Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové

Dámy, vybavte sa kvalitným, štýlovým oblečením z našej ponuky, alebo posuňte tento článok „vašej polovičke“, ako inšpiráciu k darčeku. Napríklad len tak, z lásky.

Castelli Gradient - 89,99 €

dámsky dres Castelli Gradient
Dres navrhnutý tak, aby cyklistky mohli jazdiť na bicykli s úplnou slobodou pohybu a pocitom maximálneho komfortu. Jedným z hlavných prvkov dresu je ergonomický strih, ktorý sa prispôsobuje ženskej postave. Priedušná konštrukcia odvádza vlhkosť a udržiava pokožku suchú počas náročných letných jázd. Navyše, UV ochrana 30+ chráni pokožku pred škodlivými slnečnými lúčmi. Na výber sú dve farby, maloobchodná cena je 89,99 € a nájdete ich v MTBIKER eshope.

ALÉ CLASSICO LL - 46,99 €

dámske nohavice ALÉ CLASSICO LL
Ľahkosť, vzdušnosť a komfort. To všetko v univerzálnom prevedení dámskych cyklistických nohavíc. Sú ideálne na nosenie počas horúcich dní, alebo sa môžu použiť ako vnútorné, či spodné nohavice, ak sa ochladí. Strih Super Comfort je veľmi pohodlný a vhodný aj na turistické jazdenie. Pritom si stále zachovávajú ergonómiu dámskych kriviek a dostatočne odvádzajú pot a teplo od tela. Vložka W4 HF chráni aj odvetráva. MOC nohavíc je 73,99 €. Nájdete ich v MTBIKER eshope.

Kellys Maddie 2 - 44,99 €

dámsky dres Kellys Maddie 2
Dámsky dres od Kellysu je vyrobený z príjemného a hlavne priedušného materiálu. Navyše, okrem dobrého odvodu potu a rýchleho schnutia, váš dobrý pocit znásobí fakt, že je vyrobený zo 100 % recyklovanej tkaniny. Takto spojíte ekologickú dopravu so štýlom a dobre sediacim strihom. Tri zadné vrecká poslúžia na prepravu drobností, ktoré potrebujete mať pri sebe. Na tréning, výlet či preteky sa môžete zladiť vďaka dvom farebným variantom. MOC je 52,99 € a nájdete ich na MTBIKER eshope.

Santini Eco Sleek Raggio - 97,99 €

dámsky dres Santini Eco Sleek Raggio
Aerodynamický, ergonomicky prispôsobený strih. Kvalitné a zároveň recyklované materiály. A za týmto všetkým stoja skúsenosti profesionálnych cyklistiek a cyklistov z tímu Trek Segafredo. Ak ste vášnivou cestnou cyklistkou, ktorá sa rada zúčastní aj na pretekoch, tento dres bude ideálnou voľbou. Spĺňa totiž všetky kritériá profesionálok, jazdiacich tisícky kilometrov, za rôznych podmienok. Dve farebné prevedenia so zaujímavým dizajnom nájdete na MTBIKER eshope. MOC je 109 €.

Sportful Giara - 89,99 €

dámske kraťasy Sportful Giara
Aby ste mohli maximálne využiť svoj potenciál, je dôležité mať kvalitné a pohodlné vybavenie. Sportful Giara kraťasy sú tu práve pre vás - pre moderné cyklistky, ktoré jazdia na horských, cestných aj gravelových bicykloch. Materiál, z ktorého sú vyrobené, je pružný, ľahký a priedušný, čo zaručuje, že vaša pokožka zostane suchá a neprehreje sa. Anatomický strih a dvojvrstvová vložka Bodyfit Pro, sú dokonale prispôsobené ženskej postave. Ich odporúčaná cena je 99,99 € a nájdete ich v MTBIKER eshope.

ASSOS UMA GT C2 - 109 €

dámsky dres ASSOS UMA GT C2
Klasika a elegancia v modernom duchu. Vyhotovený je z materiálov, ktoré si Assos sám vyvíja a môžeme ich smelo označiť za prémiové. Tomu zodpovedá aj strih a funkčnosť. Jedná sa o pohodlný dámsky dres, ktorý je vysoko priedušný, superľahký a veľmi rýchlo schne. Ku komfortu prispieva elastická a veľmi mäkká tkanina či konštrukcia prechodu rukávov k telu, bez švov. Samozrejmosťou sú tri vrecká na cennosti a tiež celorozopínací zips. MOC dresu je 109 € a nájdete ho na MTBIKER eshope.

