvoj si nikto neuvedomuje.. pre ludi na slovensku je podstatne ze za komancov stalo mlieko korunu a teraz 23 a robko im povedal ze ceny pojdu dole a platy hore a bla bla.. no som zvedava... SMER ma proste tie spravne oblbovacie recicky a brnka na dobru strunu.. a nerad by som v reale skusil ten pad do prdele s premierom ficom.. 4roky ficizmu a potom co? zasa sa 10rokov stverat aspon na dnesnu uroven??
raz sa tu riesila teoria mensieho zla ... som trocha pouvazoval a dosiel som k tomuto ... keby ludia neidu volit to "mensie zlo" cize SDKU tak by bola omnoho mensia ucast a koalicia by vyzerala podla mna smer+sns ... takto ked ste boli volit to mensie zlo si musia do koalicie este prizvat hzds ... takze fakt sme si zvolili mensie zlo
nikto este nevidel vladnut Fica a uz nad nim zalamuju ruky...niezeby som sa ho zastaval, ale nepacia sa mi predcasne vyjadrenia...dajme mu osem rokov ako malo SDKU a potom mozeme porovnavat, co bolo lepsie.
svata pravda. sak ani o bikerovi sa neda povedat ci je dobry dokym ho neuvidime jazdit
Fico je frontman. Zopar rokov sa donho investovalo. Bude sa chcet tazit. Takze by bolo dost nevypocitatelno.
2Craobs nechapem preco si tam dal moju citaciu, lebo tovj prispevok ja jej netykal(podla mna). ja Fica neobhajujem(ani nikoho ineho). okrem madarov nech vladne kto len chce...ked bude Fico vladnut osem rokov ako Miki, tak potom mozes porovnat ako to vyzera. aj tvoje argumenty su len hypotezy apod....takisto ja mozem hovorit, ze XYZ(meno bikera) nebude majster sveta aj ked som ho nevidel na ziadnom zavode??? uz chapes o co mi islo?
2Craobs nechapem preco si tam dal moju citaciu, lebo tovj prispevok ja jej netykal(podla mna). ja Fica neobhajujem(ani nikoho ineho). okrem madarov nech vladne kto len chce...ked bude Fico vladnut osem rokov ako Miki, tak potom mozes porovnat ako to vyzera. aj tvoje argumenty su len hypotezy apod....takisto ja mozem hovorit, ze XYZ(meno bikera) nebude majster sveta aj ked som ho nevidel na ziadnom zavode??? uz chapes o co mi islo?
2Craobs Nevolil som Fica ani SDKU. Som viac-menej pravicovy volic, ale SDKU ma za tych 8 rokov nepresvedcilo. Mimochodom, ake vizie mal Miki v 98? Pokial si dobre pamatam, program SDK bol zalozeny hlavne na porazke Meciara a vstup SR do NATO + EU. Iny spolocny program nebol ani mozny, pretoze vtedajsia SDK bola zlozena z 5 stran skrz cele politicke spektrum. Miki nebol predsedom ani jednej - proste to bol akysi kompromis medzi jednotlivymi lidrami. K priemierovi sa dostal ako slepy k zrnu a az to ho katapultovalo k politickej sile a neskor k zalozeniu SDKU.
Fico je sice populista a nikto nevie, ako bude vlastne vladnut (ak bude), ale mal by si mu dat aspon sancu. Neschopny clovek to nie je - je to pravnik a zastupoval predsa 6 rokov SR pred Europskym sudom pre ludske prava. Keby sa nehrnul do politiky, mohol by si teraz slusne zit z pravickej praxe ... Ak porovnavas zivotopisy oboch (Fico, Dzurinda) do priemerskeho postu, su podla mna prinajmensom rovnocenne.
Tak ci tak, ak aj Fico bude vo vlade, tak v nej nebude sam. Program Smeru je jedna vec a program vlady bude druha vec. A keby sa plnili vsetky predvolebne sluby, tak uz by sme sa mali vsetci ako prasce v zite Treba si pockat, aka bude realita.
no co ja viem....davat sancu kazdemu populistovi co ma usta plne sladkych reci asi nie je najlepsi sposob ako viest stat....ja len dufam, ze bude vlada politicky a zahranicne akceptovatelna a reprezentativna... s ficom, ci bez fica...
tak Vam poviem............. este nemam vek, aby som mohol volit, ale budem maximalne spokojny, ked tam nebudu madari a komanci.....
