Darčeky pre nežné pohlavie - čím prekvapiť

Prinášame niekoľko tipov na darčeky, ktorými môžete potešiť a prekvapiť vašu aktívnu polovičku.

Sigma iD.TRI Basic

Ak je vaša polovička nadšená cyklistka a okrem toho miluje aj triatlon, tieto hodinky budú skvelý doplnok. Majú predinštalované tri profily - plávanie, beh aj samozrejme aj cyklistiku. Sú dobre vybavené rôznymi funkciami ako napríklad meranie srdcovej frekvencie na zápästí, ale dokúpiť sa dá aj hrudný pás. Ovládanie je intuitívne a jednoduché. Súčasťou balenia je aj držiak na bicykel. Cena sa pohybuje okolo 190 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Amplifi Trail 12

Špeciálny dámsky batoh, ktorý s upravenými ramennými popruhami berie ohľad na ženské telo a jeho potreby. Objem batohu je 12 litrov a jeho hmotnosť 850 gramov. Má prípravu pre hydrovak s možnosťou umiestniť vývod do niektorého z popruhov. Na hrudnom páse nájdete praktickú bezpečnostnú píšťalku. Po bokoch je vybavný vreckami aj popruhmi, kde si viete umiestniť veľa praktických vecí. Cena sa pohybuje okolo 110 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Veloskin Chamois & Soothing gel

Dlhé hodiny v sedle bicykla môžu spôsobiť bolesť a nepohodlie na miestach, kde prichádza k intenzívnemu kontaktu so sedlom. Týmto nepríjemným pocitom však môžete predchádzať vďaka Chamois Cream, ktorý aplikujete pred jazdou. Má jemnú vôňu pomarančového kvetu s bergamotom. Po jazde sa odporúča miesta potrieť Soothing gélom, ktorý má upokojujúce účinky a dodá pokožke tak potrebnú starostlivosť. Cena sa pohybuje okolo 35 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Castelli Triangolo

Tento typ dresu je veľmi obľúbený vo verzii s krátkym rukávom a tak sa značka Castelli rozhodla ponúknuť cyklistom aj verziu s dlhým rukávom. Tajomstvo úspechu spočíva v materiáli, z ktorého je vyrobený. Na vnútornej strane je jemný flís, ktorý dodáva pocit tepla a zmes polyesteru a elastanu zabezpečuje dokonalé priľnutie k telu. Vybrať si môžete z troch zaujímavých farebných prevedení. Cena sa pohybuje okolo 110 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Karpos Marmamole

Bunda s kapucňou od značky Karpos poteší každú ženu, ktorá miluje akékoľvek outdoorové aktivity. Povrch bundy je vyhotovený z ľahkého, odolného Pertex® Microlight materiálu, ktorý sa postará o priedušnosť a zároveň udržuje optimálnu teplotu tela. Ideálna je táto bunda na outdoor, turistiku, i každodenné nosenie do práce či na voľný čas. Dostupná je vo veľkom množstve farebných kombinácií, takže si vyberie každá žena. Cena sa pohybuje okolo 180 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

X-BIONIC® Apani 4.0

Merino je stále obľúbenejší materiál a to vďaka svojej vlastnosti, že reguluje optimálnu teplotu tela. Tento nátelník okrem toho, že je vyrobený z ovčej vlny, má v sebe niekoľko technológií. Sweat Traps sú špeciálne umiestnené vankúšiky, ktoré pohlcujú pot. 3D Bionic Sphere® System, ktorý má tú vlastnosť, že v zime hreje a v lete chladí. A nakoniec IDEO-WAISTBAND, elastický pás na spodu, ktorý udrží nátelník na svojom mieste. Cena sa pohybuje okolo 160 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Basil Denver

Bicykel je skvelý nielen na zlepšovanie kondičky, aktívne tréningy, ale je to aj praktický pomocník. Okrem dochádzania do práce ho môžete využiť aj na nákupy. Dôležitým doplnkom je niečo, v čom sa dá nákup odniesť. A čo môže byť krajšie ako ratanový košík. Ten môžete umiestniť na riadidlá alebo na zadný nosič bicykla. Vďaka bezfarebnému laku krásne vynikne prírodná farba dreva, z ktorého je vyrobený. Cena sa pohybuje okolo 30 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel PR článok

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel

Kúpil si si nový bicykel a uvažuješ, čo ti ešte chýba? Nepotrebuješ hneď to najlepšie na trhu, no hľadáš kvalitu za rozumnú cenu? My ti radi pomôžeme.
Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu PR článok

Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu

Pohyb na dvoch kolesách je skvelá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvom. Prinášame výber dámskych bicyklov z našej ponuky pre rôzne kategórie.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
keyboard_arrow_up