Force Fame Lady - 42,99 €

dámske nohavice Force Fame Lady
Český výrobca ponúka dámske nohavice s trakmi a anatomicky prispôsobenou cyklistickou vložkou v kvalitnom vyhotovení za dostupnú cenu. Ich hlavnými prednosťami sú ploché švy, ktoré počas nosenia netlačia a neodierajú, traky vyhotovené z elastickej lycry, pre maximálne pohodlie, či zadná časť zo sieťoviny, ktorá zabezpečí odvetrávanie. Výrobca myslel aj na bezpečnosť a opatril nohavice reflexnými prvkami. Dve farebné variácie nájdete za odporúčanú cenu 49,99 € na MTBIKER eshope.

Shimano SH-GR700 - 49,90 €

dámske tretry Shimano SH-GR700
Patríte k dámam, ktoré obľubujú „gravity“ disciplíny? Zjazd, či enduro je tá vaša šálka kávy? Práve pre vás môžu byť zaujímavé tretry od Shimana, označené ako GR700. Špička je širšia a tvarovaná tak, aby chránila prsty. Zvršok je tvorený z materiálu, ktorý minimálne absorbuje vodu a rýchlo schne. Je perforovaný, aby noha dýchala a prebytočná vlhkosť zvnútra odchádzala. O skvelé držanie na pedáloch sa postará podrážka MICHELIN®. Odporúčaná cena tretier je 88 €. Nájdete ich na MTBIKER eshope.

CTM Aurae - 44,99 €

dámsky dres CTM Aurae
CTM prichádza s pestrým a veselým dizajnom. Tento dámsky dres disponuje všetkým, čo by ste od cyklistického dresu očakávali. To zahŕňa priliehavý, anatomický dámsky strih, silikónový pásik na spodnom leme, proti nechcenému vyťahovaniu pri pohybe. Nechýba trojdielne zadné vrecko s reflexnými pásikmi po krajoch, pre lepšiu viditeľnosť. Pohodlie zabezpečí extra priedušná tkanina na bokoch a chrbte. Veselosť sršiaca z dresu má MOC 49,99 € a nájdete ho v MTBIKER eshope.

SILVINI Stabina - 27,99 €

dámsky dres SILVINI Stabina
Myslíme aj na bikerky, ktoré obľubujú lesné cestičky, traily a s tým súvisiaci pohodlnejší štýl. Napríklad dres Stabina od českého výrobcu SILVINI má vysoko komfortný strih a atraktívny dizajn. Funkčné materiály zabezpečia odvetrávanie a rýchle schnutie, no zároveň sú dostatočne odolné pre jazdu v lese. Polovičný zips vám umožní lepšie regulovať teplotu. Zladiť sa s bicyklom a ostatnou výbavou môžete vďaka trom farebným variantom. Odporúčaná cena je 55,99 € a nájdete ho na MTBIKER eshope.

SILVINI Stabina dámsky dres, navy/blue Skladom > 5 ks

Akcia SILVINI Stabina dámsky dres, navy/blue

od 27,99  -28% MOC 55,99 

SILVINI Stabina dámsky dres, plum/fuchsia Skladom 4 ks

Akcia SILVINI Stabina dámsky dres, plum/fuchsia

od 27,99  -28% MOC 55,99 

SILVINI Stabina dámsky dres, garden/green Skladom 3 ks

Akcia SILVINI Stabina dámsky dres, garden/green

od 27,99  -28% MOC 55,99 


CRAFT ADV Essence 3/4 - 39,99 €

dámske cyklistické nohavice CRAFT ADV Essence 3/4
Cyklistické nohavice majú rôzne podoby a varianty. Záleží od podmienok, počasia a preferencií samotnej cyklistky. Sú vhodné do ranného chladu, alebo ak nerady vystavujete pokožku silnému slnku. Takéto 3/4 nohavice vás ochránia a zároveň sa budete cítiť pohodlne. Pohodlie zabezpečí vložka Infinity C3, prispôsobená potrebám cyklistiek. Pred slnkom chráni faktor UPF50 +, o ostatné sa postará priedušný a elastický materiál. MOC nohavíc je 99,99 €. Nájdete ich v MTBIKER eshope.

Viac dámskych dresov nájdeš na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: Archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Maratónske oblečenie - na plný plyn, no najmä komfortne PR článok

Maratónske oblečenie - na plný plyn, no najmä komfortne

Maratóny, kde si dáte do tela, sú skvelé akcie. S komfortom pri vysokom výkone a pretekovom nasadení pomôže aj vhodne zvolené oblečenie.

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Nohavice do chladného počasia - sezóna nikdy nekončí PR článok

Nohavice do chladného počasia - sezóna nikdy nekončí

Ak si sa bicykla stále neprejedol, či plánuješ splniť svoje ročné ciele, zídu sa kvalitné nohavice – či už na cestu, alebo do terénu.
keyboard_arrow_up