VŠETCI NA BAJK - s appkou bajkuješ, spoznávaš a vyhrávaš

Väčšina z nás trávi voľný čas na bicykli a užíva si takýmto spôsobom leto. No niektorí potrebujú aj dodatočnú motiváciu. Preto si hľadajú partiu ľudí, s ktorou by sa mohli porovnať a ktorá ich núti sa zlepšovať. No dá sa to aj inak.

Mobilná aplikácia „Všetci na bajk“ slúži ako váš itinerár a obsahuje takmer 800 miest na území Bratislavského, Trnavského, Trenčianskeho a Nitrianskeho kraja. V aplikácii nájdete popis, fotografie, GPS pozície, a tak nielen šliapete do pedálov, ale aj spoznávate nové lokality vo svojom okolí. Za každé navštívené miesto získavate body a hráte o super ceny.


Návštevy Pezinskej baby, Čachtického hradu, dreveného mosta v Kolárove či vodnej nádrže Sĺňava patria medzi najvyhľadávanejšie lokality na cyklovýlety. No vďaka aplikácii sa dozviete niečo aj o rozhľadni Rozbehy alebo hore Žibrica. Počuli ste o nich? Ak nie, tak súťaž „Všetci na bajk“ vám ukáže nielen tieto zaujímavé miesta, ktoré stoja za návštevu na bicykli. A ako čerešnička na torte je tu možnosť hrať o super ceny.


Ako sa zapojiť?

V prípade, že by ste si chceli zasúťažiť, tak vo svojom profile môžete uhradiť štartovné v hodnote 15 € (20 € ak súťažite ako jedna rodina) a automaticky sa zaradíte do záverečného zlosovania. V cene štartovného je aj balíček obsahujúci tričko s logom súťaže, cykloknihu a mnohé ďalšie suveníry od partnerov akcie. Návštevou jednotlivých miest z aplikácie získavate body. Každá pamiatka či miesto je ohodnotené určitým počtom bodov a tie je možné získať na jednom mieste len raz. To znamená, že na čo najlepšie umiestnenie potrebuje navštíviť čo najviac lokalít.

Okrem hlavnej súťaže sú tu aj výzvy „Bajkom k hradom“ a „Cyklookruhy“. Absolvovaním vybraných trás sa zapojíte taktiež do súťaže a za každý absolvovaný cyklookruh a cyklovýlet k hradu máte navyše jeden žreb v záverečnom žrebovaní. A aké ceny na vás čakajú? Kompletný servis bicykla, cyklobatohy, knihy, pitné vaky a mnohé ďalšie cyklodoplnky. Kompletný zoznam cien je na tomto odkaze. Aplikácia samozrejme funguje aj na bezplatnej báze a slúži ako pekná príručka a zdroj inšpirácií pre vás a vaše rodiny.


Súťaž trvá celé leto až do 18. septembra a všetky ceny budú odovzdané na septembrovom celodennom cyklopodujatí „Na bajku do mesta“, ktoré sa uskutoční v Bratislave 21. septembra 2019. Na spoznávanie západnej časti našej krásnej krajiny tak máte ešte dostatok času.

Ak sme vás navnadili a chceli by ste to skúsiť, tak aplikáciu pre iOS nájdete na tomto odkaze a majitelia mobilov s operačným programom Android môžu kliknúť tu.

Vyhraj bezplatné štartovné s MTBIKER

MTBIKER vám navyše ako mediálny partner aplikácie prináša súťaž o 2x2 bezplatné štartovné do súťaže, v rámci ktorej hráte celé leto o bicykle a iné ceny a dostanete štartovací balíček s cykloknihou, tričkom a ďalšími vecami od partnerov. Podrobnejšie informácie o súťaži, ktorá trvá do utorka 13. augusta, sa dozviete na tomto odkaze.

Podrobnejšie informácie o tomto projekte nájdete na internetovej stránke vsetcinabajk.sk alebo na facebokovej stránke.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Zo Záhorskej Vsi na Kremenec - týždeň plný smiechu

Zo Záhorskej Vsi na Kremenec - týždeň plný smiechu

Už tu bolo niekoľko borcov, ktorí prešli celé Slovensko „na šupu", no čo tak si z toho urobiť „cyklopuťák“ na týždeň?
DIVOčina v centre mesta - trenčianske cyklotraily

DIVOčina v centre mesta - trenčianske cyklotraily

Poznáte domáce trasy už naspamäť? Láka vás objavovať nové miesta a trasy v sedle bicykla? Naplánujte si cestu do Trenčína a príďte vyskúšať novú zábavnú cyklolokalitu hneď za múrmi Trenčianskeho hradu.
Učíme sa na špagáte

Učíme sa na špagáte

Ako nám naše deti raketovo rastú, často ani nestíhame sledovať, čo všetko už vedia a čo všetko už zvládnu. Denne posúvajú svoje hranice a boria levely.
keyboard_arrow_up