Nový časopis CykloRELAX

Po časopisoch Biker a Windsurfer prichádza vydavateľstvo Sportmedia na trh s najnovším titulom, ktorý je určený širokej cieľovej skupine reprezentujúcej bežných používateľov bicykla. Prvé číslo vyšlo v stredu 23. marca.

Časopis je určený pre ľudí, ktorí jazdia na bicykli rekreačne, pre zdravie, aby schudli či jednoducho obľubujú cykloturistiku.
„Naším cieľom bolo priniesť na trh časopis určený bežnému čitateľovi. V našom portfóliu už máme časopis venovaný horskej cyklistike – titul Biker je ale určený skutočnému fanúšikovi bicyklov. Je zameraný odbornejšie. Uvedomili sme si, že je tu veľký potenciál osloviť ľudí, ktorí nie sú bicykloví fanatici, ale chodia jazdiť na hrádzu, radi si niekam vyrazia na bicykli s rodinou alebo sa bicyklovaním jednoducho udržiavajú vo forme. Chceli sme priniesť časopis pre ľudí, za ľudovú cenu. Tak vznikla prvotná predstava o našom novom titule CykloRELAX,“ hovorí Jakub Smoliga, konateľ vydavateľstva Sportmedia.
Hlavným cieľom časopisu je poradiť čitateľovi, bežnému používateľovi bicykla, vo všetkých sférach, ktoré ho môžu zaujímať. Poradíme v ňom, čo so základnými poruchami na bicykli, ako sa správne stravovať alebo ako na bicykli zhodiť nejaký ten kilogram nadváhy. Vyznávačom cykloturistiky v časopise predstavíme nenáročné trasy a ponúkneme tipy, kam vyraziť na výlet s rodinou a priateľmi. Okrem toho v ňom čitatelia nájdu aj rozhovor so známou osobnosťou, recepty, cvičenia, krížovku a ďalšie rubriky venované aktívnemu životnému štýlu.

CykloRELAX bude na začiatku vychádzať štvrťročne, pričom ambíciou vydavateľstva je, aby sa po etablovaní na trhu stal mesačníkom. Časopis má 72 strán a jeho cena je len 0,90 eura. Časopis kúpite v novinových stánkoch, predajniach tlače, hypermarketoch, na čerpacích staniciach a vo vybraných bicyklových obchodoch.

Cyklorelax
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Základný strečing pre cyklistu - znovuzrodenie po výjazde

Základný strečing pre cyklistu - znovuzrodenie po výjazde

Bolí ťa po jazde chrbát, krk alebo nohy? Strečing cyklistom pomáha, mám to odskúšané.
Univerzálny jazyk nás cyklistov PR článok

Univerzálny jazyk nás cyklistov

V každej sociálnej skupine používajú jej členovia určitý špecifický jazyk. A inak tomu nie je ani v našom prípade.
Jarné sústredenia s nádychom dovolenky PR článok

Jarné sústredenia s nádychom dovolenky

Ak aj vy uvažujete nad jarným sústredením, ale okrem kvalitných kilometrov hľadáte aj príjemné miesto pre oddych, s výborným jedlom či wellness, cyklistické kempy Sporttour sa vám isto zapáčia.
keyboard_arrow_up