Reportáž: Testovacie dni Bianchi a Corratec - skutočne pohodová sobota

Ak ste si chceli vyskúšať, ako sa jazdí na celeste farbe, tak bola možnosť uplynulý víkend počas testovacích dní Bianchi a Corratec.

Najrýchlejšia farba je vraj červená, no ja si myslím, že celeste je rozhodne najštýlovejšia a určite platí, že keď to nejde, nech to aspoň dobre vyzerá . O tom sa mohli presvedčiť viacerí, ktorí prišli v sobotu a navyše prialo aj skutočne výborné počasie. Pre tých, čo sú viac „praktickí“, boli pripravené testovacie bicykle značky Corratec. Práve tie zase ponúkajú výborný pomer ceny a úžitkových vlastností.


Keď sme už pri pomere cena/výkon, novinka v ponuke Bianchi, model Sprint zrejme poteší viacerých. Jedná sa totiž o bicykel, ktorý kombinuje všetky moderné prvky a servíruje ich v kabáte, ktorý na prvý pohľad ťažko rozoznáte od tých najvyšších modelov. To všetko pri priaznivej cene a dostupná bude ako verzia na klasických brzdách, tak aj disková. Bude teda ideálnou vstupnou bránou do sveta značky Bianchi pre všetkých fanúšikov. Ten si trošku bližšie predstavíme v ďalšom videjku na YouTube kanáli MTBIKER centra.


Samozrejme okrem tých cestných nechýbali ani MTB modely vrátane hardtailu Methanol CV alebo celoodpruženého Methanol FS.


Okolo pol druhej sa začal ďalší termín výpožičiek a tak som sa tesne pred druhou náhodne pridal k Filipovi, ktorý testoval Oltre a nakoniec z toho bol výborný pojazd na Bezovec, ktorý sme vďaka svižnému tempu stihli s prehľadom a naozaj dobre „pokecali“. Ak budete mať niekedy cestu okolo, toto stúpanie si určite zaraďte do programu a ak budete pokračovať ešte ďalej, dostanete sa do slávnej Hornej Dolnej .


Kto teda nemohol prísť vyskúšať iný stroj než ten svoj, je tu šanca už túto sobotu. Teraz pre zmenu s bicyklami od inej talianskej značky Wilier. Všetky podrobnosti vrátane termínov nájdete na tomto odkaze

Testovacie dni 2019 - termíny a značky:


  • 25.5.2019 - Testovací deň Wilier
  • 8.6.2019 - Testovacie dni Superior a Marin
report_problem Našiel si v texte chybu?

Testovací deň Bianchi a Corratec

calendar_today 18.05.2019
format_list_numbered 5. kolo - Testovacie dni
label Nesúťažné podujatie
place MTBIKER centrum, Hrádok 225 (Slovensko)

Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER komunitná jazda - spoznávanie zákutí Turca

MTBIKER komunitná jazda - spoznávanie zákutí Turca

Ak je niečo, čo skutočne vyšlo snáď v každom ohľade, bola to práve MTBIKER komunitná jazda vo Valčianskej doline. Prečo by si nabudúce nemal chýbať ani ty?
Reportáž: Kráľ Záhoria MTB maratón, aneb záhorácke „prasačinky“

Reportáž: Kráľ Záhoria MTB maratón, aneb záhorácke „prasačinky“

Ako to dopadne, keď na polroka zavesíš svoje HT-čko na „klinec“ a potom skočíš rovno do najväčšieho a najlepkavejšieho blata, aké sa len dá predstaviť? No, všelijako.
Reportáž: Svätojurský MTB maratón v podaní WLRMcc – v jednote je sila

Reportáž: Svätojurský MTB maratón v podaní WLRMcc – v jednote je sila

Typické aprílové počasie ukázalo všetky svoje tváre a potrápilo účastníkov na každej trati. S WLRMcc tímom sme sa 20. 4. postavili na štart prvého kola Škoda Bike Open Tour 2024 vo Svätom Jure.
keyboard_arrow_up