Cestné bicykle do 2 000 € - na pohodovú jazdu aj tréning

Hľadáte nové možnosti a pestrosť pre vaše výjazdy? Alebo začínate s cestnou cyklistikou a chcete bicykel na výlety aj trénovanie? Máme pre vás niekoľko tipov.

CTM Blade Comp - 999,99 €

Po dobrý bicykel na doplnkové výjazdy, tréning či zimu netreba chodiť ďaleko. Stačí do kopaničiarskeho kraja, do mesta Stará Turá, kde sa vyrábajú bicykle CTM. Model Blade je cestný bicykel osadený ráfikovými brzdami a radením Shimano Tiagra 2x10. Kolesá na ráfikoch Remerx RAPID sú obuté do plášťov Mitas SYRINX so šírkou 25 mm. Ostatné komponentové osadenie tvoria diely priamo od výrobcu CTM. Tento bicykel slovenskej výroby v tmavozelenej farbe nájdete za odporúčanú MOC 999,99 € na našom MTBIKER eshope.

CTM Blade Comp

Liv Avail 1 - 1 149 €

Nezabúdame ani na dámy. Liv je značka patriaca pod Giant, najväčšieho výrobcu bicyklov a cyklistických doplnkov. Liv sa venuje výhradne dámskym bicyklom a doplnkom. Nie sú to len zmenšené pánske modely v ružovej farbe, ale roky skúseností zúročené do všetkých detailov. Avail 1 stojí na pohodlných 28 mm plášťoch od samotného výrobcu Giant. Hliníkový rám je doplnený kompozitnou vidlicou. O radenie sa stará Shimano Sora s rozsahom 2x9, doplnené je ráfikovými brzdami Tektro. MOC je 1 149 €. Nájdete ho na MTBIKER eshope.

Liv Avail 1 28

Kellys ARC 50 - 1 299 €

V našom výbere nesmie chýbať ani ďalší výrobca zo Slovenska - Kellys. Jeho model ARC 50 tvorí hliníkový rám s vnútorným vedením kabeláže, ktorý je doplnený karbónovou vidlicou. Je osadený kotúčovými mechanickými brzdami Tektro Spyre. Tie sa ovládajú Dual Control pákami zo sady 105 od Shimana. Táto sada tvorí aj zvyšnú časť pohonu bicykla. Prevody 2x11 vás dostanú ľahko na kopce aj poriadne rozbehnú po rovinách. Bicykel ARC 50 v nápadnom modrom vyhotovení nájdete za odporúčanú MOC 1 299 € na našom MTBIKER eshope.

Kellys ARC 50

Lapierre Sensium 1.0 - 999 €

Nenápadný strieborný bicykel od francúzskeho výrobcu Lapierre. Model Sensium 1.0 je ideálny ako záloha do nečasu, je to poctivý tréningový nástroj, no nesklame ani súťaženiachtivých jazdcov. Vlastná hliníková zliatina Supreme 5, vidlica s karbónovými nohami a hliníkovým krkom tvoria základ bicykla. Radenie má rozsah 2x8, dodáva ho Shimano a ide o sadu Claris. Kazeta má rozsah 11 - 34 zubov. Vybavený je ráfikovými brzdami Promax RC - 481. Sensium 1.0 má odporúčanú MOC 999 €. Nájdete ho v MTBIKER eshope.

Lapierre Sensium

MARIN Gestalt 2 - 1 479 €

Po tento bicykel musíme zájsť za „veľkú mláku“ do slnečnej Kalifornie. Robustný hliníkový rám s vnútorným vedením bowdenov dopĺňa vidlica z uhlíkových vlákien. Bezpečné zastavenie a krotenie rýchlosti majú „pod palcom“ brzdy Tektro MD C-500. Spolupracujú so 160 mm kotúčmi. Radenie Shimano Tiagra ponúka počet prevodov 2x10. Kolesá na ráfikoch Marin je možné použiť ako bezdušové. Obuté sú plášte WTB so šírkou 32 mm, ktoré zvládnu aj skratku poľnou cestou. MOC Gestalt 2 je 1 649 €. Nájdete ho v MTBIKER eshope.

MARIN Gestalt 2

Superior X-ROAD Issue - 2 049 €

Poctivý a solídny cestný bicykel, s ktorým môžete trénovať za každých podmienok, no určite sa s ním môžete postaviť aj na štart cestného maratónu. Samotná výbava Shimano 105 doplnená hydraulickými brzdami z rovnakej sady evokuje, že sa môžete na komponenty spoľahnúť aj v pretekovom nasadení. Vidlica je kombinovaná z hliníkového krku a karbónových spodných nôh. Obuté plášte Schwalbe One 700x30C sa postarajú o priľnavosť a rýchle odvaľovanie. X-ROAD Issue má stanovenú MOC 2 049 €. Nájdete ho na MTBIKER eshope.

Superior X-ROAD

Ghost Road Rage EQ - 1 439 €

Baví vás cestná cyklistika, ale skôr sa vidíte ako cestovateľ? Radšej pôjdete pomalšie, aby ste si vychutnali výhľady? A po celom dni v sedle sa chcete ubytovať v kempe, aby mohlo dobrodružstvo ráno pokračovať? Tak na to je Road Rage EQ ako stvorený. Hliníkový rám je vybavený viacerými možnosťami uchytenia batožiny. Blatníky a svetlá nájdete už vo výbave. Plášte WTB Riddler majú šírku 37 mm, takže sa nemusíte báť ani nespevnených ciest. Tento bicykel s vnútorným vedením bowdenov nájdete za MOC 1 599 € v MTBIKER eshope.

Ghost Road Rage EQ
Kompletnú ponuku cestných bicyklov nájdete u nás na MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: Archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Cestné bicykle do 3 000 € - prvé kilometre s radosťou PR článok

Cestné bicykle do 3 000 € - prvé kilometre s radosťou

Tritisíc eur je suma, za ktorú si už dokážeš zaobstarať naozaj slušný cestný bicykel. Aké modely stoja za zváženie?
Vyber si svoj cestný alebo gravel bicykel PR článok

Vyber si svoj cestný alebo gravel bicykel

V našom eshope nájdeš viac ako 250 bicyklov zameraných na jazdu po asfaltových, spevnených, či poľných a štrkových cestách. Pozri si menší redakčný výber z našej ponuky.
Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu PR článok

Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu

Pohyb na dvoch kolesách je skvelá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvom. Prinášame výber dámskych bicyklov z našej ponuky pre rôzne kategórie.
keyboard_arrow_up