Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Rano hovorili v dopr. info ze na P. Babe je na ceste olej rozliaty, davajte bacha, nebolo to kvoli tomu?
Zobraziť komentár 06.06.2015 - 22:01:13
00
Osobne som si tam olej nevšimol, až na malý fliačik cca 30 x 15 cm.
Zobraziť komentár 06.06.2015 - 22:03:00
00
Ono,ta mestska doprava v BA napriklad nieje az taka zla. Len by to chcelo vychytavky ako su zachytne parkoviska ktore by boli zadarmo ( alebo by boli v cene hromadnej dopravy ) a zakaz vjazdu do centra. Alebo zakaz iba pocas nejakeho casoveho horizontu ale to by bolo asi tazsie zvladnutelne. ale uz by trebalo nieco robit lebo to bude horsie a horsie...
Zobraziť komentár 06.06.2015 - 22:12:14
00
No v KE sa to tak trocha nedobrovolne skusa a funguje to tak na 50%. Aut je sice omnoho menej. Je brutalny narast cyklistov a pouzivatelov MHD ale ma to maly hacik. Treba aj ponuknut kapacitu v MHD a to az tak jednoduche nie je.

Ked skratis kolonu o 10% tak vela nevyhras. Ale ked ma DP posilnit linky o 10% tak skrachuje.
Zobraziť komentár 06.06.2015 - 22:16:17
00
Ak myslíš záchytné parkoviská pri diaľniciach a dopravu do mesta zdarma, ako v niektorých štátoch, bojím sa, že na Slovensku na tento spôsob nebude v najbližšej dobe politicko-ekonomická vôľa.
Zobraziť komentár 06.06.2015 - 22:17:39
00
Neviem ako v BA ale v KE mame velke obchodaky s poloprazdnymi parkoviskami prakticky na kazdom vacsom vjazde do mesta. Staci tam skvalitnit MHD. Pouzivalo sa to pocas MS v hokeji ale dajaky uspech to nemalo.
Zobraziť komentár 06.06.2015 - 22:26:04
00
Ale ved v BA mame zachytne parkovisko - pekne ta tam skasiruju, MHD si musis zaplatit a hlavne kym sa na MHD dostanes, tak uz to potrvaa.. :D
Ked som bol minuly rok kusok od Frankfurtu, tak tam z okolitych dediniek ludia pouzivali auta len na dojazd na P+R parkoviska pri zeleznicnych staniciach a zvysok uz odjazdili na vlaku + MHD
Zobraziť komentár 06.06.2015 - 22:27:01
00
Neviem, koľko je na tom pravdy, ale dostal som info, že v Dingolfingu má BMW veľké parkovisko mimo mesta (zadarmo) a na parkovisko pri závode nepustia žiadne auto, ktoré nie je plne obsadené a musí mať povolenie. Tak na záchytnom parkovisku nechajú svoje autá a do závodu idú v jednom, prípadne autobusom, ktorý je zdarma.
Zobraziť komentár 06.06.2015 - 22:32:08
00
ale to by Bratislava najskor musela mat funkcnu MHD. Len blbec odparkuje pri Avione auto aby potom cestoval hodinu a pol MHD po meste.
Bez metra nemaju zachytne parkoviska akykolvek vyznam - namiesto cakania v kolone v aute bude cezpolny cakat v dopravnom prostriedku MHD?
Zobraziť komentár 06.06.2015 - 22:38:21
00
1974TGS ma to svoje opodstatnenie

PhilJ Ved. Funkcna MHD je zaklad a argument, ze metro BA nepotrebuje je dost stupidny - nemusi tu byt metro, staci podzemna elektricka :))) V Kodani su supravy metra tiez krpate, nie su plne obsadene a predsa to jazdi a naozaj je aut menej. Ale zas tam je cyklistov viac, ako aut :)
Zobraziť komentár 06.06.2015 - 22:45:40
00
Ja to chápem a schvaľujem. Mám obavu, že je nemožné to na Slovensku z ekonomického hľadiska zrealizovať. Ako bolo spomenuté, chce to koľajové prostriedky MHD.
Zobraziť komentár 06.06.2015 - 22:49:20
00
Keby nebolo na ceste tolko aut, tak by bol autobusom hocikde do 45 minut ( keby isiel od avionu ) co by bolo v konecnom dosledku mozno aj menej ako ked ide autom a stoji v zacpe. Samozrejme by sa museli poupravovat grafikony,preriedit a pretriedit linky,ale šlo by to. Ale samozrejme metro je uz ina kava a tiez by som ho na slovensku zaradil do rubriky sci-fi...
Zobraziť komentár 06.06.2015 - 22:51:38
00
Nejde o auta. Ide o absolutne nedostatocne pokrytie Bratislavy zastavkami, nenadvazujuce spoje, a nekonecne cakanie na meskajuce autobusy. Cestoval som MHD v Bratislave viac ako polovicu svojho zivota, a nefungovala ani pred 20timi rokmi ked bolo na cestach podstatne menej aut. Bez metra ani fungovat nebude. To by museli zatvorit pre auta cele sirsie centrum a vsade potiahnut kolaje elektriciek. Inak nie je sanca.
Ja som s MHD skoncil. Pre mna je to len lacna alternativa k taxiku ked idem v noci domov z krcmy a nahodou mi ide nejaky nocak. Nic viac.
Zobraziť komentár 06.06.2015 - 23:14:28
00
vo svete tiez ini blazni, Simon Fourcad zrazeny pri treningu, a ked dobehol vodica tak ten ho dosekal sekerou, wtf
https://www.facebook.com/biathlonworld1/posts/866593416721362
Zobraziť komentár 06.06.2015 - 23:47:12
00
strasne sa smejem :) Zas ruska nehoda - nakladne auto naburalo do dalsieho vezuceho farbu :)
Yellow driver, car crash in Russia (Part 1) – Фура въехала в грузовик с желтой краской (Часть 1)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 06.06.2015 - 23:52:01
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up