NO
so zaujmom som si prečital celu diskusiu a celkom som sa schuti aj zasmial...
1. jazdil som viac bajkov a vždy ten ktorý bol
práve MOJ bol najlepší
(hlavne preto, že som nemal iný
)začinal som na velamose so SISom a pevnou vidlou2. momentálne mám spark, pred ním geniusa
(oba s lockom a travel modom)odkedy mám sparka,
teraz bol rok, na geniusa som nesadol
(MIMOCHODOM JE NA PREDAJ), LEBO NA ŇOM UJAZDÍM TO ČO NA na geniuse
3. preferujem športové jazdenie, nie EN, mnoho krát sa mi osvedčilo napr na preteku ozaj ťažkú partiu,
kde som si nebol istý, že ju zvládnem, radšej zbehnúť a aj tak som bol skôr, ako "majster" čo ma predbehol a potom sa predo mnou vysekal,
jedneho som takto v Prešove obiehal (a aj predbehol) 3 x 4. ten kto tvrdo odmieta lock zadku:
(hlavne BEZ alebo s pochybným argumentom)- asi TO nikdy neskusil
- nedokáže sa preniest cez fakt, že niekto má viac možnosti ako on sám
- netuši o čom hovorí
(a v mojich očiach stráca kredit), lebo len kecá
lock má význam len na asfalte pri šlapaní v stoji.. inak je to len kurvítko..- sprostosť ako BRNO
Mozno mam averziu voci tomu locku aj preto, ze sa mi to nechce stale prepinat a riesit - je to taka mala schizofrenia stale nieco zapinat/vypinat- taká istá odpoved ako vyššie, kúp si singelspeeda, nebudeš musiet nič robit ani riešiť
(nemáš problém, ani na kratkom stupačiku - hupiku napr 5 - 7 metrov zamknuť a je to vo vyjazde SAKRA rozdiel
a ani o tom neviem, riešim to ako radenie a brzdeie v aute AUTOMATICKY) Propedal by ma obťažoval, ak by som ho mal prepínať na tlmiči. Lock/traction z rajdov je úplne iná liga- presne tak,
kamoši čo jazdia bez remontu to ani radšej normalne neprepinaju, lebo sa im nechce babrat s tým "medzi nohami" a to nehovorim o preteku... ATĎ, ATĎ ...
sumár,
ak máš možnost vyskušaj, hlavne nedaj na reči "odborníkov", čo počuli, čitali ...,
ale hlavne nikdy nejazdili
ak by si prišiel na preteky do KE, dám ti pojazdit sparka a na vlastne ruky, nohy sa presvedčíš