Best of 2020 - najlepšie videá našich YouTube kanálov

Bol to rok, kedy sme vám priniesli najviac videí v histórii, naše YouTube kanály prekonávali svoje rekordy a toto je prehľad toho najlepšieho za rok 2020.

Cyklistika bola jedna z oblastí, pre ktorú bol rok 2020 prajúci a preto sme nechceli na našich YouTube kanáloch zaostávať. Sú týždne, kedy nové video zverejňujeme skoro každý deň, naším cieľom je, aby ste už bežné televízne stanice nepotrebovali. Ozaj, dokázali by ste naše kanály aj všetky vymenovať?

Praotec kanál je klasický MTBIKER, ktorý tu je najdlhšie, dnes je zameraný najmä na športové výkony, ukážku pekných miest, rozhovory, tréning a poradenstvo. Má už cez 33 000 odberateľov, jeho mladší brat MTBIKER shop pre porovnanie nazbieral už vyše 5 000 sledovateľov. Ten je zameraný na ukážku a predstavenia bicyklov, komponentov a oblečenia, vieme tam aj poradiť, ak je štandardný rok, mapujeme ním život v našom MTBIKER centre v Hrádku.

Už 3 000 priaznivcov si našla elektrika, kanál MTBIKER elektrobicykle sa zameriava na ebiky, poradenstvo, rady pre jazdenie. Ak ste s výpočtom kanálov skončili tu, uznávame to ako správnu odpoveď, lebo kanál MTHIKER je novorodenec starý len pár dní. Ale keďže čo cyklista, to turista, veríme, že takýto obsah pekne zapadne do celej mozaiky a hlavne nás to aj baví. Chystáme turistické videá z nádherného prostredia, oplatí sa sledovať aj bikerom.


To najlepšie z MTBIKER elektrobicykle

Nech máme vzostupnú tendenciu, začneme ebikami a 3. najpozeranejším videom. Predstavovali sme ebike od slovenskej značky Kellys, model Theos. My už sa tešíme, keď nás z Kellysu zavolajú a prídeme pre vás natočiť ich horúcu novinku Theos F.


Cena je určite dôležitá, vás zaujímal rozdiel medzi najlacnejším a najdrahším ebikom. Podľa ceny viete zoradiť aj ponuku ebikov na shope, takto to vyzerá od najlacnejšieho po najdrahší, tu je odkaz.


To, že sa na ebiky pozeráme aj kriticky a nechceme hovoriť len o ich výhodách, bolo vidieť aj v tomto videu. Snažíme sa byť objektívni, veríme, že to je z dlhodobého pohľadu jediný správny spôsob.



To najlepšie z MTBIKER shop

Ak zvažujete kúpu alebo už jazdíte karbónový bike, tak si ho samozrejme nechcete poškodiť, preto padnú vhod tieto rady, čo s ním nerobiť. V tomto období sa hodia informácie aj o trenažérovaní na karbónovom bicykli, video sa umiestnilo ako 3. najpozeranejšie.


Druhé najpozeranejšie video je o trendoch na ceste aj v MTB. Trafili sme sa? Teraz je ideálny čas na zhodnotenie našich predpovedí o tom, kam sa cyklistika v r. 2020 posunie.


Na vrchole s najvyšším počtom zhliadnutí stojí video o správnom posede. Témy fittingu sa tam len zľahka dotýkame, určite sa jej budeme venovať ešte viacej. Ak zvažujete profesionálne nastavenie posedu, na Bikefitting je ideálny čas teraz, mimo hlavnej sezóny.


To najlepšie z MTBIKER

Aj takéto poradenstvo vás zaujíma, idete po detailoch, čo je v určitom momente pri zlepšovaní techniky tiež dôležité. Imro je skúsený biker, tu vám poradil, ako brzdiť. Video to dotiahlo až na 3. priečku z videí natočených v r. 2020.


Že sú cyklisti zdravo súťaživí, je vidieť aj na témach, kde sa bavíme o lovení KOMov, získavaní prvých miest v segmentoch v aplikácii Strava. Inak, keď už spomíname Stravu, jednoducho si ju prepojte s našimi výjazdmi, ľahšie sa tam nájdeme a vieme sa takto inšpirovať, prípadne tam vieme využívať funkcie, ktoré sú na Strave platené.


Kimlo vie trafiť klinec po hlavičke, podarilo sa mu to aj s videom o veciach, ktorými si ničíte svoj bike. Najpozeranejšie video na všetkých našich kanáloch za rok 2020. Dáme Kimlovi aj nejakú cenu?


V roku 2021 určite nechceme poľavovať v našom úsilí, aj keď ten počet videí je už taký, že si občas pripadáme ako televízia . Ak máte nejaké nápady a námety, čo máte chuť pozerať, alebo by ste chceli vidieť spracované videom, napíšte do komentárov. A koho by bavilo takéto videá pre nás aj natáčať, tak si niečo vyskúšajte natočiť doma, pošlite nám link a ak máte potenciál, možno sa o rok nájdete v nejakom videu.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: MTBIKER Sliezsky kráľ 2024 — tretia edícia tatranského „nárezu“

Pozvánka: MTBIKER Sliezsky kráľ 2024 — tretia edícia tatranského „nárezu“

Sliezsky kráľ je medzi našimi pretekmi jedinečným podujatím. Nielen prekrásnou prírodou a náročnosťou trate, ale aj silnou zostavou, ktorá sa tu každoročne zíde...
MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Dvanásť mesiacov otrokom?

Dvanásť mesiacov otrokom?

Predošlý rok som si spestril cieľmi. Aké to bolo a podarilo sa mi ich splniť?
keyboard_arrow_up