Výber dresov do prechodných podmienok

S letom sa musíme chtiac-nechtiac rozlúčiť a prím teraz bude hrať pani jeseň. Tá so sebou prináša ochladenie, vlhkosť a sychravé počasie, no to nie je nič, s čím by si tieto dresy neporadili.

Briko Fresh Winter

Briko Fresh Winter využijete na jeseň a aj v neskorších mesiacoch. O tom, že je určený práve do týchto podmienok, svedčí hrejivý materiál a funkčné detaily, ako je elastický lem, vďaka ktorému pod dres nebude podfukovať. Keďže sa dni skracujú, treba dbať aj na bezpečnosť, ktorú zabezpečujú reflexné lemy. Okrem troch vreciek sa vzadu nachádza aj bočné vrecko a otvor na vedenie slúchadiel. Cena dresu je 89 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope, či na stránke dodávateľa.

Castelli Fondo

Dres Castelli Fondo je vyrobený s Warmer tkaniny, ktorá jednak hreje vďaka vnútornej fleecovej vrstve a zásluhou polyesteru výborne odvádza pot. Je určený do teplotného rozmedzia 12 – 18 °C, no spolu s ďalšou vrstvou ho je možné použiť aj pri nižších teplotách. Viditeľnosť zabezpečujú pásiky na rukávoch a na jednom z troch vreciek. U Castelli sme zvyknutí na kvalitu, tú podčiarkuje aj zips YKK® Vision®. Jeho cena je 89,90 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope, či na stránke dodávateľa.

Alé PR-S Logo

Dres Alé PR-S Logo je priliehavého strihu a svojmu nositeľovi zabezpečuje vynikajúce aerodynamické vlastnosti a hrejivosť, ktoré sú zaistené pomocou technológie Body Mapping. A i napriek tomuto sa netreba báť nepohodlia, keďže je celý dres šitý plochými švami. Taliani si na viditeľnosti dali naozaj záležať, na drese sa nachádza reflexné logo Alé, reflexný opasok a bonusové reflexné vrecko. Cena dresu je 109 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope, či na stránke dodávateľa.

Dotout Fly

Dres je určený nežnému pohlaviu, pričom ho dámy môžu nosiť trojsezónne. Je utkaný z dvojvrstvovej tkaniny, pričom sú vrstvy spojené 3D väzbou a zaisťujú priedušnosť, hrejivosť a vetruodolnosť. Príjemným detailom je aj vyvýšený strih na krku, zabraňujúci podfukovaniu pod dres. Reflexné prvky sa nachádzajú na chrbte aj na rukávoch, takže bude cyklistka viditeľná aj zo strán. Jeho cena je 109,90 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope, či na stránke dodávateľa.

Force Square

Force Square patrí medzi voľnejšie dresy, určené na jazdenie počas skoršej jesene. Je univerzálneho strihu a je možné rozopnúť ho po celej dĺžke pomocou kvalitného YKK® zipsu. Aby držal dres na svojom mieste a nevyťahoval sa, je v spodnej časti osadený elastický silikónový lem. Reflexné prvky sa na tomto kúsku nachádzajú na prednej časti, zadnej časti a aj ľavom rukáve. Jeho cena je 36,90 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope, či na stránke dodávateľa.

Sportful Checkmate Thermal

Maximálny komfort počas jesene a jari? Siahni po štýlovom drese Sportful Checkmate Thermal. Je vyhotovený z polyesteru s vnútornou fleecovou zateplenou vrstvou a s jedinečnou potlačou. I napriek tmavšej farbe je cyklista viditeľný vďaka reflexným prvkom v prednej a zadnej časti. Samozrejmosťou pri značke týchto kvalít je aj overený zips, ako inak z dielne YKK®. Cena dresu je 89,90 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope, či na stránke dodávateľa.

Silvini Varano

Dres bol vyvíjaný v spolupráci s Roman Kreuziger Cycling Academy a je priam ušitý pre cestnú cyklistiku a náročného užívateľa. Je vyrobený z materiálu POWERtherm QuatroFLEX, ktorý je na vnútornej strane „počesaný“ a rozopína sa zipsom YKK®. Oproti prednej časti je zadná časť výrazne predĺžená a v spojitosti so silikónovým lemom zaručuje dobrú izoláciu od chladu prostredia. Cena dresu je 78,90 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope, či na stránke dodávateľa.

Polaris Overland

Polaris Overland je ideál pre všetkých vyznávačov rýchlej jazdy lesom po trailoch. Pohodlný strih, polovičný zips na zlepšenie ventilácie pri potení sa a príjemná tkanina je základ spokojného výjazdu. K tomu pripíšeme milé detaily, ako oderu odolnú tkaninu na rukávoch, ktorá čiastočne chráni pri páde, či skrytú mikrovláknovú utierku na okuliare a dostaneme výborný dres na jesenné trailové jazdenie. Jeho cena je 75,90 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope, či na stránke dodávateľa.

Veľkú ponuku dresov a iného oblečenia nájdeš na našom MTBIKER shope.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 

Podobné články

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Čo na seba, keď je teplo, zima, sucho aj mokro? Dlhý dres Isadore Signature v kombinácii so spodnou vrstvou a vestou.
Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom PR článok

Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom

Kto povedal, že októbrom sa končí sezóna? Ani väčší chlad, občasné blato a dážď nemusia byť so správnou výbavou žiadny problém.
keyboard_arrow_up