Užite si zimu naplno - výbava pre vás

Ak sa ani v zime nedokážete rozlúčiť s vaším bicyklom alebo sa venujete obľúbeným zimným športom, prinášame vám zopár tipov na praktickú zimnú výbavu.

X-BIONIC® Radiactor

Termo tričko s dlhým rukávom vás ochráni aj v extrémnom chlade a to vďaka svojmu termoregulačnému účinku. Ultratenký pletený materiál, ktorý si aj pri svojej nízkej hmotnosti zachováva všetky vlastnosti, ktoré by termo prádlo malo mať. Špeciálne dvojité šitie chráni citlivé oblasti vášho tela. Nielen na bicykli, ale pri akomkoľvek športe, budete mať pocit pohodlia, ktorý potrebujete. Cena sa pohybuje okolo 140 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Fenix BC25R


Vďaka výkonnej LED Cree XP-G3 s teplejším odtieňom svetla uvidíte terén reálnejšie a farby prirodzenejšie. Špeciálne tvarovaný reflektor efektívne rozkladá svetlo a chodcov ani ostatných cyklistov neoslepuje. Nabíjateľný Li-on akumulátor s kapacitou až 2 600 mAh dodáva výkon 600 lúmenov a dosvit viac ako 100 metrov. Uchytenie na riadidlá je jednoduché, bez držiaku poslúži aj ako ručná baterka. Cena sa pohybuje okolo 50 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Force kukla

Ak sa venujete zimným športom, nezabudnite vziať so sebou aj svoje ratolesti. Zimný vzduch im neuškodí a dokonca podporí imunitu. Dôležité ale je, aby ste boli správne oblečení, bez ohľadu na to, akému športu sa venujete. Dobrým riešením proti chladu je kukla. Detská kukla od Force je vhodná pre deti od 8 do 14 rokov. Obvod krku bez napnutia je 40 cm a na časti úst sú otvory pre ľahké dýchanie. Cena sa pohybuje okolo 7 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Polaris Switch Baselayer

Kvalitná spodná vrstva je úplný základ správneho oblečenia do chladných a mrazivých dní. Značka Polaris prináša zaujímavý kúsok vyrobený z prémiovej zmesi ovčej vlny a polyesteru. Vďaka tejto kombinácii je tu možnosť obojstranného použitia. Ovčia vlna má obľúbenú vlastnosť, že je odolná voči zápachu. Samozrejmosťou sú ploché švy pre dokonalé pohodlie. Nátelník je dostupný v zaujímavej šedo-limetkovej a oranžovej farbe. Cena sa pohybuje okolo 80 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Tunap Ultimate E-bike Ready

Počas zimy musíte myslieť aj na správne mazanie. Olej na reťaz od značky Tunap je určený na všetky typy bicykla a tiež ho bez problémov môžete použiť aj na vašich ebikoch. Je to novinka od tejto značky a hneď po uvedení na trh vyhrala test 20 MTB mazacích olejov. Vhodný je do každého počasia či už hovoríme o suchých podmienkach, premenlivom počasí alebo poriadnej zime. Je predávaný v tomto 125 ml balení s praktickým kvapkadlom. Cena sa pohybuje okolo 13 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Castelli Estremo

Ak už máte celé telo v teple, nezabúdajte, že chlad ide od nôh. Návleky Estremo, ako už názov napovedá, sú určené do extrémnych podmienok. Vonkajšiu vrstvu tvorí materiál Gore-Tex a podšívka je z materiálu Polartec, ktorý udrží chodidlá v teple. Napriek hrubšej vrstve použitých materiálov výrobca myslel aj na to, aby v oblasti členku upravil vrstvy tak, aby sa predišlo nechcenému treniu o kľuku pedálov. Cena sa pohybuje okolo 140 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Sportful Intensity 2.0

Zimná cyklistická bunda určená pre náročnejších jazdcov. Pri minimálnom objeme bola dosiahnutá vynikajúca hrejivosť a dostatočná priedušnosť. Vonkajší materiál tvorí Polartec NeoShell a vnútro je z ľahkej, hrejivej a priedušnej izolácie Polartec Alpha. Celorozopínací zips umožňuje prispôsobiť teplotu tela vonkajším podmienkam, aby ste sa pri jazde do kopca príliš nespotili. Teplotný rozsah sa pohybuje okolo nuly. Cena sa pohybuje okolo 250 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Roeckl Kaukasus

Rukavice už nápisom na vrchnej strane upozorňujú, že majú H2O protection, čiže neprekvapí vás ani voda ani sneh. A navyše vaše ruky zahreje vnútorná vložka. Rukavice majú viacero praktických detailov. Na dlani je silikónová vrstva, ktorá zvyšuje priľnavosť. Veľkou výhodou je aj špeciálny materiál, ktorý umožňuje v rukaviciach pracovať s dotykovými obrazovkami a tak môžete telefonovať či fotiť. Cena sa pohybuje okolo 52 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Saris MP1

Napriek silnému odhodlaniu sa niekedy jednoducho nedá ísť von. V takom prípade neostáva nič iné len trenažér. Dobrá správa je, že americká firma Saris vyvinula špeciálnu platformu, ktorá vám prinesie realistický zážitok z jazdy na trenažéri. Systém Nfinity umožňuje pohyb platformy nielen do strán ale aj dopredu a dozadu. Tréning na trenažéri už viac nebude nudný a veľkou výhodou je, že platforma je kompatibilná s väčšinou trenažérov. Cena sa pohybuje okolo 1 200 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu PR článok

Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu

Zimné obdobie mnohí označia ako ideálne na to, aby človek po výjazde ochorel. No dobre zvolené oblečenie spraví obrovský rozdiel a prinášame opäť niekoľko tipov.
Oblečenie do horšieho počasia - vietor a dážď ťa nezastavia PR článok

Oblečenie do horšieho počasia - vietor a dážď ťa nezastavia

Jeseň, to nie sú len padajúce listy a romantika babieho leta. Neodmysliteľne k nej patrí aj horšie počasie a do toho je potrebné sa náležite obliecť.
Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel PR článok

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel

Kúpil si si nový bicykel a uvažuješ, čo ti ešte chýba? Nepotrebuješ hneď to najlepšie na trhu, no hľadáš kvalitu za rozumnú cenu? My ti radi pomôžeme.
keyboard_arrow_up