Vesty a ľahké bundy - nevyhnutní spoločníci pri väčšine výjazdov

Pomaly sa nám umúdruje počasie, teploty stúpajú, no stále to nie je iba na dres. Nevyhnutnými spoločníkmi sú v tomto období bundy a vesty a pár si ich predstavíme.

Shimano S-Phyre Wind

Značka Shimano nerobí iba komponenty ale aj oblečenie do nepriaznivého počasia. Bunda S-Phyre Wind poskytuje všestranné vlastnosti bez obmedzenia komfortu a výkonu. Predná časť je navrhnutá tak, aby bola odolná voči vetru i vode, zadná má väčšiu priedušnosť. Tkanina je výrazne elastická a premyslená ventilácia zabraňuje nadmernému poteniu. Cena produktu sa pohybuje okolo 240 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Silvini Gela

Česká značka Silvini prichádza s pánskou bundou Gela. Je vyrobená z veľmi ľahkého a husto tkaného Windbreaker WR materiálu, ktorý chráni proti poveternostným podmienkam - najmä vetru. Bunda je praktická a jednoducho zbaliteľná do vrecka. Výhodou bundy je odvetrávanie na chrbte, predĺžený zadný diel a možnosť zapnutia kapucne do goliera. Cena produktu sa pohybuje okolo 72 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke výrobcu.

Sportful Hot Pack EasyLight

Pohotovostná bunda vyrobená z kvalitných a inovatívnych materiálov do prechodného obdobia od talianskej značky Sportful. Vďaka nízkej hmotnosti a kompaktnosti je ľahko zbaliteľná aj do vrecka dresu, no výborne chráni pred vetrom a slabým dažďom. Bunda disponuje Camlock zipsom, vreckami a reflexným logom. V podstate nájde využitie ako záloha počas celého roku. Cena produktu sa pohybuje okolo 75 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Karpos LEDE

Hybridná bunda novej generácie pod názvom LEDE od značky Karpos, ktorá zdieľa know-how aj so značkou Sportful. Jej hlavnou výhodou je zvýšená ochrana proti vetru na tele, no zároveň je priedušná v ostatných častiach. Veľkou výhodou je univerzálne použitie, kedy vďaka strihu umožní použitie pre outdoorové športy ako turistika, lezenie, či skialp. Cena produktu sa pohybuje okolo 200 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Kellys FLAME

Prechodná bunda do premenlivého počasia od slovenskej značky Kellys. Ak vám nevadí pri jazdení vietor, mrholenie, či nižšie teploty, táto bunda bude váš „parťák”. Je vyrobená zo 100 % polyesteru s pružným lemovaním, zvýšeným golierom a predĺženou chrbtovou časťou pre maximálny komfort a pohodlie pri jazdení. Cena produktu sa pohybuje okolo 93 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke výrobcu.

BBB BBW 148 BaseShield

Výborná bunda v rámci pomeru ceny a výkonu od značky BBB do jarného počasia. Táto bunda je vyrobená z polyesterového materiálu, ktorý je odolný voči vetru, či vode a disponuje nízkou hmotnosťou a ľahkou zbaliteľnosťou. Pre pohodlné nosenie je strih anatomický a ľahko priliehavý. Pre ochranu od striekajúcej vody je zadný panel predĺžený. Možnosť vybrať zo žltej a čiernej farebnej kombinácie. Cena produktu sa pohybuje okolo 38 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

FORCE Vision

Ako sa hovorí, za málo peňazí veľa muziky. V tomto duchu je robená aj univerzálna, celorozopínacia vesta Vision od českej cyklistickej značky Force. Jej hlavnými atribútmi sú vetruodolnosť a vodoodolnosť. Keď ju náhodou nepotrebujete, nie je ju problém zložiť do vrecka. Výhodou je tiež odvetranie na bokoch a reflexné prvky. Cena produktu sa pohybuje okolo 37 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Castelli PERFETTO VEST

Táto vesta od spoločnosti Castelli je odvodená od legendárneho konceptu Gabba. Na prednej strane sa nachádza GORE-TEX Infinium, ako ochrana proti vetru a vode. Na zadnej strane sa nachádza materiál s nanotechnológiou, ktorý je odolný voči vode, no zároveň vysoko priedušný. Nechýba úzky športový strih. Možnosť vybrať si z piatich rôznych farebných kombinácií. Cena produktu sa pohybuje okolo 130 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Zimné cyklistické bundy - chránia, hrejú a čo ešte? PR článok

Zimné cyklistické bundy - chránia, hrejú a čo ešte?

Jazdenie v zime má svoje čaro. No dôležitým faktorom je ochrana pred chladom, zrážkami, ale aj vhodné odvetrávanie a viditeľnosť. Opäť prinášame niekoľko tipov.
Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom PR článok

Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom

Kto povedal, že októbrom sa končí sezóna? Ani väčší chlad, občasné blato a dážď nemusia byť so správnou výbavou žiadny problém.
Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel PR článok

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel

Kúpil si si nový bicykel a uvažuješ, čo ti ešte chýba? Nepotrebuješ hneď to najlepšie na trhu, no hľadáš kvalitu za rozumnú cenu? My ti radi pomôžeme.
keyboard_arrow_up