Konečne je v tom viac svetla a vidieť aká sa z toho spravila fraška. Hnus velebnosti...
10.08.2012 - 13:08:26
00
V tom Málinci to bolo naozaj čudné. Tiež som poblúdil a dostal sa pred štadión skôr ako rivali. Všetci ma posielali do cieľa vraj to robia viacerí. Ja som však priznal, že nech ma nekvalifikujú. Kolega po pretekoch ma upozornil, že p. Rafanidesová musela klamať. Nakoniec si pri vyhlasovaní výsledkoch vydýchol, ale to čo ste urobili po pretekoch je vrchol. Ak nedôjde k náprave, tak sa pridám na protest tejto nespravodlivosti k podvodníkom a budem vVás vodiť za nos na viacerých pretekoch. Horal som preto ignoroval a šiel ako bez cieľa. Pán Sakala je to hamba nielen zlé označený úsek na jednom kopci, kde viala páska na zlej ceste. Nie všetci sme zaregistrovali odbočku na strome doprava, ale aj takýto hanebný podvod. Ak si skráti trať tuctový pretekár nepovie, ale načo to "Pirhovo víťazstvo", veď pani Rafanidesová bude mať dosť bodov z najlepších desiatich iných pretekov, ale zrejme niekto je nenažraný a chce aj za cenu podvodu,víťazstva. Nezariadil to náhodou pán K...j? Načo preboha, veď keď vhlasovali jej konkurentku za víťazku, tak určite To bolo vidieť, že im to nie je jedno. Ak by čestne vyhrala, tak by verejne protestovala a nedospela by k víťazstvu takým farizejským spôsobom. Fuj ...hanba ...
15.08.2012 - 14:27:02
00
Ked sa robia taketo prehodnocovanie vysledkov, prosim aj o kontrolu maratonov z 2007 a nasledne zostavenie noveho poradia. To aby sa clovek bal, co bude s jeho vysledkom 3 dni po pretekoch. Radsej nemat vodu v Stupave a bludit po trati, ako byt diskvalifikovany v Malinci.
15.08.2012 - 14:48:15
00
ezop zbytočne silné slová. Zhrniem to s chladnou hlavou:
"Kolega po pretekoch ma upozornil, že p. Rafanidesová musela klamať" - nebol podaný oficiálny protest, tak na základe čoho sa malo diskvalifikovať? Ak nastalo prípadné skrátenie, alebo predĺženie trate (na túto možnú eventualitu sa v príspevkoch akosi zabudlo) tak mohlo byť neúmyselné.
Napriek tomu sa urobili kontroly prejazdov (Ozdín, priehrada), tam bolo poradie ako v cieli.
"Pán Sakala je to hamba nielen zlé označený úsek na jednom kopci, kde viala páska na zlej ceste" - ja som Málinec absolvoval a nemal som problém so značením trate. Problémy so značením bývajú na väčšine maratónov a mnohokrát je v tom organizátor nevinne. Absolvoval som tohto roku 12, tak môžem porovnávať.
"tak sa pridám na protest tejto nespravodlivosti k podvodníkom a budem vVás vodiť za nos na viacerých pretekoch" toto snáď ani netreba komentovať :n:
"Nezariadil to náhodou pán K...j?" sad sa v príspevku na tretej strane toho vlákna ospravedlnil pánovi Kirdajovi.

Myslím, že angel1 na predošlej strane to zhrnul dosť trefne :D
Pánovi Sakalovi ďakujem za pekný maratón a o rok prídem rád opäť.
15.08.2012 - 15:04:43
00
"Myslím, že angel1 na predošlej strane to zhrnul dosť trefne"

No, zabudol na najpodstatnejsiu vec. Bez ohladu na to kto si co skratil alebo predlzil, dodatocna diskvalifikacia za "natlak" - to kde sme?
15.08.2012 - 15:36:54
00
zabudol na najpodstatnejsiu vec. Bez ohladu na to kto si co skratil alebo predlzil, dodatocna diskvalifikacia za "natlak" - to kde sme?

