chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Ak by niekto zmeral RR, tak by som sa pokúsil zmerať FT .
Ale mám taký pocit že to bude veľmi podobné. Celkovo to nemá nejaký zmysel riešiť, FT vydrží o trochu dlhšie a celkovo nebudeš vidieť nejaké "ohlodané" štuple ani po 3000km. RR bude v 2.25" širší o dosť, držať budú oba fajn. Bez duše pôjde asi FT nahodiť lepšie. SS RR bude mať o dosť odolnejšiu bočnicu.
No môj RaRa má dezén 2mm(meral som úplne v strede) má za sebou cca 300km 50/50 asfalt/terén a proste mi tá vzorka nestačí mimo asfalt, rýchli je to cítiť ale rozmýšlam že ho vymením za Rocketa ale Fast track mi vrta hlavou-hned by som ho bral len mi pokazí vzhlad kedže vpredu mám NN
Vzadu mam ten RR spredu ze ho este dojazdim, planujem dat dozadu tiez FT mozno sa pohram s podtitulmi myslim ze mam teraz track control a je na trhu aj ground control tak to asi pri najblizsom prezuvani vyskusam
No môj RaRa má dezén 2mm(meral som úplne v strede) má za sebou cca 300km 50/50 asfalt/terén a proste mi tá vzorka nestačí mimo asfalt, rýchli je to cítiť ale rozmýšlam že ho vymením za Rocketa ale Fast track mi vrta hlavou-hned by som ho bral len mi pokazí vzhlad kedže vpredu mám NN
Odolným by som ho nenazval, ale podľa mňa je to fajn plášť na plnohodnotné XC jazdenie, poteší dobrou výdržou, hmotnosťou a aj funkčnosťou bez duše. Rýchlosť je fajn a taktiež aj slušne drží.
Skúseností je mnoho,sú dobré aj zlé,ale napr. na českom bike-fóre je to stále považovaný za najlepšie fungujúci tmel,avšak:aj mne sa stalo,že pri prvom použití do nových plášťoch sa vytvoria za pár dní zrazeniny-ježkovia,po následnom vybratí a doliatí je to o.k.
V lete dosť rýchlo vysychá,v teple mi už za necelé dva mesiace zmizol úplne-takmer 1 dcl-treba častejšie dopĺňať.V zime drží aj tri mesiace.
Ak je ho v plášti dostatok-aspoň 0,5 dcl,dokáže úspešne zaceliť aj väčšie diery a sekance.Teraz asi 2 roky som ho jazdil v pomere 1 .: 1 s Caffelatex,ani raz som nemusel riešiť defekt v teréne vložením duše,ale to je aj zásluha zosilených bočníc plášťov-vozím SnakeSkin.
Idem vyskúšať na sezónu 2014 Joes Sealant Racing,vraj tak rýchlo nevysychá a zaceluje tiež aj väčšie diery-uvidíme,ak nebudem spokojný,zasa sa vrátim k zmesi NoTubes/Caffelatex
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale mám taký pocit že to bude veľmi podobné. Celkovo to nemá nejaký zmysel riešiť, FT vydrží o trochu dlhšie a celkovo nebudeš vidieť nejaké "ohlodané" štuple ani po 3000km. RR bude v 2.25" širší o dosť, držať budú oba fajn. Bez duše pôjde asi FT nahodiť lepšie. SS RR bude mať o dosť odolnejšiu bočnicu.
Ja preferujem kvôli výdrži na asfalte dozadu FT.
savings Schwalbe Hans Dampf 29x2.35" Performance Addix E-25 plášť, TLR, kevlar
26,99 € savings
MOC 44,99 €a co pouzivas vzadu ?
Fast Trak: V strede zo 3mm a na boku cca. 3,5mm
V lete dosť rýchlo vysychá,v teple mi už za necelé dva mesiace zmizol úplne-takmer 1 dcl-treba častejšie dopĺňať.V zime drží aj tri mesiace.
Ak je ho v plášti dostatok-aspoň 0,5 dcl,dokáže úspešne zaceliť aj väčšie diery a sekance.Teraz asi 2 roky som ho jazdil v pomere 1 .: 1 s Caffelatex,ani raz som nemusel riešiť defekt v teréne vložením duše,ale to je aj zásluha zosilených bočníc plášťov-vozím SnakeSkin.
Idem vyskúšať na sezónu 2014 Joes Sealant Racing,vraj tak rýchlo nevysychá a zaceluje tiež aj väčšie diery-uvidíme,ak nebudem spokojný,zasa sa vrátim k zmesi NoTubes/Caffelatex