chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
MK ma z tychto asi najnizsie stuple a nehodi sa velmi do blata a mokra. Hans Dampf ma vzorok skoro uplne rovnaky ako moj stary Fat Albert, ktory je celkom fajn plast. Siroky je snad viac ako 2.4 MK. Toz zalezi co s tym chces robit...
Otazka je aj rafik, ak to chces davat do ty giant P-xc tak to nebude dobre, sam som mal na nich nahodeny Hans dampf a prilis si to nesadlo 19 mm je pre taky plast malo
Otazka je aj rafik, ak to chces davat do ty giant P-xc tak to nebude dobre, sam som mal na nich nahodeny Hans dampf a prilis si to nesadlo 19 mm je pre taky plast malo
Miky83 - A co jazdis na tych rafikoch ty a v akom rozmere?
ten captain 2,0/26 som včera doniesol domov.. do predu potrebujem niečo, čo viac podrží... aj ked je o kus tažší cez 600g ako geax-525g, 2bliss verzia pekne hrube boky... židny papier.. uvidíme v teréne podmočenom po búrkach.. cez vikend bude testovačka
tak po prvej 100ke vo fatre môžem potvrdiť iste správanie plašťa na kamenoch aj korenoch mokrých či suchých... s geaxom-saguaro sa to nedá porovnať... odvaluju docela slušne, mam ho s dušou na cca1,9bar vpredu,
na klasické ráfy s dušou aj bez duše v pohode, odolne boky a hrubá patka... nevhodné na ZTR ráfy!
Ja som tie kolieska P-xc predal, keď som ich este mal, tak som mal nahodené Noby Nick Evo bez snake skin ale tieto to mali po pár vyjazdoch v Slanských vrchoch za sebou, tak som si zaobstaral Hans Dampf ale na ten rafik to nebolo dobre, nie že by sa na tom nedalo jazdit ale pri prudkých zatačaniach plašť nedržal, tak nakoniec som si zaobstaral nové kolieska Roval Traverse čo maju vnútornú šírku 24 mm a je to podstatne lepšie. Ak jazdiš asfalt tak by som 950 g plašť na bajk nedaval,
Nejaky lacnejsi plast do zadu na XC bike co potrzia aj na mokrom, nemusi to byt superrychle ? Nechcem nic take co mizne pred ocami (3C,Pacestar a podobne). Rozmyslam nad Ikonom vyzera ze je to podobne ako Ardent ale nizsi vzor len ci to ako tak podrzi aj na mokrom.
Mokry tvrdy povrch, alebo blato ? Geax robi plaste, ktore su do blata, aj do mokra, naozaj to drzi. Ale nepocitaj, ze to taketo plaste budu mat vydrz beznych. Ale asi tazko zohnat u nas
Zhanam plast okolo 20 EUR/ks. Nemusi to byt AMEN drapak, staci nieco rychlejsie - na suche a tvrde povrchy.
Dolezite je - co najmensia nachylnost na defekty a samozrejme vaho do 600g.
Mate nejake referencie na uvedene 4, alebo doporucite nieo ine?
...zdravim...vedeli by ste mi odporucit nejake mtb plaste? momentalne mam od vyroby Geax Mezcal 26x2.1 s ktorymi vobec nie som spokojny... strasne sa smykaju aj na suchu nie to este na mokrom povrchu...mal som pad a vyklbil som si rameno comu prikladam 90% vinu prave tymto plastom...jazdim cesta necesta, blato, kaluze, asfalt...proste vsetko...mohli by ste mi poradit prosim nejake plaste ktore by zvladali tieto moje cesty necesty? Nieco co drzi co najlepsie na roznych povrchoch a aby to malo aj zivotnost, ci uz celkovu alebo proti nejakym prerazeniam, defektom...
Dakujem pekne
...nemam nejaky cenovy strop...ak sa oplati za kvalitu priplatit si, budis ale nebranim sa ani nieco vyhodnemu pomer cena/vykon ci niecomu lacnejsiemu ale ze to je odskusane a velmi dobre...
Osobne by som bol za kombináciu Maxxis Ardent vpredu a Maxxis Ardent race vzadu. Prípadne sa mi ako jedny z mala plastov od Schwalbe páčil Rocket ron snakeskin. Pripadne si ľudia, chvália kombináciu conti montain king vpredu, x-king vzadu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo Continental Trail King ProTection 26x2,40- 950 g http://www.koloshop.sk/pneumatiky,-plaste-mtb-26--plaste-134/Continental-Trail-King-ProTection-26--MTB-plas%C5%A5-kevlar.html
alebo Schwalbe Hans Dampf Evo - 765 g http://www.koloshop.sk/pneumatiky,-plaste-mtb-26--plaste-134/Schwalbe-Hans-Dampf-Evo-MTB-plas%C5%A5-kevlar.html
Jazdite ich niekto? Najviac sa mi pozdava Continental-Trail-King-ProTection- teda az na tu vahu. V zadu mam Continental-X-King a obcas a Schwalbe Nobbi Nick
Ja by som zaradil do výberu skôr tento plášť http://www.spoke-store.sk/maxxis-ardent-exo-tubeless-ready/ .
tak po prvej 100ke vo fatre môžem potvrdiť iste správanie plašťa na kamenoch aj korenoch mokrých či suchých... s geaxom-saguaro sa to nedá porovnať... odvaluju docela slušne, mam ho s dušou na cca1,9bar vpredu,
na klasické ráfy s dušou aj bez duše v pohode, odolne boky a hrubá patka... nevhodné na ZTR ráfy!
Ja som tie kolieska P-xc predal, keď som ich este mal, tak som mal nahodené Noby Nick Evo bez snake skin ale tieto to mali po pár vyjazdoch v Slanských vrchoch za sebou, tak som si zaobstaral Hans Dampf ale na ten rafik to nebolo dobre, nie že by sa na tom nedalo jazdit ale pri prudkých zatačaniach plašť nedržal, tak nakoniec som si zaobstaral nové kolieska Roval Traverse čo maju vnútornú šírku 24 mm a je to podstatne lepšie. Ak jazdiš asfalt tak by som 950 g plašť na bajk nedaval,
Dolezite je - co najmensia nachylnost na defekty a samozrejme vaho do 600g.
Mate nejake referencie na uvedene 4, alebo doporucite nieo ine?
http://www.koloshop.sk/pneumatiky,-plaste-mtb-26--plaste-134/kenda-karma-mtb-plast-kevlar-60tpi.html
http://www.koloshop.sk/pneumatiky,-plaste-mtb-26--plaste-134/maxxis-crossmark-exc-mtb-plast-kevlar-26x2,10-.html
http://www.koloshop.sk/pneumatiky,-plaste-mtb-26--plaste-134/maxxis-ignitor-exc-plast-kevlar-26x2,10-.html
http://www.koloshop.sk/pneumatiky,-plaste-mtb-26--plaste-134/Continental-Mountain-King-II-Performance-26x2,20--MTB-plas%C5%A5-kevlar.html
Dakujem pekne