Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria - veľké finále v Bojniciach

Po minuloročnom zrušenom finále si opäť budeme môcť zmerať sily na domácich trailoch v Bojniciach.

Program

Aj toto kolo bude mať známy formát z predošlých pretekov a tešiť sa môžete na prírodné traily. Tie pre vás stavajú sami organizátori pretekov v združení Hornonitrianske stopy. V sobotu 02. 10. 2021 prebehne tréning, kedy trate budú už vyznačené. Počas celého trvania tréningu bude možnosť sa registrovať v priestoroch štartu a cieľa zhruba do 18:00 a registračný poplatok je 20 €. Pretekári do 18 rokov - Juniori musia mať pri registrácii vyplnený súhlas zákonného zástupcu.

Tu je presná poloha priestorov registrácie, štartu, cieľa a celého zázemia pretekov. V prístrešku občianskeho združenia budú chalani grilovať a ak počasie dovolí, chceli by premietať rôzne krátke filmy a videá s bikovou alebo inou športovou tématikou. Počas celého víkendu budete mať možnosť sa občerstviť gulášom a nápojmi. V areáli si môžete rozložiť aj svoje stany, prípadne parkovať dodávky.


Budú 4 RS

  • 1. Noffryho trail
  • 2. Korvínov trail
  • 3. Pálffyho trail
  • 4. Gilethov trail

Výšľapy na pretekoch

Začína sa na futbalovom ihrisku v Dubnici, odtiaľ na Šútovské sedlo a na začiatok Pálffyho trailu, tým pokračujte až po začiatok RS1 Noffryho trail. Odtiaľ sa vrátite na štart RS2 Korvínov trail. Po ňom sa vydáte skratkou po zelenom bojnickom okruhu okolo Gilethovho trailu až na štart RS3 Pálffyho trail (štart bude medzi dvoma stromami, kde sa ledva zmestíte s riadítkami). Po Pálffyho traile šliapete cez Vendelín až na štart Gilethovho trailu, ktorým sa dostanete do cieľa.


V nedeľu 03. 10. 2021 prebehne finále. Tí, ktorí sa rozhodnú vynechať tréning, sa budú môcť registrovať do 9:00 v priestoroch štartu a cieľa pretekov. Následne prebehne o 9:30 - Riders meeting, kde sa dozvieme všetky potrebné informácie. O 10:00 to vypukne a odštartuje prvá várka pretekárov.

Vyhlásenie výsledkov 4. kola MTBIKER Hornonitrianskej Enduro Série bude maximálne hodinu po dojazde posledného pretekára do cieľa. Po roku sa dozvieme aj celkových víťazov. Aj v tomto kole budete môcť v prípade poruchy využiť servisný balíček, ktorý vďaka tomu, že u nás nakupujete, venoval MTBIKER shop.


Všetky aktuálne informácie nájdete na Facebookovej stránke.
report_problem Našiel si v texte chybu?

MTBIKER Hornonitrianska Enduro séria - Bojnice

calendar_today 03.10.2021
format_list_numbered 4. kolo - Hornonitrianska enduro séria
label Enduro
place Bojnice (Slovensko)

FeroT 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria – finálové kolo v Bojniciach

Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria – finálové kolo v Bojniciach

Amatérsku enduro sériu pre všetkých nadšencov tejto disciplíny čaká posledné kolo.
Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria 2022 - zábava na trailoch

Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria 2022 - zábava na trailoch

Kamarátska atmosféra, zážitky, víkend plný jazdenia a v prvom rade možnosť porovnať si sily s ostatnými jazdcami. Presne tieto slová vystihujú MTBIKER Hornonitriansku Enduro Sériu.
Reportáž: Nádherný záver Hornonitrianskej Enduro Série v Bojniciach

Reportáž: Nádherný záver Hornonitrianskej Enduro Série v Bojniciach

Organizátori štvrtého a zároveň posledného kola ročníka 2023 si pre endurochtivých pretekárov pripravili štyri rýchlostné skúšky s celkový prevýšením takmer 700 metrov.
keyboard_arrow_up