Vyber si svoj cestný alebo gravel bicykel

V našom eshope nájdeš viac ako 250 bicyklov zameraných na jazdu po asfaltových, spevnených, či poľných a štrkových cestách. Pozri si menší redakčný výber z našej ponuky.

Kellys SOOT 50 28 - 1 499 €

Ľahký hliníkový rám, karbónová vidlica aj hydraulické brzdy. To je slovenský gravelový bicykel SOOT od Kellysu. Kolesá sú obuté v odolných plášťoch Schwalbe Smart Sam, ktorých dezén ťa bezpečne prevedie lesnými aj poľnými chodníkmi. Prevodový systém 2 x 10 tvorí sada GRX 400 od Shimana. Rovnakého pôvodu sú aj hydraulické kotúčové brzdy so 160 mm kotúčmi. Zvyšok komponentov pochádza od samotného Kellysu. V decentnej sivej farbe a troch veľkostiach ho nájdeš v MTBIKER eshope za odporúčanú cenu 1 499 €.

Kellys SOOT 50 28

GHOST Road Rage Base 28 - 1 099 €

Tento bicykel je skvelý v tom, že je jedno, či si ho kúpiš ako tréningový bicykel na zimu, resp. nečas alebo ako cestovateľský bicykel, na ktorý nahodíš tašky a vyrazíš za dobrodružstvom. Odolný a pohodlný hliníkový rám ťa nesklame ani v strmých stúpaniach, pri prejazde mačacími hlavami či na rozbitej „polňačke“. Je vybavený overenou a odolnou sadou Shimano Sora s rozsahom prevodov 2 x 9, mechanickými kotúčovými brzdami a karbónovou vidlicou. Za MOC 1 379 € ho nájdeš v našom MTBIKER eshope.

GHOST Road Rage Base 28

Marin Nicasio 28 - 849 €

S týmto bicyklom môžeš vyraziť na cyklotrasu, no nemusíš sa báť ani skratky cez pole alebo lesný chodník. Môžeš s ním dochádzať do práce, či na kávu do mesta. Je totiž aj neuveriteľne štýlový. Cyklistický nadšenec určite ocení vyhotovenie z tenkých oceľových rúrok. Oceľ je pohodlná a veľmi dobre pohlcuje vibrácie. K dispozícii budete mať 2 x 8 prevodový systém Shimano Claris a mechanické kotúčové brzdy Promax. Na pohodlí pridajú aj 30 mm široké plášte Vee Tire. MOC bicykla je 949 €. Nájdete ho v MTBIKER eshope.

Marin Nicasio 28

Marin DSX 2 28 - 1 169 €

Ďalší zaujímavý model bicykla od Marin je DSX 2. Je postavený na geometrii moderných gravelov, no miesto zahnutých cestných riadidiel je vybavený rovnými riadidlami. Niektorým jazdcom totiž vyhovuje viac širší úchop a tiež im je príjemnejšia manipulácia s klasickými brzdovými pákami. Bicykel je vhodný najmä pre jazdu po spevnených cestách, no nebude mu robiť problém ani štrk, či poľná cesta. O jeho výbave a detailoch si môžeš prečítať v nedávnom unboxingu. Jeho MOC je 1 299 €. Nájdete ho v MTBIKER eshope.

Marin DSX 2 28

GT Grade Elite 28 - 779 €

Stačí namontovať tašky, košíky, nosiče a vyraziť za niekoľkodňovým dobrodružstvom. Tento pohodlný rám prešiel modifikáciou, ktorá prináša ešte viac komfortu pri celodennej jazde po akomkoľvek teréne. Svoje pohodlie môžeš ešte zvýšiť použitím až 42 mm širokých plášťov. Vo výbave sú 37 milimetrové, ktoré sú kompromisom pre jazdu cestami aj terénom. K tuhosti prispievajú pevné osky. K dispozícii je pohon Shimano Claris 2 x 8 a mechanické diskové brzdy Tektro. MOC je 1 289 €. Nájdete ho v MTBIKER eshope.

GT Grade Elite 28

Giant TCR Advanced Pro 1 Disc Di2 - 4 399 €

Na preteky aj dlhé jazdy je TCR Advanced ako stvorený. Stúpaj do sedla či na vrchársku prémiu, manévruj v zjazde rýchlo a efektívne, ako profesionál. Elektronické radenie Shimano 105 Di2 ti poskytne rozsah prevodov 2 x 12, ktorý pokryje všetky profily trate. Hydraulické kotúčové brzdy ťa podržia v zjazde a môžeš sa na ne spoľahnúť za každého počasia. Nadšený budeš z karbónových ráfikov, čo prinesie tvojej jazde ešte vyššiu svižnosť a skvelú akceleráciu. Odporúčaná cena je 4 399 €. Nájdete ho v MTBIKER eshope.

Giant TCR Advanced Pro 1 Disc Di2

Lapierre AIRCODE DRS 5.0 - 2 949 €

Keď sa povie aerodynamika, tak AIRCODE DRS je v podstate jej synonymom. Všetko je prispôsobené pre čo najlepšie obtekanie vzduchu a čo najnižší odpor. Platí to aj pre kabeláž, ktorá je kompletne integrovaná do rámu, riadidiel a predstavca. Posed je znížený takisto za týmto účelom. Výbavu tvorí spoľahlivá sada 105 od Shimana s rozsahom 2 x 11, kolesá od DT Swiss, či karbónové riadidlá aj sedlovka. AIRCODE je stvorený na poriadny tréning aj na preteky, jeho MOC je 3 699 €. Nájdete ho v MTBIKER eshope.

Lapierre AIRCODE DRS 5.0

BMC Teammachine SLR SIX - 2 699 €

Ďalší zo skvelých „športovcov,“ s ktorým môžeš s úsmevom na tvári jazdiť od rána do večera, trénovať alebo pretekať. Základom je kvalitný karbónový rám a vidlica z dielne tohto švajčiarskeho výrobcu. Tie sú doplnené 22-rýchlostnou sadou Shimano 105, vrátane hydraulických kotúčových bŕzd a kolesami Mavic Open. Tie je možné použiť ako bezdušové. Zaujímavosťou je tiež karbónová sedlovka v tvare písmena D. Odporúčaná cena tohto BMC je 2 999 €. V žiarivej červenej farbe ho nájdete v našom MTBIKER eshope.

BMC Teammachine SLR SIX
Viac bicyklov do novej sezóny nájdete v našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Cestné bicykle do 3 000 € - prvé kilometre s radosťou PR článok

Cestné bicykle do 3 000 € - prvé kilometre s radosťou

Tritisíc eur je suma, za ktorú si už dokážeš zaobstarať naozaj slušný cestný bicykel. Aké modely stoja za zváženie?
Gravel bicykle - cestami aj necestami do novej sezóny PR článok

Gravel bicykle - cestami aj necestami do novej sezóny

Gravel, to nie je iba cestný bicykel s hrubšími plášťami. Je to celá filozofia, je to dobrodružstvo, sloboda aj zábava. Stačí si u nás vybrať ten správny model.
Cestné a gravel modely do 5 000 € – kvalita v prvom rade PR článok

Cestné a gravel modely do 5 000 € – kvalita v prvom rade

Vonku ešte ani poriadna zima nezačala, no s príchodom nového roku sa blíži aj nová sezóna. Čo tak doplniť horský bicykel cestným alebo sa s novým bicyklom posunúť na ďalšiu úroveň?
keyboard_arrow_up