Oblečenie Silvini – funkčný design za rozumnú cenu

V dnešnom článku sa trochu bližšie pozrieme na niektoré produkty od českej spoločnosti Silvini Technical Sporstwear. Tá sa zameriava najmä na cyklistiku, beh a bežecké lyžovanie. V týchto oblastiach ponúka kompletný sortiment, ale predpokladáme, že bikerov bude zaujímať hlavne ten prvý spomínaný.

Nová letná kolekcia 2016 je v podstate pekne rozdelená do 4 hlavných kategórií. Tie majú mnohé spoločné znaky. Celá kolekcia je navrhnutá tak, aby sa mohla kombinovať bunda, nohavice, dresy a doplnky z rôznych produktových skupín v jednej farebnej škále. Kolekcia je prepojená zaujímavým asymetrickým dizajnom a ochrannými reflexnými prvkami. Z ponúkaných produktov si vyberú ako zástancovia rýchlej športovej jazdy a tesnejších strihov, tak aj pohodovejšie zameraní bikeri, ktorým ide v prvom rade o pohodlie a nepotrpia si na aerodynamiku.

Kolekcia MTB - na celodenné výlety v horách

Už samotný názov dáva tušiť, ktorým smerom sa uberá tento produktový rad. Cieľom je ponúknuť najmä pohodové oblečenie s voľnejším strihom, ktoré bude ideálne na celodenné výlety v horách. Oblečenie je odolné, funkčné a zvládne aj skutočne náročné výjazdy.

Silvini RANGO

Ideálnym predstaviteľom sú práve voľné nohavice Rango s opaskom, vetraním po bokoch a elastickými dielmi pre čo najväčšiu slobodu pohybu. Nohavice majú dve bočné vrecká na zips, dve vrecká so zipsom na zadnom dieli, vetranie a reflexné prvky. Sú v ponuke samostatne bez vnútorných nohavíc, takže je ideálne ich kombinovať s klasickými „elasťákmi“. Cena nohavíc sa pohybuje okolo 52,00 €.


Silvini MAGLIA MD375 Lake-Lime

Nohavice Rango ideálne dopĺňa dres Maglia za cenu okolo 48,00 €. Zachováva si voľnejší strih, ale pritom nestráca nič z dôležitých vlastností, najmä čo sa týka priedušnosti. Stály tvar (dôležité najmä pri použití batohu) a vysokú elastickosť zabezpečuje pružné vlákno FlexiFIBRE. Dres má reflexné prvky, plochý šev, krátky zips v prednej časti a vrecko so zipsom na zadnom dieli na bezpečné uloženie drobností.


Kolekcia TEAM - užší strih pre športových jazdcov

Práve oni najviac ocenia skvelé usadenie na tele a aj jednotný a moderný design.

Silvini Lacl TEAM

Krátke nohavice s trakmi (63 €) sú vyrobené z veľmi ľahkého rýchloschnúceho materiálu lightMESH s výbornou priedušnosťou. Sú vybavené cyklistickou vložkou Coolmax, majú plochý šev, sublimačnú potlač a protišmykovú manžetu. Traky sú z pružného a taktiež veľmi priedušného materiálu. Nohavice sú ponúkané v troch farebných variantoch.


Vesta Silvini TEAM

Vetruodolná a ľahko zbaliteľná vesta (67 €) je základ aj v lete, kedy nás náhle zastihne zmena počasia, prípadne začíname výjazdy skoro ráno a končíme neskoro večer. Úzko strihaný a ľahký model je vyrobený z materiálu s vodeodolnou a priedušnou W-proof membránou. Táto vesta má dlhý hlavný zips YKK, predĺžený zadný diel, 3 zadné vrecká a vrecúško so zipsom. Má protišmykový silikónový pásik a reflexné prvky. Je ponúkaná v troch farebných variantoch.


Kolekcia ROAD - pre milovníkov cestnej cyklistiky

Produkty sú zamerané hlavne na dlhé letné výjazdy, o čom svedčí najmä snaha o maximálne možné odvetranie. Strihy nie sú úplne tesné, takže na svoje si prídu aj rekreační jazdci.

Silvini LEMME

Dres so zapínaním po celej dĺžke (55 €) je vyrobený z veľmi ľahkého rýchloschnúceho materiálu lightMESH, ktorého hlavnou výhodou je najmä priedušnosť. Za účelom čo najlepšej ventilácie, má dres odľahčený materiál na bokoch a taktiež na chrbte. Nechýba dlhý hlavný zips, predĺžený zadný diel, lepený šev a protišmykový silikónový pásik. Tri zadné vrecká sú v podstate štandard, ale zaujímavosťou je vodeodolné vrecúško na prostriedku zadného dielu. Reflexné prvky sú neoddeliteľnou a dôležitou súčasťou tohto dresu. V ponuke sú 2 farebné varianty.


Silvini MARTA a LIMENTRA

Ani pri cestnej kolekcii, nezabúda sa ani na dámy. Oblečenie má tie isté základné charakteristiky ako pánske modely, teda maximálnu priedušnosť a komfort, no pritom nechýbajú špecifické dámske prvky vrátane designu. U nohavíc je základom talianska vložka TMF Super New W tvorená 3-vrstvovou konštrukciou bez švov. Traky sú z pružného a priedušného materiálu a vnútorná časť nohavíc má protišmykový silikónový pásik, aby spoľahlivo držali na svojom mieste. Pri drese nechýba mierne vypasovaný strih a rozopínanie po celej dĺžke. Ďalej má odľahčený materiál na bokoch a nechýba vetranie na chrbte. Dvojicu zadných vreciek dopĺňa vodeodolné vrecúško na zips. Samozrejmosťou sú reflexné prvky. Nohavice (55 €) aj dres (54 €) sú ponúkané v 2 farebných variantoch.

Ako vidno, v Silvini sa snažia o jednoduchý a pritom funkčný design. Ich cieľom je ponúknuť kvalitné materiály a strihy v rozumnej cene, či už pre milovníkov cestnej cyklistiky alebo MTB. V ponuke samozrejme nechýbajú ani doplnky, ako sú rukavice, návleky, čiapky a pod. Kompletný sortiment preto nájdete na silvini.sk.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Čo na seba, keď je teplo, zima, sucho aj mokro? Dlhý dres Isadore Signature v kombinácii so spodnou vrstvou a vestou.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Výber dresov do prechodných podmienok

Výber dresov do prechodných podmienok

S letom sa musíme chtiac-nechtiac rozlúčiť a prím teraz bude hrať pani jeseň. Tá so sebou prináša ochladenie, vlhkosť a sychravé počasie, no to nie je nič, s čím by si tieto dresy neporadili.
keyboard_arrow_up