Pri tomto akte som nebol, tak neviem či to bolo adekvátne, alebo nie. Ty áno?
15.08.2012 - 15:40:53
00
Milsu, myslim, ze si nepochopil. Bol som na maratone v Malinci aj som pani R. predbiehal (!) sledoval som cele dianie pred vyhlasovanim v boxe casomeracov. Nakoniec sa dohodli ze vyhrala pani V. Vysvetli mi prosim, ako je mozne, ze bola o tri dni nasledne DSQ? Cim sa previnila? Vies to? To je pre mna podstatne, nie ci jedna bola na trati 4 hodiny a druha 5 hodin. To je otazka poradia a rozhodcov. Ale preco DSQ?
Ohladne samotneho maratonu v Malinci to je ina tema - pre mna bol perfektny a rad sa tam vratim. Jediny cierny bod je tato DSQ - len neviem preco a kto je za tym.
15.08.2012 - 22:47:19
00
Pochopil, ale ...
Pri tom dohadovaní som nebol. Pýtal som sa na DSQ vedenia CMS na Horalovi. Vraveli o neprimeranom nátlaku na zmenu výsledkov a toto si už musia vyriešiť zúčastnené strany ktoré tam boli (časomerači, dotknuté strany, organizátor ...)
Keby som pri tom "nátlaku" bol, tak viem zaujať stanovisko, ináč je to o pocitoch, dohadoch, sympatiách atď.
16.08.2012 - 08:42:42
00
Možno to všetko vzniklo pre znacenie, príp nevyznacenie. nakoniec nieje chyba možno ani u jednej . a každá si hájila svoje.niektorá tým že bola ticho, druhá sa ozvala, zamotali sado toho další a je guláš jak hovado. stací, dievcatá kaslite na to, je to vina organizátora . Anulovať celú kat. Neboli asi splnené podmienky pre regulérne preteky zo strany organizátora. aj to je možné.
16.08.2012 - 09:27:31
00
Ak tam bol nejaky natlak, tak musel byt fakt brutalny, ze ju nedokazali vylucit hned a spamatali sa z neho az za 3 dni :-)
Keby aj bol nejaky natlak tak co?
Niekto organizatorov napadol alebo co?
Aj keby dotycna v prvej casti trate niekde pobludila, je pochopitelne ak o tom nevedela za sa citila podvedena a je uplne prirodzene ze protestovala.
Skratka dodatocne vylucenie je proste nonsens.
Nehovoriac uz o argumentacii kontrolami mimo useku kde k skrateniu/predlzeniu pravdepodobne doslo, navyse ked su svedkovia, ze v dolezitom bode trate chybal regulovcik.
Mne je uplne jedno kto vyhral, ani jednu nepoznam.
Sam som zazil pochybne rozhodnutie organizatorov nedavno v Udici a dost mi to pokazilo dojem s inak perfektne organizovanych pretekov, ale tam to bolo aspon hned na mieste v casovom strese a chcem verit ze aj v dobrej viere.
Ale toto je bez ohladu na to kto mal pravdu jednoducho uplny Absurdistan.
16.08.2012 - 09:43:42
00
Reakcia na „STANOVISKO p. Tatiany Vančovej na mtbiker – fórum“

1. p. Vančová, my sme Vám, ako organizátor preteku Hornohradský Merida MTB cyklomaratón poslali oficiálne vyjadrenie na Vašu mailovú adresu. Neviem z akého dôvodu dávate stanovisko na sociálnu stránku mt biker – fórum a celkom zbytočne zavádzate ďalšiu skupinu ľudí v anonymite. Aj naďalej budeme s Vami komunikovať oficiálnou korenšpodenciou a tou je Váš mail.

Túto správu dostala p. Vančová od p. Sakalu.
Stačí si pozrieť stránkuhttp://www.hornohradsky.estranky.sk/ a vieme o akú súkromnú správu ide.
Žeby pravá ruka nevedela čo robí ľavá?
Neviem prečo im vadí nazor iných ľudí, keď tak poctivo a čestne rozhodli.
16.08.2012 - 19:15:55
00
Toto je lepšie,ako telenovela..............už som sa dlho tak nepobavil.........:)
16.08.2012 - 21:21:20
00
ty woe:po precitani by som im dal zopakovat tu istu trat,a hned by sme vedeli ci sa ten cas da zajazdit alebo nie,a hotovo:
1. jedna rada pre p.Vancovu: to je take tazke si kupit posrany gpsko,vsak pri tych cenach dnes je to za facku: a ak je to pre vas take drahe,tak poviem v robote kolegovi a ten vam objedna taku vec za par supiek a nemusite sa potom handrkovat s inymi
2.ked sa niekto vzda 1.miesta,uz tam nieco zavana smradom o podvode...

niekto to tu pekne vystihol,tusim RASTO: tie vysledky z predoslych maratonov a tie casy su vystihnutim a dokazom,nic viac,nic menej

smakovnik: CISTA TELENOVELA...tusim sa ta Rafa vola aj ISABELA :D ak sa teda nemylim
16.08.2012 - 22:29:52
00
ak myslis tu copanu tak ta je sympaticka jak cesta do roboty ....
17.08.2012 - 00:42:28
00
ak myslis tu copanu tak ta je sympaticka jak cesta do roboty ....
keru teraz myslis? tu isabelu? nejdes radsej spat? :D
17.08.2012 - 01:37:01
00
keyboard_arrow_up