Podporte projekt sčítača horských cyklistov

Ktovie, koľko ich tadiaľto dnes prešlo, vŕtalo mi v hlave. Ešte som neprešiel ani polovicu Horného hodrušského jarku a už som sa vyhýbal tretej skupine cyklistov.

Parkovisko na Červenej studni, odkiaľ som išiel, bolo obsadené autami, mnohé z nich mali nosiče bicyklov. Bola krásna septembrová sobota. „Toto je asi vrchol sezóny, toľko ľudí som ešte nestretol“, napadlo mi. „Ale nie, v júni na MDD to bolo ešte plnšie.“


Možno si aj ty takto rozmýšľal, keď si jazdil po trasách Bajkom k tajchom. Možno ste to vy, majitelia hotelov či penziónov a pýtate sa: „Cyklistov pribúda –  alebo je to iba pocit? Je ich naozaj viac, ako minulý rok? Ak áno, o koľko?“


Môžeme sa dozvedieť pravdu. Holú, nespochybniteľnú pravdu priamo z terénu. A môžeme ju poznať všetci, ktorých sa to týka – správcovia trás, návštevníci, podnikatelia v turizme, samosprávy obcí.


Podporte projekt prvého sčítača cyklistov na Slovensku, ktorý bude nainštalovaný na horskej cyklotrase. Pomôžte nám získať potrebné financie na zakúpenie sčítača cyklistov.
report_problem Našiel si v texte chybu?
bajkomktajchom 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Video: MTBIKER na trailoch - Bojnicko - Dubnické cyklotrasy

Video: MTBIKER na trailoch - Bojnicko - Dubnické cyklotrasy

Bojnice su známe predovšetkým ich histórou a zámkom. Vedeli ste, že sa neďaleko nachádza aj parádne trailcentrum, ktoré je vhodné takmer pre všetkých?
Video: MTBIKER na trailoch - Bikepark Kubínska hoľa

Video: MTBIKER na trailoch - Bikepark Kubínska hoľa

Čo môžete očakávať od strediska Kubínska hoľa v okolí Dolného Kubína?
Tip na výlet: Krížom-krážom Južným Tirolskom

Tip na výlet: Krížom-krážom Južným Tirolskom

Poďte sa so mnou pozrieť na našu minuloročnú dovolenku, ktorá možno poslúži ako motivácia či inšpirácia do práve rozbiehajúcej sa sezóny.
keyboard_arrow_up