Musíš urobiť tvrdšie vyhlásenie. Napríklad Janko Slota povedal, že ak SMK bude vo vláde tak odstúpi z vedenia SNS. Takže ty by si mohol trebárs povedať: Ak bude SMK vo vláde zahodím svoj bike do potoka
PS: držím všetky palce aby SMK vo vláde bola a Janko Slota splnil svoje slovo.
hehe, tak to zase nie... nejaka politika ma nemoze nasrat ....
ibaze cesko ak dobre viem je jedna z najzadlzenejsich krajin naco raz doplatia.neviem ako niekto moze volit fica.ved uz len tie jeho reci by ma odradili.
nasi bratia cesi budu musiet raz absolvovat podobnu kuru ako mi v poslednych rokoch. To ako funguje CR je trvalo neudrzatelne. Dufam len ze ten magor --rozumej Fico nebude premier, KDH-SMK-SDKU-HZDS-bez Vlada- je pre nas momentalne najlepsie riesenie.
ano, ale podla Aristotela je demokracia jeden z najhorsich systemov vladnutia a predsa ju tu mame.
podla mna demokracia neznamena dat moc kazdemu, kto sa o nu prihlasi a tvrdi ze "zabije draka a spasi svet " ... ja napriklad dzurindu vyslovene neznasam, ale fica ako lidra vlady si predstavit neviem...
2 PaliG: bolo to k tomu ze preco nadnim zalamujem ruky a nechcem ho... pravnik moze byt ale z ekonomickeho hladiska je mimo a tie jeho recicky su proste neuskutocnitelne takze dat mu moznost znamena bud zadlzit stat alebo ludia zistia ze ich osral..
2 BorisS: no to je fakt ze kampan bola zalozena na antiMeciarizme ale plan ako postavit ekonomiku na nohy mali, to nebolo ze dobre vyhrali sme nad meciarom tak vymyslime co teraz ved ekonomika je v prdeli.. pustili sa do reforiem ktore sice maju v prvej faze dost blby dopad na obyvatelstvo ale treba sa odrazit.. tie reformy su medzinarodne uznavane a chvalene skoro vsetkymi ekonomami a predstavitelmi statov..
co sa tyka sns nejako ich nesledujem ale sa mi zda ze ich program obsajuje len protimadarsku politiku, ci nejako konstruktivne mozu prispiet k ostatnym odvetviam neviem.. a hlavne sa mi nepaci ze chcu ministerstvo vnutra, inak pohoda.. slota ma nieco v hlave len moc pije, ale tupec to fakt neni..
slota nie je tupec?? ved to je nejvacsi magor na SVK, fasista, primitivne ozrate tela. Velky Slovak...bratia a sestry v kristu, potrebujem predat Sturovo namestie pod aupark, odhlasujte mi to... Cista mafia, preto chce prave vnutro. Zbohom rodina. Toto je najvacsia tragedia tychto volieb, tych 12 percent SNS. Od serioznej narodnej strany maju na mile daleko
ee nejsom jeho sympatizant ani nahodou.. ale sledujem ho lebo robi show.. sice v politike by nemal co hladat s tym co robi, no ale aspon je to zive.. v 90% s jeho nazormi nesuhlasim, moja babka, dedo a mama su madari takze ja 50%, ale napriek tomu tvrdim ze neni uplne vygumovana hlava..
