Maratónske oblečenie - na plný plyn, no najmä komfortne

Maratóny, kde si dáte do tela, sú skvelé akcie. S komfortom pri vysokom výkone a pretekovom nasadení pomôže aj vhodne zvolené oblečenie.

Castelli Endurance 3 - 104 €

nohavice Castelli Endurance 3
Nohavice Endurance 3 sú stavané najmä na dlhé hodiny strávené v sedle. O pohodlie sa stará najkomfortnejšia Castelli vložka Progetto X2 Air Seamless, ale i špecificky umiestnené švy. Nohavice sú vyhotovené z tkaniny Endurance Evolution, ktorá je pocitovo mäkká, ale zároveň poskytuje určité kompresné vlastnosti a spoľahlivý odvod potu. Chrbtovej časti i trakom dominuje sieťovina, ktorá eliminuje nepríjemné potenie sa. Ich MOC je 139 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Alé Play PR-E - 174 €

kombinéza Alé Play PR-E
Kombinéza Alé Play PR-E sa hodí predovšetkým na cestné maratóny, prípadne časovku. Spája v sebe všetky výhody, ktoré poskytujú aero dresy a pohodlné nohavice, no pridáva k tomu aj zlepšené aerodynamické vlastnosti. Technológia Body Mapping zabezpečí, že kombinéza maximálne obopne telo a v spolupráci s Leg Comfort System dopomáha optimálnej kompresii svalov. Na chrbte sa nachádzajú dve vrecká na drobnosti. MOC kombinézy je 169 € a nájdeš ju na našom MTBIKER shope.

Kellys Rival 2 - 59,99 €

dres Kellys Rival 2
Ľahký a priedušný dres Rival 2 je určený hlavne do teplého počasia. Rýchloschnúci materiál, z ktorého je vyrobený, zbytočne nezadržiava pot a efektívne odvetráva. Elegantný panelový strih s predĺženou zadnou časťou je uspôsobený na športovú jazdu, pričom sa dá dres spredu rozopnúť po celej dĺžke. Samozrejmosťou sú tri otvorené vrecká a jedno vrecko na zips, rovnako aj reflexné prvky. Jeho MOC je 63,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Santini Redux Insisto – 239 €

nohavice Santini Redux Insisto
Model Redux Insisto patrí medzi to najlepšie, čo Santini ponúka. Disponuje výnimočnými aerodynamickými vlastnosťami a vysokým komfortom. Do kompresnej tkaniny Fitter je zakomponovaná veľmi pohodlná vložka C3, určená najmä na dlhé jazdy. Protišmykový lem Tatoo effect zabezpečuje, že sa nohavice nebudú vyhŕňať. Traky sú vo vrchnej časti prekrížené, čo zabraňuje ich zošmykovaniu z ramien. MOC nohavíc je 239 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

X-Bionic Trick 4.0 - 161 €

dres X-Bionic Trick 4.0
Dres Trick 4.0 spája najmodernejšie technológie, ktorými X-Bionic ošetruje svoje oblečenie. ThermoSyphon®, teda vylepšenie osvedčeného systému 3D Bionic Sphere®, zabezpečuje unikátne termoregulačné vlastnosti – chladí v teple a čiastočne hreje v chlade. Systém Partialkompresion® strategicky komprimuje svalstvo, a tak zabezpečuje rýchlejšiu regeneráciu. Povšimnutiahodný je aj navýšený komfort pri nosení. Jeho MOC je 169 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Sportful Supergiara - 72,99 €

dres Sportful Supergiara
Dres Supergiara z edície inšpirovanej Petrom Saganom sa nestratí ani na cestnom maratóne, ale ani na gravel pretekoch. Je stavaný hlavne na komfort počas dlhých jázd. Jeho výnimočnosť spočíva aj v šiestich zadných vreckách, kam sa pomestí všetko dôležité aj počas skutočne dlhej jazdy. Na ramenách, po stranách a na chrbte sa nachádzajú reflexné detaily. Dres sa dá rozopnúť po celej dĺžke kvalitným YKK zipsom. MOC dresu je 99,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Silvini Ansino - 50,99 €

Silvini Ansino dres
Model Ansino sa radí medzi univerzálne modely na cestný výjazd i MTB maratón. S priliehavým športovým strihom a príjemným funkčným materiálom poskytuje optimálny tepelný komfort. Dres je konštruovaný tak, aby čo najlepšie sedel v predklonenej pozícii, čo znamená skrátenú prednú a predĺženú zadnú časť. Najmä preto, že ide o čierny dres, je tu zapracovaných niekoľko reflexných detailov, ktoré zlepšujú bezpečnosť pri nosení. Jeho MOC je 79,99 € a nájdeš ho aj na MTBIKER shope.

Craft Pro Gravel - 57,99 €

dres Craft Pro Gravel
Dres Craft Pro s ergonomickým strihom je určený pre gravel jazdcov, čo znamená jediné – maximálny dôraz je kladený na komfort. Použitý materiál rýchlo odvádza pot a je skombinovaný s Mesh Superlight v podpazuší. Silikónová potlač na ramenách poskytuje väčšiu istotu pri nosení batoha. V zadnej časti sa nachádza trojdielne vrecko skombinované s ďalšími menšími vreckami. Na drobnosti dobre poslúži vrecko na zips na hrudi. Jeho MOC je 99,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Ešte viac oblečenia, ktoré je vhodné na maratóny všetkého druhu, nájdeš na našom MTBIKER shope.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové PR článok

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové

Dámy, vybavte sa kvalitným, štýlovým oblečením z našej ponuky, alebo posuňte tento článok „vašej polovičke“, ako inšpiráciu k darčeku. Napríklad len tak, z lásky.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Nohavice do chladného počasia - sezóna nikdy nekončí PR článok

Nohavice do chladného počasia - sezóna nikdy nekončí

Ak si sa bicykla stále neprejedol, či plánuješ splniť svoje ročné ciele, zídu sa kvalitné nohavice – či už na cestu, alebo do terénu.
keyboard_arrow_up