Oblečenie od cyklistov pre cyklistov – nová sezóna v znamení BBB

Poznáme to snáď všetci – bicykel funguje ako má, ale ak sa v oblečení necítime komfortne, stráca výjazd svoje čaro. BBB teraz prichádza s ponukou cyklistických kúskov, ktoré sú funkčné a cenovo dostupné.

BBB figuruje medzi výrobcami oblečenia a doplnkov na bicykle už dlhú dobu, počas ktorej si našiel v radách nadšencov dvojkolesového športu nejedného priaznivca. Pestrá škála, rozumný pomer ceny a vlastností či osobné preferencie nesú so sebou nielen pozitíva pre jazdcov, ale súčasne aj zodpovednosť výrobcu udržať si takto položenú latku aj do budúcnosti. A práve aktuálna ponuka BBB ukazuje, že sa pri výbere určite obmedzovať nemusíte.

BBW 247 Keirin letný dres

Asi najzákladnejšou časťou výbavy cyklistu sú nohavice a dres, ktoré chránia telo, ale zároveň slúžia aj ako priestor pre odloženie vecí. Model BBW 247 ponúka pohodlie jednak vďaka tkanine ComfortDry, ako aj bočným panelom AirDry, ktoré urýchľujú odvod potu od tela. Okrem nich disponuje tiež protišmykovými pásmi, štyrmi zadnými vreckami a trojicou farebných vyhotovení. Orientačná cena je 56 €. 


BBW 213 Powerfit krátke nohavice s trakmi

Investovať sto alebo viac eur do krátkych nohavíc nie je často v každého možnostiach. Aj preto je tu model BBW 213, ktorý je dostupný širokej škále jazdcov a bez potreby strachovať sa o kvalitu. 3D výstelka, trvanlivá tkanina, podpora svalstva vďaka kompresii a zároveň 10 panelová konštrukcia pre adekvátne usadenie na tele, to všetko je skutočnou stávkou na istotu. Orientačná cena je 50 €. 


BUW 61 InnerShorts Pro spodné boxerky

Každý sme iný. Niekto rád nosí voľné nohavice, pod ktoré sa najviac hodia boxerky s výstelkou a ktoré sú ideálne na MTB alebo napr. pri dochádzaní do práce. Rýchloschnúci materiál spolu s komfortnou strečovou výstelkou je vhodný na každodenné používanie. Orientačná cena je 40 €. 


BBW 267 Vesta

Ak ide o ochranu pred vetrom v dňoch, kedy zrážky nie sú veľmi hlásené, zíde sa niečo malé, čo môžete s ľahkosťou uskladniť v zadnom vrecku. Takto pri nečakanom daždi alebo prehánkach nepremoknete do nitky a neprefúkne vás. Táto vesta má priliehavý strih, zadnú odvetranú časť, ako aj reflexné sfarbenie do zlých svetelných podmienok. Hmotnosť 55 g len podtrhuje celkové zameranie, a tak skutočne nie je potrebné sa rozhodovať, či ju vziať alebo nie. Orientačná cena je 60 €. 


BBW 249 Omnium dámsky krátky dres

BBB ponúka viacero modelov aj pre dámy. Krátky dres s dvojicou elegantných farebných kombinácií prichádza s funkčnou tkaninou ActivePlus, elastickou v štyroch smeroch, AirDry panelmi pre lepší odvod vlhkosti, ale aj tromi vreckami a tvarovanými rukávmi s elastickým zakončením. Nechýba tiež protišmykový pásik na spodnom leme. Orientačná cena je 60 €. 


BBW 85 Dámske krátke nohavice

O tom, že aj nežnejšie polovičky si zaslúžia pohodlie, nie je potrebné diskutovať. Krátke nohavice bez trakov sú voľbou pre tie dámy, ktoré nemajú rady nadbytočné traky, nakoľko tie môžu prekážať. 10 panelový strih špeciálne navrhnutý pre dámske krivky i ploché švy sú zárukou komfortného nosenia. K tomu sa pridávajú tiež reflexné prvky pre bezpečnosť. Orientačná cena je 30 €.


BUW 09 Meshlayer funkčné tričko

V chladnejších alebo premenlivých dňoch je istotou zvoliť pod dres ešte jednu vrstvu. Jednak to zvyšuje pohodlie a na druhej strane pomáha udržiavať tepelný komfort. Ultraľahká sieťovaná štruktúra reguluje nadmerné prehrievanie sa prostredníctvom prúdenia vzduchu súčasne s odvodom nadbytočnej vlhkosti. Ploché švy podčiarkujú jednoliaty efekt a nevytvárajú pocit tlačenia. Orientačná cena je 30 €. 


BBW 54 Litezone dlhé rukavice

Predzvesť pádu alebo istejší úchop riadítok a bŕzd pomáhajú riešiť dlhé rukavice, ktoré chránia jedny z najdôležitejších častí tela. Ich ľahký materiál v kombinácii so sieťovanou vrchnou častou umožňuje rukám „dýchať“, a to aj počas teplejších dní. Ukazovák disponuje extra adhéznou časťou pre isté brzdenie, jednovrstvové prevedenia naopak zabezpečujú voľnosť pri ich nosení. Orientačná cena je 27 €. 


BSO 07 Stredne vysoké ponožky

Jednou z najcitlivejších častí tela cyklistu sú, samozrejme, chodidlá, ktoré uzavreté v tretrách volajú aspoň po kúsku ventilácie. Odbremeniť ich môžete aj vďaka funkčnému materiálu Coolmax, z ktorého sú ponožky od BBB vyrobené. Elastická stredná časť zlepšuje priliehanie k pokožke, zosilnená časť manžety zasa ich výdrž. Výška ponožiek je 150 mm. Orientačná cena je 10 €. 


BBW 91 Comfortlegs dlhé návleky na nohy

Premenlivé počasie vie potrápiť najmä na jar a na jeseň, kedy sú časté zmeny teplôt, vtedy by mali byť hlavne kolená a nohy dostatočne chránené. Pomoc je veľmi jednoduchá, a to prostredníctvom návlekov, akými sú aj BBW 91. Thermo materiál poskytuje potrebnú izoláciu a rovnako odvod vlhkosti. Ploché švy, anatomický strih a protisklzové lemy zvyšujú komfort. Orientačná cena je 30 €. 


Kompletnú ponuku oblečenia BBB nájdete na stránkach dovozcu SK Profi Bike.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Čo na seba, keď je teplo, zima, sucho aj mokro? Dlhý dres Isadore Signature v kombinácii so spodnou vrstvou a vestou.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Test: Zimné doplnky Isadore - návleky, rukavice, čiapky a ponožky pod drobnohľadom

Test: Zimné doplnky Isadore - návleky, rukavice, čiapky a ponožky pod drobnohľadom

Budú zimné doplnky Isadore maličkosti, ktoré vedia byť veľkou pomocou cyklistu? Ako si vybrať správny model a veľkosť?
keyboard_arrow_up