Pozvánka: ŠKODA MTB cyklomaratón Topoľčianky - rozprúdiť krv pod Tribečskými vrchmi

Rozbehnutý vlak v rámci série ŠKODA BIKE OPEN TOUR sa tentokrát presunie do Topoľčianok a my pri tom nesmieme chýbať.

Záverečný víkend pred letnými prázdninami sa stretneme v meste Topoľčianky, konkrétne 24. júna. V rámci pretekov nás čakajú 4 trate s rôznou dĺžkou a tešiť sa môžeme aj na pretekárov s licenciou, ktorých čaká tiež ďalšie kolo Slovenského pohára v XCM. Pozrime sa teda spolu na propozície a možnosti prihlásenia.

Pretekári na ŠKODA BIKE OPEN TOUR

Prihlásenie a štartovné

Zvykom už je prihlásenie sa na preteky online formou, kde do 18. júna je suma za štartovné 30 €. Neskôr sa štartovné zvýši na 35 €, ktoré môžete uhradiť priamo na mieste pri prezentácii alebo cez platobnú bránu. Prezentácia pretekov bude prebiehať v piatok 23. júna od 18:00 do 20:00 a v sobotu od 8:00, pričom prezentácia sa uzatvára polhodinu pred štartom danej trate.

PretekáriŠKODA BIKE OPEN TOUR

Trate

Vybrať si môžeme zo štyroch tratí. Jedna z nich je určená pre rodiny s deťmi s názvom ŠKODA FAMILY. Jej parametre sú 14 kilometrov so slušným prevýšením 270 metrov. V rámci Slovenského pohára v XCM tu máme trať s dĺžkou 66 kilometrov a prevýšením 1 500 metrov. Na tejto trati bude vyčlenený aj VIP priestor pre pretekárov s licenciou UCI a SZC, aby zbytočne nedošlo k stretom s pretekármi bez licencie. Stredná trať má 1 150 metrov prevýšenia na 46 kilometroch a krátka zas 23 kilometrov a 450 výškových metrov.

Pretekár v zjazde

Program

Keďže tieto preteky patria do série ŠKODA BIKE OPEN TOUR, tak sa môžete tešiť na kvalitné zázemie a sprievodný program. Sprievod pretekárov a malých fanúšikov čaká detská zóna a kopec zábavy. Celé zázemie pretekov bude v areáli Tatranu Topoľčianky. Okrem dobrého jedla po dojazde pretekárov vás čakajú sprchy a možnosť umývania bicyklov. Vyhlásenie výsledkov prebehne o 15:00, potom bude nasledovať bohatá tombola s vecnými cenami.

Víťazi ŠBOTŠKODA BIKE OPEN TOUR

Kategórie

V rámci Slovenského pohára v XCM budú pretekári s licenciou a hobby kategória hodnotení zvlášť. Pre tých sú pripravené aj finančné odmeny. Počas pretekov si môžete vyskúšať zabojovať aj o vrchársku prémiu Kráľ a Kráľovná hradu Hrušov. Stanú sa nimi prví traja v absolútnom poradí. Okrem klasických kategórií si môžete zapretekať aj na e-biku.

Detská zóna ŠKODA
Využite výhodnejšiu cenu štartovného a prihláste sa na preteky. Okrem poriadnej porcie na trati sa zabavíte aj v zázemí pretekov s rovnako naladenými ľuďmi. Viac informácií k tratiam nájdete na stránke organizátora alebo v samotných propozíciách. Ak stále hľadáte potrebnú motiváciu, tak vás môže nakopnúť skvelá reportáž z minulého ročníka.
Zdroj fotografií: archív welovecycling.sk
report_problem Našiel si v texte chybu?

ŠKODA MTB Cyklomaratón Topoľčianky

calendar_today 24.06.2023
format_list_numbered 4. kolo - Škoda Bike Open Tour
label MTB maratón
place Topoľčianky (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Reportáž: ŠKODA MTB cyklomaratón Topoľčianky - zábava v ideálnych podmienkach

Reportáž: ŠKODA MTB cyklomaratón Topoľčianky - zábava v ideálnych podmienkach

Z môjho pohľadu ponúkajú Topoľčianky najzábavnejšiu a najtechnickejšiu trať z celej série ŠKODA BIKE OPEN TOUR, a to sa mi opäť potvrdilo.
Pozvánka: Bajkula Bratislavské enduro - finále Slovenského pohára

Pozvánka: Bajkula Bratislavské enduro - finále Slovenského pohára

Bratislava bude uzatváracím mestom Slovenského pohára v endure a my tam nesmieme chýbať.
Pozvánka: BAYNACH MTB Marathon - preteky medzi strapcami hrozna

Pozvánka: BAYNACH MTB Marathon - preteky medzi strapcami hrozna

Maratón pomenovaný po vinárstve BAYNACH ponúka nezvyčajné prostredie viníc na zmeranie si síl, ktoré nám zostali po letnej časti sezóny.
keyboard_arrow_up