uplne vygumovany nie je, to je jasne, to by nebol tam kde je...na tie jeho machinacie a finticky ma rozumu dost, ci ho ma aj na nieco ine je ale dooost diskutabilne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no len miki mal aspon viziu co chce spravit.. kdezto robertko ma tak akurat silne reci co vsetko chce zrusit, jak chce znizit ceny ale tie jeho fantazie su ekonomicky neuskutocnitelne.. jedine tak sposobom ako za komancov formou dlhov co nam hovno pomoze.. a ak stopne reformy tak vsetko o co sa snazilo sdku za 8rokov pojde do r..i! a to ze svetovy ekonomovia a cele zahranicie chvali reformy, rast ekonomiky a celkovy vyvoj si nikto neuvedomuje.. pre ludi na slovensku je podstatne ze za komancov stalo mlieko korunu a teraz 23 a robko im povedal ze ceny pojdu dole a platy hore a bla bla.. no som zvedava... SMER ma proste tie spravne oblbovacie recicky a brnka na dobru strunu.. a nerad by som v reale skusil ten pad do prdele s premierom ficom.. 4roky ficizmu a potom co? zasa sa 10rokov stverat aspon na dnesnu uroven??
svata pravda. sak ani o bikerovi sa neda povedat ci je dobry dokym ho neuvidime jazdit
Fico je frontman. Zopar rokov sa donho investovalo. Bude sa chcet tazit. Takze by bolo dost nevypocitatelno.
ze koalicia bude vyzerat nasledovne
SDKU+KDH+SMK+HZDS (bez Meciara)
Myslim, ze sa s tebou nestavim. Mam podobnu predtuchu.
Pripajam sa k tomuto nazoru.
Fico je sice populista a nikto nevie, ako bude vlastne vladnut (ak bude), ale mal by si mu dat aspon sancu. Neschopny clovek to nie je - je to pravnik a zastupoval predsa 6 rokov SR pred Europskym sudom pre ludske prava. Keby sa nehrnul do politiky, mohol by si teraz slusne zit z pravickej praxe ... Ak porovnavas zivotopisy oboch (Fico, Dzurinda) do priemerskeho postu, su podla mna prinajmensom rovnocenne.
Tak ci tak, ak aj Fico bude vo vlade, tak v nej nebude sam. Program Smeru je jedna vec a program vlady bude druha vec. A keby sa plnili vsetky predvolebne sluby, tak uz by sme sa mali vsetci ako prasce v zite
Musíš urobiť tvrdšie vyhlásenie. Napríklad Janko Slota povedal, že ak SMK bude vo vláde tak odstúpi z vedenia SNS. Takže ty by si mohol trebárs povedať: Ak bude SMK vo vláde zahodím svoj bike do potoka
PS: držím všetky palce aby SMK vo vláde bola a Janko Slota splnil svoje slovo.
hehe, tak to zase nie... nejaka politika ma nemoze nasrat
ano, ale podla Aristotela je demokracia jeden z najhorsich systemov vladnutia a predsa ju tu mame.
nechapem preco by nemala byt. v cechach vladla CSSD nejakych poslednych x rokov a vsetko bolo v pohode. podla mna su toto blbe dohady
2Boris suhlasim
Tak to sa veľmi mýliš, Česko je jeden z najmenej zadlžených štátov.
Viď napr:
Státní dluh dosáhl bezmála 700 miliard
Na pobavenie:
Online ukazovateľ štátneho dlhu ČR
podla mna demokracia neznamena dat moc kazdemu, kto sa o nu prihlasi a tvrdi ze "zabije draka a spasi svet " ... ja napriklad dzurindu vyslovene neznasam, ale fica ako lidra vlady si predstavit neviem...
2 BorisS: no to je fakt ze kampan bola zalozena na antiMeciarizme ale plan ako postavit ekonomiku na nohy mali, to nebolo ze dobre vyhrali sme nad meciarom tak vymyslime co teraz ved ekonomika je v prdeli.. pustili sa do reforiem ktore sice maju v prvej faze dost blby dopad na obyvatelstvo ale treba sa odrazit.. tie reformy su medzinarodne uznavane a chvalene skoro vsetkymi ekonomami a predstavitelmi statov..
co sa tyka sns nejako ich nesledujem ale sa mi zda ze ich program obsajuje len protimadarsku politiku, ci nejako konstruktivne mozu prispiet k ostatnym odvetviam neviem.. a hlavne sa mi nepaci ze chcu ministerstvo vnutra, inak pohoda.. slota ma nieco v hlave len moc pije, ale tupec to fakt neni..