Trenažér Elite Real Turbo Muin B+ je super tichý spoločník na zimné radovánky

Trenažér Elite Real Turbo Muin B+ je super tichý spoločník na zimné radovánky

Real Turbo Muin B+ poskytuje najefektívnejší prenos jazdcom vygenerovanej sily vďaka priamemu spojeniu medzi trenažérom a reťazou bicykla. Jednoducho zložíte z bicykla zadné koleso, pripojíte bicykel priamo na trenažér a tréning takmer identický s tréningom vonku môže začať. Obe jednotky odporu - fluid aj magnetická, sú riadené elektronicky. Je poháňaný technológiou Real Software, Real Turbo Muin B+ a perfektne simuluje tréning vonku.

Kompatibilný s aplikáciou „My E-training“

Aplikácia „My E-training“, ktorá je dostupná pre smartfóny s operačným systémom iOS aj Android, spravuje interaktívny, vyzývajúci a vzrušujúci indoor tréningový zážitok. Aplikácia je kompatibilná so senzormi ANT a Bluetooth smart a zobrazuje dáta výkonu, kadencie, srdcovej frekvencie, rýchlosti, času a vzdialenosti.

Elite Real Turbo Muin B+


Možnosti „Real Software“

„Real Software“ zobrazuje a analyzuje všetky funkcie tréningu:
  • RealVideo.
  • Tréningové programy.
  • Conconiho test.
  • Tréningový test.
  • „My RealVideo“.
  • Webové preteky.
  • Import GPS dát.
  • Možnosť výberu miesta pretekov.

Softvér obsahuje aj návod, ktorý vás prevedie cez všetky funkcie, a teda učenie a zvládnutie softvéru (aj najzložitejšie funkcie) je vďaka tomu hračkou.

RealVideo

Porazte šampiónov na ich vlastnej trati! Viac ako 60 Elite videí je dostupných a sú delené podľa troch výkonnostných kategórií: „Šport Tréning“ – „Intenzívny Tréning“ – „Pro Tréning“.

Všetci jazdci môžu trénovať na svojej úrovni a postupne si voliť náročnejšie trasy, ako stúpa ich kondícia. *Odporúčame si overiť kompatibilitu s RealTour.

Tréningové programy

Šesť tréningových programov vytvorených s cieľom zamerať tréning na vaše špecifické ciele.

Sila/ vzdialenosť
  • cyklista určuje výkon a vzdialenosť pre každý segment
Sila/ čas
  • cyklista určuje výkon a čas pre každý segment
Prevýšenie/ vzdialenosť
  • hodnoty prevýšenia a vzdialenosti z akýchkoľvek pretekov môžu byť skopírované do programu
Sklon/ vzdialenosť
  • cyklista určuje sklon a vzdialenosť pre každý segment
Sklon/ čas
  • cyklista určuje sklon a čas pre každý segment

Conconiho test

Zahrnutý Conconiho test určuje váš anaeróbny prah pomocou výpočtu maximálnej hranice tepovej frekvencie, pri ktorej prekročení sa začne tvoriť vo svaloch kyselina mliečna. Test obsahuje progresívne cvičenia, ktoré podčiarkujú vzťah medzi úsilím a srdcovou frekvenciou.

Tréningový test

Tréningový test je váš virtuálny tréner. Aby bolo možné vyhodnotiť úroveň výkonnosti cyklistov, softvér pripraví test a vytvára 4-týždenný tréningový plán na základe výsledkov. Každá fáza tréningového testu označuje správnu srdcovú frekvenciu, ktorú by mal cyklista dodržiavať, aby vyťažil z tréningu maximum.

Elite Real Turbo Muin B+: Test a tréning


„My RealVideo“

Zaznamenaj akúkoľvek cestu alebo trasu na svoj smartfón a preži ju znova na Real Turbo Muin B+ vďaka aplikácii RealVideo. Zisti viac TU.


Webové preteky

Vďaka Real software môžete súťažiť proti cyklistom z celého sveta. Webové preteky vám umožnia súťažiť so súpermi na rovnakej trati a zobrazujú sa aj ich dáta (pozícia, vzdialenosť, rýchlosť, srdcová frekvencia, atď.). Každý cyklista môže vytvárať nové trate a súťažiť na tratiach vytvorených inými jazdcami. Hodnoty každého jazdca sú zobrazené na konci pretekov.

Import GPS dát

Do Real Software môžete importovať dáta z GPS a vytvorí sa trať so zaznamenaným prevýšením. Je možné porovnávať jednotlivé časy na daných profiloch. Softvér je kompatibilný s väčšinou známych formátov, .crs a .tcx z prístrojov Garmin, .kml z Google maps a mnohými ďalšími.

Možnosť výberu miesta pretekov

Google maps vám umožňuje vytvoriť vlastnú trať kdekoľvek na svete a budete jazdiť s rovnakým odporom šliapania, ako keby ste tam naozaj boli, a to vďaka výškovému profilu.

Mapy môžu byť zobrazené viacerými spôsobmi:
  • jednoduchá mapa,
  • satelitné snímky,
  • režim prevýšenia a
  • perspektívny pohľad (povinný pri MTB tratiach).

Možnosť výberu miesta pretekov môže byť aktivovaná aj počas jazdy a zobrazuje na obrazovke trať aj pozíciu jazdca. Je tiež možné vytvoriť nové trasy z obľúbených ciest a kontrolovať obnovené dáta.

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

12 otázok pre výber správneho cyklotrenažéra

12 otázok pre výber správneho cyklotrenažéra

Ktorý trenažér získal podľa tvojich odpovedí najviac bodov? Klasika s brzdením o plášť, moderný s vlastnou kazetou, valce alebo Smart Bike?
Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete? PR článok

Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete?

Počasie ešte stále praje výjazdom, no pomaly sa blíži ten čas, keď je tma priskoro a teploty spadnú opäť nižšie. Vtedy sa už oplatí vytiahnuť aj trenažér. Že nemáš? Pozri našu ponuku…
Test: Zimný dres a nohavice Isadore Signature - výborný strih a vlastnosti

Test: Zimný dres a nohavice Isadore Signature - výborný strih a vlastnosti

Nešlo mi do hlavy, prečo chodia cyklisti v oblečení Isadore tak naľahko. Aby som to mohol vyskúšal aj na sebe, najprv som musel pochopiť ich tabuľku veľkostí.
keyboard_arrow_up