Vianočné darčeky pre ženy

Farebné zladenie, strih a celkový dojem sú ústrednými faktormi pri výbere doplnkov pre dámy. Ale pritom netreba zabúdať na funkčnosť.

Eleven Folklor Lady


Byť štýlová a súčasne mať na sebe niečo funkčné? Splniť si to môžete aj s folklórnou edíciou od Eleven, vďaka veľmi vkusnému krátkemu dresu z materiálu Micro v prednej a zadnej časti. Na bokoch so zlepšenými ventilačnými vlastnosťami z Mondrian v našej národnej grafike. Nechýbajú zadné vrecká, celorozopínací systém a reflexné prvky, ktoré zvýšia vašu viditeľnosť na ceste. Cena dresu sa pohybuje na úrovni 65 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Batoh Osprey Raptor 10


Známy výrobca Osprey v každom svojom produkte spája funkčnosť s eleganciou. Vďaka malému objemu vám tento 10-litrový batoh nebude príliš zavadzať, avšak pojme aj 2,5 l hydrapak spolu s inými drobnosťami. Komfortný chrbtový panel AirScape spolu s BioStretch bedrovými pásmi odbremení vaše telo pri záťaži počas samotnej jazdy. Jednou z výhod modelu je aj integrovaný pršiplášť. Cena sa pohybuje okolo 130 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Selle San Marco Aspide


Na sedle sa nemá šetriť. Takáto múdrosť vás môže stáť aj slušné problémy so sedacími partiami a navyše nepohodlím pri jazde. San Marco prináša pretekárske sedlo s objemným stredovým otvorom pre odľahčenie citlivým partiám. Ližiny sú z materiálu Xsilite, zatiaľ čo škrupina je nekompromisne karbónová s tlmením Biofoam + Gel. V šírke 142 mm zaťaží váš bicykel len 210 gramami. Cena sa pohybuje okolo 185 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Pearl Izumi čiapka


Máme tu niečo aj pre bežné nosenie a zimné prechádzky. Pohodlná teplá čiapka do chladného obdobia udrží vaše uši a hlavu v teple no a zároveň ostanete aj štýlová. Vnútro je zateplené flísovým materiálom, ktorý neprepustí chlad zvonku a udrží vašu telesnú teplotu. Pri výbere veľkosti si nemusíte lámať hlavu. Čiapka je vo veľkosti uni a preto sadne každému. Zostať v teple a vyzerať pritom štýlovo sa predsa len dá. Cena sa pohybuje okolo 38 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Čelovka Knog Bandicoot


V zime si toho jednoducho musíme so sebou zobrať o čosi viac. Aj preto každý zvažuje, čo je nevyhnutné a čo môže nechať doma. Vďaka kompaktnosti a minimalistickému dizajnu čelovka Knog zo silikónu nijak nezaťaží ani poriadneho gramára. 60 gramov s LED diódami a možnosť červeného a bieleho svetla vo viacerých módoch je určite výhodou. Povrch je vyrobený zo silikónu, ktorý nezachytáva vlasy. Cena sa pohybuje na úrovni 31 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Prilba Giro Saga


Dostupná prilba s top technológiami, to je Giro Saga. Veľkým plus je upínací systém Roc Loc 5, kompaktný tvar, nízky profil alebo technológia MIPS, ktorá umožňuje lepšie rozloženie síl pri náraze. Až 21 otvorov sa stará o váš komfort, zatiaľ čo nízka hmotnosť uľahčuje svalom v oblasti krku. In-mold konštrukcia je spojená s dvojicou veľkostí, čím vzniká široká škála možností. Cena sa pohybuje okolo 90 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Craft Ideal Pro


Aj keď v nohách nie sú životne dôležité orgány, predsa len kolená a predovšetkým sedacie svaly sú citlivé na chlad. S dlhými zateplenými nohavicami od značky Craft s vložkou Infinity C2 sa zimy báť nemusíte. Vodeodolná membrána v kombinácii s microfleecovým materiálom v oblasti bedier vás udrží v teple počas celej jazdy. Ergonomický strih je doplnený zipsami na spodnom leme s reflexnými prvkami. Cena sa pohybuje okolo 138 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Sportful Giara


