Pozvánka: Testovacie dni Bianchi a Corratec už tento víkend v MTBIKER centre

Modely kultovej značky bicyklov z Talianska, obohatené výberom z dielne Corratec, sú prísľubom ďalšieho pestrého víkendu v našom centre.

Počas neho si bude možné vyskúšať, ako „chutí“ pre Bianchi typická „celeste“, či otestovať novinky tejto najstaršej cyklistickej značky sveta. Od testovacích dní nás delí už len necelý pracovný týždeň, preto neváhajte a rezervujte si voľný termín.


Zoznam testovacích bicyklov Bianchi:
  • Intenso Ultegra - 55
  • Intrepida 105 - 57
  • Intenso Ultegra - 57
  • Specialissima Chorus - 55
  • Methanol CV 9.5 -XT - 19" (L)
  • Methanol SX - XT - 19" (L)
  • Methanol SX - X0 Eagle - 17" (M)
  • Oltre XR4 ultegra - 57
  • Infinito CV Ultegra - 55
  • Intrepida 105 - 51(53)
  • E-allroad Ultegra - 57

Zoznam testovacích bicyklov Corratec:
  • E-power RS LTD (46)
  • E-power RS LTD (51)
  • E-power x-vert 650B (44)
  • E-power 650B prime (44)
  • E-power 650B plus Y (44)
  • E-power 29er Performance (54)
  • E-power 650B CX (44)

Voľné termíny pre testovacie dni si môžete pozrieť na goo.gl/aYCdav.

Bianchi 2017 – esencia úspechu s dávkou pridanej hodnoty

Za 130 rokov svojej existencie Bianchi nezanechalo nezmazateľnú stopu iba vo svete cestnej cyklistiky, ale svoje dlhoročné skúsenosti a kvality prenáša aj do tvorby horských bicyklov. Viac sa dočítate v článku na tomto odkaze.




Video: Bianchi Specialissima - klasické línie a top technológie

Tento model “sedí” v podstate na najvyššom poste v hierarchii značky, nechýbajú mu tie najmodernejšie technológie, no pritom si zachováva stále klasické línie.


Video: Bianchi Oltre XR4 - hlavná zbraň jazdcov LottoNL-Jumbo

Ak príde na rad túžba po maximálnej rýchlosti, hrá dôležitú úlohu aj aerodynamika. Na jej zvýšenie v Bianchi mysleli trochu viac komplexne, o čom si povieme v nasledujúcom videu.


Video: Bianchi Methanol CV - nízka váha, efektivita a vyšší komfort

Klasické “HT-čka” sa stále tešia veľkej obľube a dôvod nájdete aj pri pohľade na model Methanol CV. Jednoduchosť, nízka váha a maximálna efektivita, vedia stále osloviť...


Rezervácie je možné spraviť mailom na testday@mtbiker.sk, pričom uveďte aj konkrétny deň a hodinu, na ktorú si budete priať zapožičať bicykel.

Dĺžka zápožičky a trasy

Jeden bicykel je možné zapožičiavať maximálne na 1 hodinu + úvodné nastavenie, tak aby ste stihli absolvovať v pohode MTBIKER trail - mapa. Bicykle sa tak budú striedať v jeden a pol hodinových cykloch, prípadne skôr, podľa účasti a časových možností.

Jeden účastník môže testovať najviac 2 bicykle v plných časových intervaloch. Ďalšie bicykle iba medzi zápožičnými termínmi, ak budú biky dostupné. Na dohodnutý termín rezervácie treba prísť včas, ak budete meškať viac ako 10 minút, vami rezervovaný bike môže byť poskytnutý ďalšiemu záujemcovi. Tento testovací deň je spoplatnený sumou 5 € - 1 bicykel.

Testovanie môže prebiehať na pumptrucku za MTBIKER centrom, značenom cyklistickom okruhu, ktorý trvá približne hodinu a vedie okolo hradu Tematín a cez MTBIKER trail. Prípadne si môžete na bicykli spraviť výjazd podľa vlastného uváženia.

Pre cestné bicykle sú vhodné destinácie pre testovací výjazd hrad Beckov (trasa -> https://goo.gl/jeJ6Vx) alebo Bezovec či obec Nová Lehota známa z TV seriálu Horná Dolná (trasa -> https://goo.gl/3Pl6xG).

O vašu pohodu a dôkladné informácie o bikoch sa postarajú zástupcovia firmy ProCycling a členovia MTBIKER tímu.


Užitočné informácie

  • V priestoroch MTBIKER centra bude k dispozícií sprcha, WC a zabezpečenie stráženia vlastného biku počas testovacej jazdy.
  • Nezabudnite si občiansky preukaz a prilbu.
  • Ak používate SPD pedále a pod., pokojne si ich zoberte so sebou a na testovaciu jazdu vám ich na bicykel radi nasadíme.
  • Bicykle sa požičiavajú iba osobám starším ako 18 rokov, alebo ich zákonným zástupcom.

Kde vás nájdem?

MTBIKER centrum je v obci Hrádok, v okrese Nové Mesto nad Váhom. Predajňa je dostupná z diaľnice D1 (výjazd Lúka/Hrádok), z ktorej vám to bude trvať 3 minúty. Hrádok je dostupný za 45 minút z Bratislavy, 10 minút z Piešťan a Nového Mesta nad Váhom, 15 minút z Trenčína a hodinku zo Žiliny. Lokalitu sme si vybrali kvôli prístupu z diaľnice, krásnym trasám a terénom v Považskom Inovci, ktoré budú okamžite dostupné z MTBIKER centra - bez prechádzania cez mesto a hlavné cesty.


MTBIKER centrum je otvorené každý pracovný týždeň okrem nedele (v sobotu od 9:00-16:00), pričom si k nám môžete nechať zaslať bezplatne aj objednávku z nášho eshopu.

Cestu na biku z Piešťan mimo hlavných ciest (nie je vhodná pre žiletky), je možné vidieť vo výjazde na tomto odkaze.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Testovací deň Bianchi a Corratec

calendar_today 09.06.2018
label Nesúťažné podujatie
place Hrádok (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Testovacie dni BMC - dostupné aj „redaktorské“ modely

Pozvánka: Testovacie dni BMC - dostupné aj „redaktorské“ modely

Prvé testovacie dni tohto roku nám prinášajú prémiovú značku bicyklov, BMC. Vyskúšať si môžeš rôzny mix modelov vrátane tých, na ktorých momentálne jazdia aj naši redaktori, Imro a Cepo.
Pozvánka: MTBIKER Sliezsky kráľ 2024 — tretia edícia tatranského „nárezu“

Pozvánka: MTBIKER Sliezsky kráľ 2024 — tretia edícia tatranského „nárezu“

Sliezsky kráľ je medzi našimi pretekmi jedinečným podujatím. Nielen prekrásnou prírodou a náročnosťou trate, ale aj silnou zostavou, ktorá sa tu každoročne zíde...
Pozvánka: Mesiac august - ďalšia dávka maratónov

Pozvánka: Mesiac august - ďalšia dávka maratónov

Letné mesiace nám dávajú o sebe vedieť vysokými teplotami a s nimi pokračujú aj maratóny v rôznych kútoch Slovenska.
keyboard_arrow_up