Nalini – charakteristické dizajny, talianske skúsenosti

Talianska značka Nalini má za sebou takmer 50 rokov skúseností. Navrhuje cyklistické oblečenie nielen pre profesionálne tímy ako napríklad Astana, Total Direct Energie či Cofidis, ale ich výrobky radi nosia aj bežní ľudia a športovci všetkých kategórií.

Zakladatelia značky bratia Mantovaniovci začali šiť odevy v šesťdesiatych rokoch minulého storočia a v drese tejto značky dosiahol víťazstvo na Tour de France aj legendárny Laurent Fignon. V ich portfóliu nájdete od spodných vrstiev cez širokú ponuku cyklistického oblečenia a doplnkov až po zimné oblečenie.


Kolekcia pre rok 2021 prichádza s novým názvoslovím, ktoré výrazne sprehľadní ponuku a dá jasne najavo využitie jednotlivých kúskov oblečenia a doplnkov. Ergo line – sú ľahké a priedušné dresy, medzi ktorými nájdete aj kúsky z recyklovaných materiálov.


Ventures line – uvoľnenejšie strihy, doplnené množstvom vreciek, skrátka vhodné nielen pre fanúšikov MTB, ale aj pre čoraz viac narastajúci Gravel segment. Oblečenie poskytuje pohodlie a je ušité z trvácnych materiálov.


Color & Fun line – ak milujete zaujímavé a originálne farebné dizajny a chcete sa na bicykli od okolia odlíšiť, potom práve táto kategória je presne pre vás. Nájdete v nej voľnejšie, ale aj obtiahnuté strihy, presne podľa vašich preferencií.


Single track line - civilnejšie strihy a dizajny určené nielen pre MTB, ale aj pre pravidelné dochádzanie do práce. Špeciálna úprava materiálov dresov zabraňuje žmolkovaniu pri pravidelnom jazdení s ruksakom na chrbte alebo zatrhnutiu.


Pink line – ako už názov napovedá, oblečenie a strihy sú určené najmä pre ženy a samozrejmosťou sú aj top materiály a zaujímavé dizajny.


Bianchi Milano - Nalini navrhuje a vyrába cyklistické oblečenie Bianchi-Milano v talianskom Castel d`Ario. Nájdete tu rôzne farebné kombinácie a samozrejme aj obľúbenú Bianchi „celeste“ farbu. Nemôžeme zabudnúť ani na ponuku základných vrstiev či dôležitých doplnkov ako rukavice, ponožky a bufky.


Skvelou správou je, že Nalini vo výrobe používa certifikované materiály šetrné k prírode. Napríklad vložky v nohaviciach sú vyrobené z materiálu Oeko-tex a v novej kolekcii nájdete dresy vyrobené zo 100% recyklovaného, extra ľahkého polyesteru. Doplňte si do svojho cyklistického šatníka tieto charakteristické dizajny a nielen v Bianchi „celeste“ farbe.


Oficiálny distribútor značky Nalini pre Slovensko a Česko je spoločnosť PRO CYCLING. Aktuálnu kolekciu objavíte na webovej stránke procycling.sk
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Výber dresov do prechodných podmienok

Výber dresov do prechodných podmienok

S letom sa musíme chtiac-nechtiac rozlúčiť a prím teraz bude hrať pani jeseň. Tá so sebou prináša ochladenie, vlhkosť a sychravé počasie, no to nie je nič, s čím by si tieto dresy neporadili.
Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Čo na seba, keď je teplo, zima, sucho aj mokro? Dlhý dres Isadore Signature v kombinácii so spodnou vrstvou a vestou.
keyboard_arrow_up