Doplnky na posilnenie a regeneráciu po náročných výjazdoch

Dopĺňanie minerálov a energie je dôležité nielen počas výjazdu, ale aj po ňom. Vybrať si môžete medzi rôznymi druhmi doplnkov, na ktoré sa dnes pozrieme.

NUTREND Voltage Energy - 1,49 €

NUTREND Voltage Energy
Ak sa chystáš na dlhý výjazd či maratón, môžeš siahnuť po tyčinke Voltage Energy. Jej základ tvoria obilné vločky, ktoré sú skombinované s rôznymi príchuťami. Od exotických a lesných plodov až po horkú čokoládu – všetky sú doplnené disacharidom izomaltulóza, ktorý sa vstrebáva postupne. Nezabudlo sa ani na vitamíny či minerály – tyčinka je obohatená o vitamín C a E a takisto o zinok. MOC jedného kusu je 1,52 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

SiS REGO Rapid Recovery - 54,90 €

SiS REGO Rapid Recovery
Regeneračný prípravok Rego Rapid Recovery je najlepšie užiť po náročnom či intenzívnom výkone. Obsahuje totiž ideálny pomer sacharidov, bielkovín, elektrolytov a vitamínov na zotavenie a podporu svalstva, či pre rýchle doplnenie stratenej energie. Vzhľadom na použité sójové bielkoviny je vhodný aj pre ľudí s laktózovou intoleranciou. Dá sa zakúpiť v štyroch príchutiach – a to banán, čokoláda, vanilka a jahoda. MOC 1600 g balenia je 69,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

PowerBar ProteinPlus 30% - 2,70 €

PowerBar ProteinPlus
Proteínová tyčinka ProteinPlus predstavuje alternatívu k proteínovému nápoju. Okrem toho, že v krátkom čase zasýti, obsahuje množstvo dôležitých bielkovín a iných minerálov. Špeciálna zmes kazeínu, srvátky a sójovej bielkoviny napomáha rýchlejšej regenerácii a rastu svalovej hmoty. Osloviť dokáže aj príjemná príchuť kombinácie karamelu a kapučína. Odporúča sa jedna tyčinka po výjazde. MOC jedného kusu je 2,70 € a tyčinku nájdeš na našom MTBIKER shope.

Kompava GELO-3 Complex - 25,99 €

Kompava GELO-3 Complex
GELO-3 Complex obsahuje široké spektrum látok, podporujúcich výživu kĺbového tkaniva a k tomu aj niečo naviac. Komplex vitamínov napomáha nielen správnemu fungovaniu a rastu chrupaviek, no i funkcii imunitného systému či lepšej pokožke. Tento nápoj je sladený prírodnými sladidlami – glykozidmi steviolu. Využijú ho i starší ľudia, prípadne takí, ktorí kĺby nadmerne zaťažujú. MOC balenia je 25,99 € a v štyroch rôznych príchutiach ho nájdeš na našom MTBIKER shope.

SiS GO Hydro - 7,90 €

SiS GO Hydro
Správna hydratácia je úplný základ bez ohľadu na aktivitu. Rozpustením tablety SiS Go vznikne šumivý nápoj, ktorý obsahuje dôležité minerály a ióny v tej správnej koncentrácii. Dôležitý je najmä sodík, ktorý napomáha hydratovať a zvyšuje chuť na tekutiny. Okrem neho tu nájdeme napríklad draslík a vápnik. V jednom balení sa nachádza 20 tabliet. Tablety sú dostupné v rôznych príchutiach. MOC jedného balenia je 9,90 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Adventure Menu sušené mäso - 7,90 €

Adventure Menu sušené mäso
„Hlaďák“ na výjazde nie je príjemný, no možno sa mu úplne jednoducho vyhnúť. Dehydratovaná strava od Adventure Menu totiž nezaberá takmer žiadne miesto, rovnako nepridáva na hmotnosti. Sušené morčacie mäso obsahuje vysoký podiel proteínov, nutných pre správnu regeneráciu svalstva. V takejto forme mäso netreba zohrievať a je priamo pripravené na konzumáciu. Navyše, môžeš si vybrať medzi 50 a 100 g balením. Jeho MOC je 14,90 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

NUTREND BCAA Liquid shot - 1,19 €

NUTREND BCAA Liquid shot
Esenciálne aminokyseliny sú v organizme nevyhnutné pre životne dôležité funkcie a organizmus si ich nedokáže sám syntetizovať. Preto je nutné ich dopĺňať v strave, v prípade vyššieho zaťaženia organizmu aj vo forme jednorazového shotu. V Nutrend BCAA sa aminokyseliny nachádzajú vo voľnej kryštalickej forme, v ktorej sú dobre vstrebateľné. Jeden shot obsahuje 3000 mg BCAA. MOC 60 ml balenia je 1,19 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

ASSOS Skin Repair - 20,99 €

ASSOS Skin Repair
Po dlhých výjazdoch môže aj pri použití ochranného krému zostať pokožka podráždená či porušená. Protidráždivé zloženie regeneračného gélu Skin Repair so slabo kyslým pH podporuje prirodzené mechanizmy obnovy pokožky a skracuje dĺžku regenerácie. Vzhľadom na to, že sa v ňom nenachádzajú farbivá či vonné látky, je vhodný aj pre ľudí s citlivou pokožkou. MOC 75 ml balenia je 20,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Ďalšie prípravky, ktoré ti doplnia energiu počas výjazdu, prípadne urýchlia regeneráciu po ňom, nájdeš na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Regenerácia - rovnako dôležitá ako samotný tréning PR článok

Regenerácia - rovnako dôležitá ako samotný tréning

Či pravidelne trénujete, alebo si doprajete dlhú a náročnú jazdu, nezabúdajte, že vaše telo potrebuje oddych, načerpať novú silu. Čo mu pomôže rýchlejšie sa zotaviť?
Pitný režim - hydratuj, regeneruj, doplň energiu PR článok

Pitný režim - hydratuj, regeneruj, doplň energiu

Príjem tekutín a dopĺňanie energie je nesmierne dôležitou súčasťou športu, ale aj bežného života. Či už si bežec, cyklista, alebo turista, vyber si z našej ponuky.
Výživa a hydratácia - pokojná cyklistika bez kŕčov PR článok

Výživa a hydratácia - pokojná cyklistika bez kŕčov

So stúpajúcimi teplotami a blížiacimi sa maratónmi stúpajú aj nároky na hydratáciu a výživu. Podceniť však netreba ani praktické doplnky v tejto oblasti.
keyboard_arrow_up