Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu

Pohyb na dvoch kolesách je skvelá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvom. Prinášame výber dámskych bicyklov z našej ponuky pre rôzne kategórie.

Liv Embolden 29 2 - 1 869 €

Ak chceš jazdiť viac v pohodlí, zároveň vyskúšať technický terén alebo jazdu na trailoch, mohol by byť vstupnou bránou do tohto sveta práve tento celoodpružený bicykel. Liv patrí pod značku Giant a zameriava sa výhradne na dámske bicykle a špecifickú dámsku výbavu. S týmto bicyklom na 29” kolesách, teleskopickou sedlovkou a pohonom 1 x 10 zvládneš trailové centrá, hrebeňovky, pokojne aj maratón, a to všetko s komfortom celoodpruženého bicykla. Za MOC 2 199 € ho nájdeš v dvoch farbách na MTBIKER shope.

Liv Embolden 29 2

CTM KOYUK 3.0 28 - 1 899 €

Odolný hliníkový rám, pohodlná karbónová vidlica a skvelá výbava v podobe komponentov Shimano GRX a SLX. Jednoduchý jednoprevodníkový systém s 11 rýchlosťami ťa hravo dostane aj na vrchol kopca či horského sedla, pritom na rovinách budeš rýchla takmer ako na cestnom bicykli. Spoľahni sa na hydraulické brzdy a pohodlné objemné plášte WTB Riddler. Rám aj vidlica umožňujú dokonca použitie až 44 mm plášťa. Tento gravelový bicykel vážiaci 10,5 kg má odporúčanú cenu 1 899 € a nájdeš ho v našom MTBIKER shope.

CTM KOYUK 3.0 28

Kellys Mystery 70 27.5 - 1 599 €

Tento svetlomodrý krásavec stojí na 27,5-palcových kolesách, čo mu dáva výhodu v lepšej priechodnosti terénom a zároveň dostatočnú manévrovateľnosť. Bude ideálny aj pre menšie postavy. Ľahký hliníkový rám dopĺňa vzduchová vidlica RockShox Recon so 100 mm zdvihom. Výbavu tvorí osvedčená kombinácia komponentov Shimano. Je to dámsky hardtail stvorený na prvé skúsenosti s maratónmi, ale tiež na celodenné výlety po cestách aj v teréne. Odporúčaná cena tohto slovenského bicykla je 1 599 €. Všetky detaily nájdeš na našom MTBIKER shope.

Kellys Mystery 70 27.5

Orbea ONNA 30 29 - 799 €

Vstupná brána do sveta horskej cyklistiky. Skrotiť horské chodníky, lesné cestičky, stúpania a zjazdy ti pomôže dobre vybavený a dostupný bicykel od španielskeho výrobcu Orbea. ONNA má vyváženú geometriu pre pohodlnú a stabilnú jazdu, no dovolí ti aj užiť si dostatok zábavy. Vidlica Suntour so zdvihom 100 mm a pohon Shimano Deore 2 x 10 sú jednoduché a funkčné prvky tohto univerzálneho bicykla. Môžeš na ňom dochádzať za prácou aj vyraziť spoznávať okolie. V troch farbách ho nájdeš za MOC 849 € na MTBIKER shope.

Orbea ONNA 30 29

BMC Speedfox AL TWO 29 - 2 099 €

Viac zdvihu rovná sa viac zábavy. Ak máš rada skutočný horský terén plný kameňov, koreňov, nepohrdneš ani umelými prekážkami niektorého trailcentra, tak BMC Speedfox bude ten pravý bicykel pre teba. Zdvih 130 mm vpredu a 120 mm vzadu nie je veľa ani málo. Dvanásťrýchlostný systém je ideálny na všetky výpravy do kopcov aj následné pokorenie zjazdu so štýlom a úsmevom na perách. Oči poteší atraktívne farebné vyhotovenie. Odporúčaná cena švajčiarskeho BMC je 2 299 €. Všetko potrebné nájdeš na MTBIKER shope.

BMC Speedfox AL TWO 29

Marin Bolinas Ridge 1 27.5 - 499 €

Hlavnou výhodou tohto bicykla je jednoduchosť a dostupná cena. Bolinas Ridge využiješ v meste, na dochádzanie, ale užiješ si s ním aj výjazd po práci po hrádzi. Určite sa nemusíš vyhýbať ani poľným skratkám alebo lesným chodníčkom. Pohodlie pod rukami získaš od vidlice SR Suntour XCE so 100 mm zdvihom. Prevodový systém 3 x 7 ti poslúži na rovinách aj v kopcoch a hlavne poteší svojou odolnosťou. Netreba zabúdať ani na to, že cyklistika je o zážitkoch, nie o výbave. MOC tohto bicykla je 599 € a nájdeš ho v MTBIKER shope.

Marin Bolinas Ridge 1 27.5

Superior X-ROAD COMP - 1 439 €

V MTBIKER myslíme aj na dámy, ktoré skôr inklinujú ku krásam cestnej cyklistiky. Práve im by sa mohol pozdávať bicykel od našich českých „bratov“ Superior. X-ROAD tvorí hliníkový rám kombinovaný s karbónovou vidlicou. Obuté 32 mm široké plášte Schwalbe Lugano ale prezrádzajú, že s ním môžeš pokojne vyraziť aj mimo hlavných ťahov a cyklotrás. To ti uľahčí aj 10-prevodový systém Shimano Tiagra. Zjazd bude bezpečný vďaka hydraulickým kotúčovým brzdám. MOC bicykla je 1 599 €. Nájdeš ho v MTBIKER shope.

Superior X-ROAD COMP

GHOST Asket Essential AL 28 - 1 599 €

Nemáš problém zbaliť sa na pár nocí a prejsť krížom cez republiku alebo vyraziť na cestu k moru? V tom prípade budeš potrebovať bicykel, na ktorý môžeš upevniť rôznu batožinu. Taký, ktorý ponúkne dostatočný rozsah prevodov a s plnou výbavou ťa bezpečne ubrzdí. Hliníkový rám a karbónová vidlica sú zárukou odolnosti a pohlcovania vibrácií. Pohodlie na cestách pridajú 40 mm široké plášte. Toto všetko nájdeš v bicykli Asket od výrobcu GHOST. Jeho MOC je 1 999 € a nájdeš ho v dvoch farbách na MTBIKER shope.

GHOST Asket Essential AL 28
Viac dámskych a unisex bicyklov nájdeš na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Dámske modely bicyklov do 2 500 € - skutočne široký výber PR článok

Dámske modely bicyklov do 2 500 € - skutočne široký výber

Si aktívna cyklistka, ktorá miluje jazdu v teréne? Či hľadáš skôr univerzálny bicykel na výlety? Alebo uprednostňuješ eleganciu a štýl mestského bicykla? U nás si vyberieš.
Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové PR článok

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové

Dámy, vybavte sa kvalitným, štýlovým oblečením z našej ponuky, alebo posuňte tento článok „vašej polovičke“, ako inšpiráciu k darčeku. Napríklad len tak, z lásky.
Bicykle prispôsobené pre ženy PR článok

Bicykle prispôsobené pre ženy

Cyklistika je šport pre všetkých. Teraz potešíme to nežnejšie pohlavie, keďže sa pozrieme na bicykle, ktoré môžu ženám padnúť do oka...či už do mesta alebo na traily.
keyboard_arrow_up