Test: CTM Tech Tee Bruiser – tričko pre všetko

Technický kúsok od CTM kombinuje moderný dizajn a sľubuje všestranné využitie na každodenné nástrahy nielen pre cyklistov.

Bruiser mi prišiel na test v lete, tak som mal ideálnu príležitosť otestovať ho v naozaj rôznych podmienkach a disciplínach. Hneď mi však aj prebleslo hlavou, že ako sa vlastne také tričko testuje. Jednoducho ho budem nosiť tak často, ako to len pôjde a uvidím, aký bude výsledok.


Strih a materiál

Tričko je na dotyk veľmi jemné

Keďže toto má byť kúsok na každú činnosť, tak aj strih je voľnejší, aby zbytočne neobmedzoval pri pohybe. Zadná časť je predĺžená pre lepšie krytie krížov pri jazde na bicykli. Golier je klasický priliehavý, no z veľmi jemného materiálu, ktorý vôbec neobmedzuje pohyb.


Ako základ pre Bruiser zvolili v CTM 100 % polyester. Tričko je na dotyk veľmi jemné a nikde nič neškriabe ani netlačí. Všetky švy sú ploché. Neobsahuje žiadnu visačku, čo určite chválim, lebo tie ma vedia dohnať do šialenstva a vždy ich musím odstrihnúť.


Veľkosti sú štandardné. Pri vyberaní odpadá starosť s rozmýšľaním, či vám sadne alebo nie. Ja testujem veľkosť M. Inak sa dá tričko kúpiť až do veľkosti XXL, svoje číslo si nájde naozaj každý. Na výber sú tri farebné kombinácie: zelená, čierna a testovaná červená. Každá farba má inú grafiku, čo tiež ovplyvní rozhodovanie.


Za zmienku určite stojí aj fakt, že CTM ho vyrába na Slovensku, a tak nielen že podporíte slovenského výrobcu, ale ešte aj dielňu, kde to šikovné „tetušky" ušijú.


Praktické skúsenosti

Tričko sa držalo statočne a vôbec nesmrdelo

Bruiser som dostal na test pred odchodom na štvordňový výlet, tak som si ho rovno pribalil do tašky. Keďže som chcel ísť naľahko, dostalo hneď za úlohu plniť funkciu náhradného dresu, trička na spanie a tiež voľnočasového kúska, keď nebudeme šliapať na biku.


Materiál je veľmi príjemný a nijako neobťažuje, či už počas dňa alebo noci. Navyše tým, že schne extrémne rýchlo, som nikdy nemal pocit mokrého trička. Za tie štyri dni, samozrejme, nevidelo prací prášok, ale držalo sa statočne a vôbec nesmrdelo.


Po návrate nezostalo ležať ladom a naďalej slúži ako ťažný kôň, hneď po návrate z práčky ide rovno do obehu. Používam ho napríklad aj pri natáčaní videí, kde sa mi páči, že farba nie je extra výrazná a nepôsobí rušivo. Tiež ho mám veľmi rád aj na pumptracku, kde tým, že je strihané na presný fit, nikde zbytočne neveje, ani inak nezavadzia.


Tričko som pral už viac ako 20-krát a stále drží farby aj tvar a predpokladám, že naozaj vydrží bez ujmy aj viacej sezón.


Plusy

  • dizajn
  • materiál
  • cena
  • univerzálnosť

Mínusy

  • nenašiel som

Určite pre každého

CTM Tee Bruiser je presne ten univerzálny kúsok, ktorý nesmie chýbať v šatníku žiadneho cyklistu. Dá sa použiť naozaj na každú príležitosť a nesklame v žiadnej situácii. Ak vám je slovenská značka srdcu blízka, tak toto tričko môžem len odporučiť. CTM Tee Bruiser kúpite za necelých 30 €.

Otestuj niečo aj ty

Dostal si tiež chuť napísať článok? Výborne, už teraz sa tešíme na zaujímavý text a pekné fotky. Písať môžeš, o čom chceš, podeliť sa dá s tipom na výlet alebo so zážitkami z pretekov. Užitočné pre ďalších bikerov sú tvoje skúsenosti s produktami z nášho shopu, napíš si svoj test bicykla, oblečenia, trenažéra alebo iného cyklovybavenia. Nech všetko funguje ako dobre namazaná reťaz, tu sú užitočné informácie k písaniu článku.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?
Henry33 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Test: Zimné doplnky Isadore - návleky, rukavice, čiapky a ponožky pod drobnohľadom

Test: Zimné doplnky Isadore - návleky, rukavice, čiapky a ponožky pod drobnohľadom

Budú zimné doplnky Isadore maličkosti, ktoré vedia byť veľkou pomocou cyklistu? Ako si vybrať správny model a veľkosť?
Test: Devold KLOVSTEIN – merino na MTB? Už nikdy v inom

Test: Devold KLOVSTEIN – merino na MTB? Už nikdy v inom

Ako obstojí MTB kolekcia vyhotovená zo špecifickej merino vlny v dlhodobom teste? Čo očakávať od prelomovej kolekcie výrobcu, ktorý je na trhu už oviac ako 170 rokov?
Test: Gravel košeľa a tričko? Letná pohoda od značky Sportful

Test: Gravel košeľa a tričko? Letná pohoda od značky Sportful

Košeľa alebo tričko namiesto dresu? Aj o tomto je gravel jazdenie. Budú reakcie na takéto oblečenie buď veľmi pozitívne, alebo opačné, ale nič medzi tým?
keyboard_arrow_up