Bunda Sportful bola navrhnutá pre adekvátny komfort počas celodenného jazdenia v akomkoľvek teréne. Vyznačuje sa špeciálnym strihom, konštrukciou a čistými líniami. Dvojica materiálov – vpredu Softshell a vzadu ThermoDrytex Plus pre rýchle odvetrávanie a kontrolu teploty. 4 vrecká vzadu, reflexné prvky, elastický pás a kvalitný zips od YKK je zárukou kvality. Cena sa pohybuje okolo 150 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Amplifi dámske kraťasy


Aj v lese si jazdci potrpia na správny štýl obliekania. Trailové a enduro jazdenie si priam vyžaduje voľné nohavice, ktoré sú pohodlné a aj v meste splyniete s davom. Amplifi ponúka tieto nohavice z odolného strečového materiálu s dvomi prednými vreckami a jedným vnútorným. Správne usadenie zabezpečuje suchý zips v páse a silikónová potlač. Čierny dizajn je neutrálny a kombinovateľný takmer so všetkým. Cena sa pohybuje okolo 60 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Sedlo Fabric


Sám výrobca udáva, že ide o jedno z popredných sediel, predovšetkým ak ide o komfort pri sedení. Unikátnosť sedla od značky Fabric spočíva v použití technológie komôr, ktoré sú naplnené vzduchom, zabraňujúcim úplnému stlačeniu sedadla, ale súčasne kompresii v nosných bodoch vašich sedacích kostí. Trošku vyššia hmotnosť, konkrétne 355 g je cenou, ktorú budete musieť zaplatiť za vysoký pocit pohodlia. Cena sa pohybuje okolo 60 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Prilba Alpina Carapax


Pre odvážnejšie ženy alebo jednoducho pre tie dámy, ktoré chcú mať pocit bezpečia, je pripravená prilba Alpina Carapax s úderným dizajnom. Predĺžená časť v spojení so sedemnástimi objemnými otvormi zaručí bezpečie a komfort pri nosení. Poteší aj výškovo nastaviteľný štít. Aj vďaka technológii Inmold vytvárania prilby je hmotnosť na skutočne nízkej hodnote- 250 g. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 110 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Shimano dámska bunda


Či už budete športovať počas zimy, chladnej jesene alebo zo začiatku jari, tak pripraviť sa musíte na každé počasie. Bunda od Shimana zvládne vodný stĺpec až do 10 000 milimetrov a pritom ostáva skladná, priedušná a extrémne ľahká. Navyše predĺžená zadná časť chráni krížovú oblasť. Po celom svojom obvode je vybavená reflexnými prvkami a dámy samozrejme ocenia to, že pri strihu sa myslelo na ich telesné predispozície. Cena sa pohybuje okolo 100 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Castelli Gabba Ros


Voľba profíkov, to je dres Gabba. Ide o kombináciu materiálu GORE-TEX Infinium 205 Warm na prednej strane, ktorý má zamedziť prenikaniu vlhkosti ku koži a jemným flísom pod ním. Zadnú časť tvorí GORE-TEX Infinium 203 Stretch pre dostatočnú elasticitu a priedušnosť. Podlepené švy, celorozopínací zips YKK, 2 zadné vrecká a hmotnosť 204 g (S). Použitie je odporúčané od 9 do 16 stupňov. Cena sa pohybuje okolo 160 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Abus Scraper 3.0


Bikerky to majú pri výbere prilby vždy o čosi náročnejšie. Musia pod ňu totiž schovať vlasy. Prilba od spoločnosti Abus má však nielen túto výhodu. Okrem bohatého priestoru na vrkoč alebo cop sa môžete spoľahnúť na kvalitný systém odvetrávania, viditeľnosť vďaka reflexným prvkom či jednoduchý systém upínania. Súčasťou je aj zimný set, ktorý využijete práve v tomto období, kedy vaša hlava potrebuje trochu viac tepla. Cena sa pohybuje okolo 90 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Ak máte o niektorý z produktov záujem, kontaktujte prosím predajcu alebo výrobcu na uvedených internetových odkazoch.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu PR článok

Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu

Pohyb na dvoch kolesách je skvelá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvom. Prinášame výber dámskych bicyklov z našej ponuky pre rôzne kategórie.
Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové PR článok

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové

Dámy, vybavte sa kvalitným, štýlovým oblečením z našej ponuky, alebo posuňte tento článok „vašej polovičke“, ako inšpiráciu k darčeku. Napríklad len tak, z lásky.
Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí PR článok

Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí

Jar sa veľakrát nesie nielen v znamení otepľovania, no i nepríjemných prehánok a studeného vetra. A do týchto podmienok treba správne oblečenie.
keyboard_arrow_up