Prechodné dresy – príprava na leto

Pozreli sme sa na niekoľko modelov prechodných dresov. Dôležité je, aby boli vetru a vodoodolné a poskytovali tepelný komfort pri dostatočnej priedušnosti.

Polaris Overland

bike dres
Dres je primárne určený na trailové jazdenie a tomu sú prispôsobené aj materiály použité pri výrobe. Látka na prednej a zadnej časti dresu je odolná voči opotrebovaniu a materiál na rukávoch ochráni proti oderu v prípade pádu. Dres dokonale kopíruje pozíciu tela a aj vďaka plochým švom nikde netlačí. Vďaka polovičnému zipsu môžete korigovať svoju telesnú teplotu, vzhľadom na podávaný výkon. Súčasťou dresu je aj fleecová utierka na okuliare. Cena sa pohybuje okolo 65 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Santini Vega 2.0

bike dres
Kontrastná farebná kombinácia červenej a čiernej zaujme na prvý pohľad. Dres s dlhým rukávom je vytvorený z materiálu Blizzard Thermofleece. Ochranu pred vlhkom a dažďom zabezpečuje technológia Acquazero, ktorá má len minimálny vplyv na priedušnosť. Výrobca nezabúda ani na výbornú priliehavosť a aerodynamickosť. Protišmykové zakončenia na rukávoch a spodnom leme len zvyšujú praktickosť tohto kúsku. Cena sa pohybuje okolo 130 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

CRAFT CTM Gore-Tex

bike dres
Ak si vo svojom cyklistickom šatníku potrpíte na skutočnú kvalitu, potom pre vás bude CTM Gore-Tex tá správna voľba. Použitý vetru a vodoodolný materiál používajú profesionálni jazdci. Určený je hlavne na chladné a daždivé dni. Rukávy sú trojštvrťové a zadný diel je výrazne predĺžený. Zips je dostatočne prekrytý, aby dnu neprepustil chlad ani vlhko. Na zadnej časti sú až štyri vrecká, z toho jedno s uzatváraním na zips. Cena sa pohybuje okolo 155 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sportful Fiandre Strato Wind

bike dres
Spojenie vetruodolnej vesty a cyklobundy je originálne. Vesta ochráni stred tela pred nepríjemným vetrom a vďaka tenším rukávom máte dostatočne voľné ruky, ktoré sa môžu naplno venovať riadeniu. Na prednej časti nájdete dve skryté ventilačné vrecká, ktorými viete plynulo regulovať teplotu. Na chrbte je materiál s označením NoRain Light, ktorý je ľahký, pružný a navyše vodoodpudivý. Cena sa pohybuje okolo 170 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Dotout Block

bike dres
Talianska značka Dotout je aj pri tomto drese verná svojmu minimalistickému štýlu  a zároveň veľmi modernému a súčasnému dizajnu. Tento kúsok využijete okrem letných horúčav prakticky celoročne, čo samotný výrobca označuje výrazom „long season“. Vďaka priľnavému ergonomickému strihu ho ľahko oblečiete ako spodnú vrstvu v kombinácii s vestou, alebo aj ako samostatný kus oblečenia. Cena sa pohybuje okolo 110 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Force Best

bike dres
Letný dres s dlhým rukávom s trochu voľnejším športovým strihom, avšak účinne minimalizujúci zbytočné záhyby, ktoré by prekážali pri jazde. Má viacero reflexných prvkov a rozopínanie po celej dĺžke. Zips je kvalitný od značky YKK, takže sa nemusíte obávať nepríjemného zadrhávania. Materiál je 100 % polyester a v spodnej časti je  elastická guma. Výrobca nezabudol ani na tri praktické vrecká pre tých, ktorí si na výjazdy neradi berú batoh. Cena sa pohybuje okolo 36 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Nalini Pyeongchang

bike dres
Dres je vyrobený z látky označenej ako NILIT HEAT, čo je na ekologickej báze vyvinutá tkanina. Vďaka nej je zaistená teplotná regulácia a navyše má skvelé antibakteriálne vlastnosti. Nechýbajú dôležité detaily ako spodný elastický lem, kvalitný YKK zips a reflexný pásik na zadnom vrecku. Keď už sme pri vreckách, na tomto drese nájdete rovno tri, takže svoje potrebné drobnosti budete mať kam ukladať. Cena sa pohybuje okolo 85 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Oblečenie na dlhé výjazdy - základ je sucho a pohodlie PR článok

Oblečenie na dlhé výjazdy - základ je sucho a pohodlie

Sezóna je v plnom prúde, blížia sa prázdniny, teda obdobie dlhých výjazdov. Čo si obliecť na „hltanie“ desiatok kilometrov počas horúceho výjazdu?
Dresy do horúcich letných dní PR článok

Dresy do horúcich letných dní

Sezóna sa rozbieha, teploty stúpajú. Vhodný cyklistický dres chráni a hlavne pomáha pri ochladzovaní a odvádzaní vlhkosti. Vyberte si u nás.
keyboard_arrow_up